0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (1,301 puan) tarafından

Oğlum anasinifina baslicak benim bir oğlumda daha var iki yaşında oda abisine huzur vermicek boyama resim yaptirmicak belli oldu benim de evim dubleks ayrıca çocuk odası yapcak yerim de yok böyle çalışma masası alıp kenara biryere koymak istiyorum etkinlik ders yaparken kullansın diye kalem silgi boyaları kitaplarini koysun diyo büyük çok çekmeceli kapsamli kitaplık ayrı alıp kurcak yerim yok sizce bu nasil

image

2 Cevaplar

0 oy
(717 puan) tarafından
Güzelmiş kullanışlı 
(1,301 puan) tarafından
Banada öyle geldi çok büyük yerim yok anca bu tarz bişey sığar benim yere ama birinci sınıf ve diğer sınıflara geçince kitap çok olcak yetermi bilmiyorum şimdilik böyle kalemlik ıvır zıvır koymaya yeterli gibi
(717 puan) tarafından
Mdf mi ona bak iki kitap koyunca bükülmesin
(1,301 puan) tarafından
Suntalammis
-Reklam-
0 oy
(5,891 puan) tarafından
Ben beğendim canım güzel umarim kalitelidir bu tür mobilya eşyalarını mağazadan almayı tercih ederım cunkı çünkü okul zamanında kullanması lazım olcak uzun ömürlü açısından
(1,301 puan) tarafından
Aynen mağaza gezmek lazım görüp almak ama buda çok şık kibar birde internette daha uygun oluyor
(5,891 puan) tarafından
Canım nette uygun ama mobilyası malesef mdf olmuyo çoğunun suntalam oluyo yoksa modeli gayet güzel
(1,301 puan) tarafından
Ay buda suntalammis ya çok beğenmistim uygun diye ama sunta su falan görmedi sürece düzgün kullanılsa idare eder gibi
(5,891 puan) tarafından
Sen bilirsin canım o zaman ıdarelık dersen al ama maddiyat bakımından varsa üzerine koy daha kaliteli bır şey bakabilirsin
(1,301 puan) tarafından
Valla eşimde alabilirse araba alçak biraz maddiyat olarak baska bişey alamicam gibi
(5,891 puan) tarafından
O zaman al canım şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın ❣️
(1,301 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,008 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (854 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 343 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde melikeili (524 puan) tarafından soruldu

411,832 soru

12,397,869 cevap

44,290 kullanıcı