0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (624 puan) tarafından
Bir süredir antidepresan kullanıyorum. Doktorum Ağustos ayında gel bir sıkıntı olmazsa sonrasında 3 ay daha devam edicez demişti. Ama en son gittiğimde hamileydi randevu bulamadım izine çıktı sanırım. Bu zamana kadar iyi hissediyordum. Ama son zamanlarda sanki ilaçları bırakmışım gibi çok kötüyüm. Önceki halime dönüyorum gibi. Başka doktora randevu alsam gitsem olur mu sizce? Birde sizde de böyle oldu mu acaba. İyi giderken birden eski günlere döndünüz mü? 

3 Cevaplar

0 oy
(3,949 puan) tarafından
Olabilir dengesizlik yapabiliyor 
(624 puan) tarafından
Başka doktora randevu alsam ilgilenir mi acaba kendi doktorum ne zaman döner bilmiyorum devlete gidiyirum
(3,949 puan) tarafından
Bakar sanırım ya doktorun yokmuş sonuçta
-Reklam-
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Tanın ne canım. Mevsim geçişlerinde ilaç kullanılsa dahi geçiş atakları uaşanıyor malesef rustral 50.mg kullanıyorum bu son 1 haftadır temizliğe olan genel olarak tüm takımtılarım ağlamalarım iç sıkıntım başlar gibi oldu doktorumi aradım dedim dozu yükseltelim ben iyi hissetmiyorum. Doz yada ilaç degisikligine gerek yok bu gün aldığım 9 uncu telefon mevsim gecislerinde duygusal geçişler ilaç kullanımında da yaşanacak herşey yolunda dedi gecici bir surecmis 1 hafta öncesine kadar ay kafam cok rahat ay çok relaksım hayat cok guzel derken bir gun icinde bi dumura uğradım korktum ister istemez ama normalmiş :)
(708 puan) tarafından
Post sahibi değilim de bende mevsim değişirken ruh halim çok değişiyor kendimi çok tuhaf hissediyorum canım hiç bişey ıstemıyo
(1,532 puan) tarafından
Acaba canım bı süre ne kadar devam eder doktor bi bilgi verdi mevsim geçişinden insan ne kadar etkilenir
(1,558 puan) tarafından
1ay sürende varmış 15 günde yatışanda varmış kişiye göre değişen bir durum kuzum
(624 puan) tarafından
Depresyon tanısıyla başladı canım bende lustral 100mg kullanıyorum
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Hangi ilacı kullanıyorsun . Kaç mg
(624 puan) tarafından
Lustral 100 mg
(1,366 puan) tarafından
Bende aynı ilacı kullanıyorum. Banada ilk başta etkidi oldu gibi bu 5. Kutum yine eskiye döndüm. Pek fayda etmiyor gibi.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde asllyd (624 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 389 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 215 göst.

411,566 soru