0 oy
1,342 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (588 puan) tarafından
Arka odada sigara içiyordum bı anda eşim girdi bende hemen sigarayı attım ne yapiyon dedi hava alıyorum dedim inanmadı sigara içiyordum dedi yok dedim inanmadı bide üstüne yemin ettim Allah af etsin . Oda kızdı bağırdı çağırdı icmiyodum bakıyordum dedim inanmadı gözümün içine baka baka yalan söylüyorsun dedi bana sen orus..pu mu olacaksın dedi çıktı gitti sanki kendi içmiyormuş gibi konuştu aradım açmadı msj attım cvp vermedi ama msj okudu anlamadım ben kötü bişemi yaptım şimdi 

49 Cevaplar

+6 oy
(135 puan) tarafından
Şimdi bende sigara kullanıyorum şey mi oldum eşiniz tam bir kara cahil 
-Reklam-
+5 oy
(657 puan) tarafından
Sigara icen o.r.o.s.p.u.m.u oluyor Muş bırak üstüne düşme keşke yalan söylemeseydin de işte olan olmuş bir kere 
+4 oy
(908 puan) tarafından
S.kt.rs.n pezev.enk diyesim geldi içimden her sigara içen o.rs.pumu oluyor 
(588 puan) tarafından
Eşime göre oluyormuş söyledi gitti
(908 puan) tarafından
Kendiside ozaman yukarıda yazdığım şey kusura bakma ama
+2 oy
tarafından
Bu ne biçim bir zihniyet yaa... Hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına sigara içen o...... Falan terbiyesiz. 

Sende arayıp durma, izin verseydi gizli gizli içmek zorunda birakmasaydi seni. 
(4,431 puan) tarafından
İzin istemek de sacma degil mi? İçsin icmesin bunun kararını kişi Kendi vermeli bence
+2 oy
(13,797 puan) tarafından
kendi içip senin içmene laf edemez. sigara içen de kötü kadın mı oluyor, pehhh. tamam yalan söylemen hoş değil ama eşinin yaptığı daha ayıp 
(588 puan) tarafından
Öyle söyledi gitti hiç bişe diyemedim
+2 oy
(6,708 puan) tarafından

Ne alaka sigara içen orus.pu mu oluyormuş 

Ben anlamıyorum yaa sigara içen biri nasıl içenin halinden anlamıyor  bu nasıl bı zihniyet 

Şöyle dese anlarim ben içiyorum hiç iyi bişey değil seninde icmeni istemiyorum seni düşünüyorum dese anlarim ama insan karısına nasıl .orus.pu mu olacaksın der 
Bence sen tavrını koy o kelimeyi nasıl konuştu sana diye aramada msjda atma :getlost:
+1 oy
(1,449 puan) tarafından
Her sigara içen o..rspumu kusura bakma ozaman esinde p... bende içiyorum insan eşine bunu dermi ya yazıklar olsun. Bide  msj atıyorsun ben yüzüne bakmam
(588 puan) tarafından
Zaten okudu cvp vermedi bidaha atmadım gelse yüzüne bile bakmam
(1,449 puan) tarafından
Aynen terbiyesiz adam ,sen üzülme kişi kendinden. Bilir işi sanki o gizli icmedi anne babasindan
+1 oy
tarafından
Kız zaten sigara kokan bişiy yani kendini yalancı durumuna düşürmüşsün göre göre 
+1 oy
(5,477 puan) tarafından
Baştan sona herşey yanlış ilerlemiş sigaranın kokusunu içmeyen biri hisseder yakalamasa bile. Yalan yerine yemin etmek çok yanlış esinizde o sözüyle çok yanlış. Dikkatli olun evliliğiniz zedelenmesin
+1 oy
(1,070 puan) tarafından
Ay ne gereksiz pislik bosbohaz kocan var ya bende içiyorum tövbe tovbe
+1 oy
(4,224 puan) tarafından
Eşinin zihniyetine cevap veriyorum ,bu saatte pzvnglige mi dışarı çıkmış ne işi varmış 
(4,224 puan) tarafından
Sen neden evet içtim demiyorsun bu arada ,kokuyu nasıl sakladın, ne gerek var olan oldu yakalandın artık doğrusu neyse oo ,dogru zamanda elini taşın altına koymayı bilmelisin yetiskin bir kadinsin dogrusu ile yalnisi ile,hatalı bir davranış senin ki ,ama eşinin ettiği lafa bakılırsa sende mecbursun adamda sinir yok ,hadsizin teki böylesine dürüst davransan ne olur ne anlar bu mal değneği...
+1 oy
(5,455 puan) tarafından
Böyle mal mal herifleri nerden buluyorsun anlamıyorum ki. Mağara mağara geziyor musunuz hangisi daha ayı diye yarıştırıp en birinciyi koca diye kendinize reva mı görüyorsunuz. Ben bunun böylesini bahçeme bağlamam. 
(2,436 puan) tarafından
Kız evlenmeden önce bazı şeyleri insan göremiyor aynı evin içinde tanıyorsun o insanı şans meselesi
(5,455 puan) tarafından
Yok bacım be. Bu tür öyle birşey değil. Bunun türün anırışı kmlerce öteden belli olur. Öyle evliliğe kadar falan hikaye yani.
(2,436 puan) tarafından
Hm anladım canım olabilir
+1 oy
(1,011 puan) tarafından
Ya ben şeyi anlayamıyorum, eşin (kusura bakma) hanzonun önde gideni tamam. Kendi karısına bunu yakıştıran insana ne desek az. Senin gizli iş yapıp, sonra ***** yerine koyman da yanlış tamam. Ama bunu buraya yazınca ne olacak? Bir sürü kadın kocana sövecek sonra gidip çayını içecek. Ama sen o adamla devam edeceksin. Yani boşanacağını sanmıyorum. Sonra sen kocanla ilgili iyi birşey söylesen eskaza, aman kocan böyle böyle demişti diyecekler. Şimdi dolacak dolacak, ama patlayamayacaksın. Bazen bazı durumlarda kol kırılıp yen içinde kalsın ya.. 
tarafından
Oooo ne sövmek en sona kadar okudum içen arkadaşlarda sövmüş içmeyende ama burada suçlu olan kocasından çok kendisi hem içiyor kocasının huyunu illa ki biliyordur yakalanmissn üstüne yemin edip yalan söylüyorsn adam delirmiş y
(1,011 puan) tarafından
Adam küfür falan etmiş olsa ne bileyim bağırsa sonuna kadar hak veririm size. Ama adamın zihniyeti çürük. Sigara içmek nasıl namus göstergesi oluyor ya. Kadınların namusuna ahkam kesmek ne kadar kolay öyle.
0 oy
(674 puan) tarafından
Gizli iş yaparak kötü bise yaptın 
(6,708 puan) tarafından
Eee yani gizli iş yapti diye  orsp  mu oldu şimdi
(674 puan) tarafından
Hayır ben öyle bise kastetmedim  lafı başka yerlere çekerek kaos oluşturmaya çalışmayın ki zaten hiç bir erkek helalim o lafı diyemez yakıştıramaz
(6,708 puan) tarafından
Tamam gizli iş yanlış ama kocasının dediği doğru mu sence belliki sigara içmiyorsun bağımlılığı zor kurtulması zor heleki bunu içen biri söylüyorsa halden anlaması gerek orsp demek çok yanlış
(674 puan) tarafından
Çok yanlış bir kelime evet zaten bunu belirtiyorum ben ayrıca  bağımlı olarak içmiyorum ama günde eşimin yanında 1 tane 2 tane içiyorum
tarafından
İyide kadın bişey dememiş ki post sahibi kocasının huyunu bilmiyormu gidip arka tarafta içiyor adam uyumuyormus bile bile lades demiş üstüne bunlar etmiş adamda delirmiş muhtemelen zoruna gitsn diye söylemiştir
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Zihniyete bak ya. Mağara adamı resmen. Sigara içen or*spu mu oluyor. Erkekler içince ne oluyor adam mı oluyorlar. Yalan söylemeseydin iyiydi ama olan olmuş düşme üstüne. Bence bir kadın başkası için kendi isteklerinden zevklerinden vazgeçmemeli. Bu en ufak bir şeyde olsa. Seven biri sevdiğini değiştirmeye çalışmaz. Böyle saçma bir konuda hakaret etmez.
0 oy
(2,851 puan) tarafından
Yani senin yalan yere yemin etmen iyi olmamış. Eşinin de o şekilde tabirde bulunmasıda çok yanlış. 
0 oy
tarafından
Defolsun gitsin pislik kendisi ******** olduğu için herkesi ****** olarak görüyor 
0 oy
(10,501 puan) tarafından

Ayy sigara içip geldikten sonra postu okumam:woot:

Şöyle zihniyette ki adamları nerden buluyorsunuz ya

0 oy
(20,663 puan) tarafından
Sigara içtiğini niye saklıyosun bide sigara içenler orsp mu oluyo nasıl kafa yapısı bu acaba 
0 oy
(1,728 puan) tarafından
Banads eşim değilde kaynım sigara dersi vermeye çalışıyor sana ne ha kötü bişi demedide herkes görüyormuş balkonda içersem kendimi saklamam gerekiyormuş vs he he dedim eşimle yolda yürürken içiyorum sanane hoş bişi değil tabiki ama sen kimsin 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 531 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mlsss07 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,019 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.

412,038 soru

12,403,674 cevap

44,537 kullanıcı

Kategoriler

...