0 oy
221 göst.
Aile kategorisinde (571 puan) tarafından
Ilk defa kurutma kullanıyorum gece ses yapıyor sabaha kadar beklese bisey olur mu 

12 Cevaplar

0 oy
(660 puan) tarafından
Kokar canım ıslak çamaşır 
(571 puan) tarafından
Kurutmaya girecek ya koku vs gider mı acaba
(660 puan) tarafından
Sanmıyorum gitmez kokarsa
(5,833 puan) tarafından
soyahlar kokuo onlar daha cabuk kokuo nedense. digerleri aman aman koku olmuyit . lavanta damlatiyorum kurutma topuna oyle bekletirsem. sabah beri kimbikir kac makina yikadim tatilden geldik. suan kurutma calisio. sin iki makina yarina kaldi kurutma icin. topa lavanta damlaticam
-Reklam-
0 oy
(9,982 puan) tarafından
Sabaha kadar kendisi kurur zaten :Sjsj
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Kokar 

Kurutma olan yerin kapısını kapat çok sesi çıkmıyor zaten benimkide çalışıyor şuan 
0 oy
(620 puan) tarafından
Kokar bence 
0 oy
(3,328 puan) tarafından
Kız as balkona falan zaten sabaha kadar kurur ki
0 oy
(937 puan) tarafından
Kapağı kapalı halde çamaşır makinesinin içinde bırakma, en azından çamaşır sepetine al ki hava alsınlar. Kurutma makinesi yatak odasında değilse çıkaracağı ses çok da önemli boyutta olmuyo bence (benimki tek uygun kalan yer olduğu için yatak odasınds malesef yoğuşmalı makine olduğu için de hem hava kalitesini bozuyo hem içerisini çok ısıtıyo o yüzden belli bi saatten sonra çalıştırmıyorum) ama dediğim gibi banyo koridor mutfak gibi bi yerdeyse makinen çalıştırdığın saat çok da mesele değil bencs
0 oy
(11,221 puan) tarafından
Ben gece de çalıştırıyorum sıkıntı bir sitedeyim komşular sıkıntılı olduğu halde gürültü şikayeti almadım rahatsız olsalardı eminim söylerlerdi. 
0 oy
(10,902 puan) tarafından
Makinada kalincs kokar canim at sags sola kurudun
0 oy
(336 puan) tarafından
Canım ben hep öyle yapıyorum hiç birsey olmuyor kokuda olmuyor 
0 oy
(320 puan) tarafından
Kurutma cok fazla ses çıkarmıyor ki canım nasıl ses çıkarıyor acaba 
0 oy
(606 puan) tarafından
Ben bekletiyorum arada bir sorun yaşamıyorum. Annemde bekletir. Kapağını hiç açma çamaşır makinesinin o zaman bir şey olmuyor 
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Sepete koy ,makinede beklemesin  ,sabah da ilk iş kurutmaya at.Komsularin ses mi oluyor dedi bu arada ben hep gece atarım banyoyu çok ısıtıyor cam açık olsa bile havasız gibi oluyor.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 253 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 321 göst.
9 Mart 2020 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
0 oy
3 cevap 252 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

406,115 soru

12,175,682 cevap

36,649 kullanıcı

...