0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Bosanma aşamasındayız 1 aydır babamgildeyim sadece h.sinu görüntülü arıyor cocugu 1 gün kızım babayı arayalım gelsin alsın falan diyor hatta telefonda da dedi hiç geleyim alayım ya da göreyim demiyor sadece görüntülü arıyor üzülüyorum çocuğum için ama muhatap olmakta istemiyorum onunla yanlış anlar diye sürekli arayalım diyor hep bahane uyduruyorum bazı babalardan gerçekten yok babalık duygusu..

8 Cevaplar

+1 oy
(4,227 puan) tarafından
Baban ,minnoş torunu ile bubara extra ilgilense iyi olur bolca bogusmali sarılmalı oyunlar dede kız saati park piknik balkonda kahvaltı keyfi vs  ,hatta mümkünse sende babana bolca sarıl birlikte 3 kişi vakit geçirin.Evet dedesi babası değil ama senin baban en azından biraz boşluk doldurabilir bir nebze faydası olur diye düşünüyorum.Bu sayede belki esin biraz iletişim azalınca ben ne yapıyorum o benim evladım düşüncesine kapılır.
(4,227 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun.
(829 puan) tarafından
Babam o konuda çok iyi çok seviyor ilgileniyor dayilarida aynı şekilde ama yine de arıyor bazen babasını 4 buçuk yaşında küçük olsa pek aramaz belki ama biliyor artık çok sağol canım insallah
(4,227 puan) tarafından
Bilir ama senin babanın koruma kalkanını o da hisseder cunku sen de bir evlatsin ,dediğin gibi farkinda herseyin ,korkuyor hatta terk edilecegini hissettigi icin tedirgin bu yuzden dedim .Kardeşlerin değilde baban çok önemli bir karakter.Babanla olan diyaloğunu sevgi çemberine hep hissetsin duysun ,evladına da iyi gelir.
-Reklam-
0 oy
(3,606 puan) tarafından
Kız çocukları da ayrı bir sever babayı insan görmek ister öpmek koklamak ister evladını belki özlüyor da acaba sizden mi çekiniyor 
(829 puan) tarafından
Olabilir ama gerçekten gormek isteyen insan ne yapar eder gelir bence kimse bisey demiyor ki zaten aramızda olay falan da olmadı ikimiz aldık bu karari
(4,227 puan) tarafından
Tam olarak size olan öfke soğukluk sevgisizlik konu her ne ise terazisi şaşmış, cezayı evladına kesiyor.Insallah kısa sürede doğru yolu bulur
(829 puan) tarafından
Insallah
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Kızım 3.5 yaşında şuan 5 aylıktı yolumu ayırdım baba uzakta büyüyor genelde bizde görüntülü konustruorm ama ben aramam nadirdir bazen Dior ara bnde baban çalışıyor diorum gecistriorum varlığını yaşayamadıgi için yokluğu zorlamıyor şuan sanırım ilerde nasıl olur bilemiyorum ama zamanla alışır seninkide canim
(829 puan) tarafından
Seninki küçükmüş baya hatırlamaz zaten benimki 4 buçuk yaşına girecek her aradığında evi göstersene baba oyuncaklarımi göstersene şurayı burayı göster diyor o da gosteriyor hiç özlediysen getireyim mi seni falan dediği yok sadece konuşuyor çocukla kapatınca da babaya gidelim falan diyor işte bende uyduruyorum bireyler ama çok üzülüyorum kızım icin
(1,003 puan) tarafından
Zamanla alışır canım çoğu çocuk zaten babadan uzak büyüyor şu devirde evlilikler surmedigi için . Üzülme sende sürekli gelip gorse daha çok üzülür belki de ağlar durur bu seferde babama gidecem diye
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Boşver sen hiç muhattap olma en güzeli
(829 puan) tarafından
Aynen zaten yanlış anlamaya çok müsait bir insan öyle anlasın istemiyorum kızıyla konuşturuyor sadece
0 oy
(927 puan) tarafından
Ben bu cocuklara hic kiyamiyorum ya allah yardimciniz olaun
(829 puan) tarafından
Sağol canim
0 oy
tarafından
Bunu mutlaka mahkemede dile getir kanıtla bişey yap canım. Keşke ilgilrnse tabi çocuğuyla ama yapmayan adama zorla yaptıramazsin ve bence öyle adamlar da mümkünse görme, velayet hakkı olmasın. Arkadaşımın çocuğuna da babası almazdı 2 haftada bir gün  sadece kısa süreli saat izin verildi adam ona bile gelip almadı.g sözüm meclisten dışarı bazı insanlar anne baba olmayı hak etmiyorlar 
(829 puan) tarafından
Anlasmali olacak bizimkisi velayeti ortak istedi tamm dedim
0 oy
(116 puan) tarafından
Dua et gene görüntülü aradığına bende boşanma aşamasındayım 11 ay oluyor bir kere bile çocukları aramadı 11 aydır ne seslerini duyuyor nede görüyor istemedi çocukları sevmedi ilgi göstermedi kısacası babalık yapmadı hiç 
(829 puan) tarafından
Kıyamam ya yaslari kaç arıyorlar mi hiç babayi
0 oy
(4,551 puan) tarafından
Kıyamam yavruma boşanmak mesele değil de olan çocuklara oluyor işte 
(829 puan) tarafından
Öyle maalesef Allah böyle babaların kalbine vicdan merhamet versin ne diyim ki
(4,551 puan) tarafından
Amin canım gerçekten zor olan çocuğa oluyor arada kalıyor çocuk

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde meva1 (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 410 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Frtnzn (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu

410,880 soru

12,364,595 cevap

41,874 kullanıcı

Kategoriler

...