0 oy
1,287 göst.
Aile kategorisinde (583 puan) tarafından
Arka odada sigara içiyordum bı anda eşim girdi bende hemen sigarayı attım ne yapiyon dedi hava alıyorum dedim inanmadı sigara içiyordum dedi yok dedim inanmadı bide üstüne yemin ettim Allah af etsin . Oda kızdı bağırdı çağırdı icmiyodum bakıyordum dedim inanmadı gözümün içine baka baka yalan söylüyorsun dedi bana sen orus..pu mu olacaksın dedi çıktı gitti sanki kendi içmiyormuş gibi konuştu aradım açmadı msj attım cvp vermedi ama msj okudu anlamadım ben kötü bişemi yaptım şimdi 

49 Cevaplar

0 oy
(651 puan) tarafından
Allah aşkına hiç mi aklınız yok böyle cahil vizyonsuz adamları nerden buluyorsunuz
-Reklam-
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Sigara icen kadin o.rospu oluyosa sigara icen erkek ne oluyormus onu merak ettim bende cnm:) bi sorsaydin da oyle gitseydi 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Eşlerin birbirini çocuk gibi azarlaması hiç tahammül edemediğim bir şey. Saçma olmuş
0 oy
(1,639 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hem sana oruspumu olacaksın demiş üstüne hem aramissin hem mesaj atmışsın sanki o iyi bişi demiş gibi.

tipik kahvehane kültürü mantığı..

'yolda sigara içen orsp

'tigraya binen ibn*

'kısa etek giyen fah*şe

'küpe takan oğl*n

diye gider bu genellemeler..

genellemeyi yapan kişilerin sevgi yüklü(!) olmalarından kaynaklanır..kendi öz yiğenini pez*veng diye sevenleri(!) bile mevcuttur.. bunlar yüzünden toplumdaki kadınların çoğu çekinir ya dışarıda sigara içmekten, araştırılması gereken kısım burası.. adamlar bildiğin toplumun büyük bir kısmına yön veriyor bu söylemlerle, ha bunlara kulak asıp yapacağı şeyi kendi kısıtlayan bireyde de yanlış yok mu diyeceksin, bana göre var..

Yolda sigara içmeye bile çekiniyorum ben bakışları rahatsız eder beni.
0 oy
(654 puan) tarafından
Sigara içen osr.pu mu oluyomus. Esin tam bı andaval ger.zekali. sende pohpohla iyice ara iyice mesaj at. Kendini bsi şansın go.tunu iyi kaldır ama kocanın 
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Deseydin 

Sen sigara içiyorsun 

Peze.venk mısın diye

Bende kullanıyorum 

Şimdi ben o.u 

Muyum

Keşke yemin etmeseydin

Evet içiyorum de
0 oy
(302 puan) tarafından
Allah aşkına ne tuhaf hayatlariniz var sigara konusunda bende hassas biriyim hiç kullanmadım kullanılan yerde bulunmayı sevmem ama eşim iciyor arada içme derim bende onun sağlığı için bırak diye yalvardığım da oldu. Ama sigara içmekten korkmak ne senin kendi özgür iraden yokmu esine ne oluyor üzülür falan anlarım da ne hakla bağırıp kızıyor.
tarafından
Bencede bende aynı şekilde asla sevmiyorum eşimde kullanıyor ama hem kullanıp hem yalan söylüyor üstüne yemin edip yetmezmiş gibi kocasıni arayıp msn atıyor kısacası bu bana az geldi gel az daha et. Demek bence
0 oy
tarafından
Benim eşim de sigara kullanır ben kullanmam sigara içersen boşanma sebebimiz olur asla kabul edemem böyle birşeyi dedi ama beni korkutmak için dediğini düşünüyorum bazı erkekler kabullenemez o da öyledir belki 
0 oy
(1,814 puan) tarafından

O değilde niye inkar ettin odaya girildiğinde zaten belli oluuor :D

0 oy
tarafından
Göz göre göre yalan söyleyince adamda delirmiş hem gizli içiyorsn hemde inkar etmişsin bence o yüzden ağır konuşmuş olabilir 
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Sen sigara içtiğin için oros.pu oluyorsan oda içtiği için peze.venk oluyor o zaman. 
0 oy
(527 puan) tarafından
Eşim o kadar istiyor ki sigara içeyim diyor birlikte içerdik sevmiyorum sevemedim o yüzden de kullanmıyorum ama kullansam eşim bayılır :)
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Bnm eşimde çoğu kez yakaladı ama asla o kelimeyi bna demez Bi kere olsun  kötü laf etmemiş  sadece  çok kızar bdaha görmim der 
0 oy
(14,491 puan) tarafından

Boşver bazı insanlar dürüstlüğü haketmez.

Eşinin söylemi de tam olarak neden yalan söyledigini açıklamış..

0 oy
(4,676 puan) tarafından
Tespite bak sigara içen o..rpu  oluyorsa kendi ne oluyor sende neden yalan söylüyorsun ki içiyorsan içiyorum de gizli saklı neden içiyorsun  ergenlik çağında babasinda sigara içtiğini saklayan çocuklar gibi  birde yemin etmişsin 
0 oy
tarafından
Eşinin ne yazık ki beyni yok
0 oy
(68 puan) tarafından
Nasıl ilişkiler bunlar ben anlamıyorum sigara içiyorsun kocandan saklıyorsun zaten ilk yanlış bu adam seni yakalıyor hala yalan söylüyorsun 2. Yanlış bu 3. De adamın ettiği küfür bazen anlamıyorum zorla falan mı evlendiriyorlar buraya yazan insanları eşiyle iki kelam bile etmiyorlar birbirlerini tanımıyorlar bile
0 oy
(709 puan) tarafından
1. Sigara kokusu anlasilir yalana ger2k yoktu 

2. Ozaman ben tam 17 yildir o... mu oluyorum cahil mi ne dir ya keske hersey sigara kadar masum olsa
0 oy
(11,064 puan) tarafından
Esin s.laklik etmis tamads sen niye iciyodun ki 
0 oy
(17,467 puan) tarafından
Sigara içen oros.pu ise sen ne oluyorsun derdim ama ben genel itibariyle bu tarz alışkanlıkların eşten gizli yapılmasına karşıyım 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 508 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mlsss07 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 921 göst.
3 Şubat 2024 Aile kategorisinde Asli_eren_47 (965 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 187 göst.

407,119 soru

12,219,150 cevap

36,811 kullanıcı