0 oy
1,295 göst.
Aile kategorisinde (583 puan) tarafından
Arka odada sigara içiyordum bı anda eşim girdi bende hemen sigarayı attım ne yapiyon dedi hava alıyorum dedim inanmadı sigara içiyordum dedi yok dedim inanmadı bide üstüne yemin ettim Allah af etsin . Oda kızdı bağırdı çağırdı icmiyodum bakıyordum dedim inanmadı gözümün içine baka baka yalan söylüyorsun dedi bana sen orus..pu mu olacaksın dedi çıktı gitti sanki kendi içmiyormuş gibi konuştu aradım açmadı msj attım cvp vermedi ama msj okudu anlamadım ben kötü bişemi yaptım şimdi 

49 Cevaplar

0 oy
(768 puan) tarafından
Bir sigaradan o rsppp nasıl olunuyor hiç güleceğim yoktu ☺️☺️☺️:))))
-Reklam-
0 oy
(432 puan) tarafından
Bu yazıda anlamadıgım bir kaç nokta var.. Bunlardan  ilki, Sigara içen or*spu mu olurmuş? 2.si ortaokul lise öğrencisi misin de annene babana mı yakalandın eşime sigara içerken yakalandım ne demek.? 3.sü evin camında sigara içersen koku taaa öbür odaya gelir zaten hadi rüzgar şansına tersine esti desek ağzına şeker de alsan o koku kalır.... Yani yalab söyleyip yemin etmen aşırı mantıksız olmuş... Bir diğeri ise eşin de içiyormuş sana neden karışıyor? Hadi kendi içmese bir nebze anlarım. Ama eşin bayağı geri kafalı birine benziyor yazdıklarından.. Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,907 puan) tarafından

He o.r.o.s.p.u olacam deseydin çok merak ettim nasıl birşeymiş bu o.r.o.s.p.u.l.u.k bir tane içeyimde öğreneyim dedim deseydin..Zihniyetine s*çtığım:angry:

0 oy
(2,858 puan) tarafından
Küfür ne alaka içen öğle mi o.... Mu oluyormuş kendi neden içiyor o zaman oda sigara içtiği için ne oluyor acaba ne kadar saçma sapan konuşmuş ben kendim içmem kokusunu bile sevmem ama içen biri hakkın'da böyle bir şey düşünmem
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Yani gerçekten sa.lak yerine koyup inatla yalan söylemen hoş değil. Sigara içen or.ospu olmuyor. Evet içiyorum diye söyleseydin. Odaya girip sigara kokusu almaması imkansız. Üstün ve ağzın da kokar, pencere açıkta olsa oda hafif duman da olur. Yalan söylemen daha çok sinir etmiştir bence 
0 oy
(3,208 puan) tarafından
Ablalarim ve yengem içiyor. Tövbe tövbe bu nasil zihniyet. Muhtemelen ailesinden geliyordur bu özelliği sigara içen kadın öyledir böyledir diye
0 oy
(86 puan) tarafından
Tabiki kötü birsey yaptın cnm özür dile esimden bak ben 11 sene içtim surda bırakalım 2ay oldu ailemden esimde biliyordu saklamadım bir arkadaşım içiyordu esime de bilsin günah dedim edinin haberi olmalı dedim sen demezsen yarın binada biri duyurur dedim oda yakalandı maalesef keske esinixden saklamasanız
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Kendide içmesin o zman
0 oy
tarafından
Senin postların neden hep garip tuhaf yani.. Senin hayatın bir garip yeminle. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 510 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mlsss07 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 923 göst.
3 Şubat 2024 Aile kategorisinde Asli_eren_47 (965 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 187 göst.

407,230 soru

12,223,829 cevap

36,824 kullanıcı