0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (1,723 puan) tarafından
Yine yaz izni aile ziyareti ve hüsran. Ne zaman özlenip iyiki geldin kizim diyip evime dönecegim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç gitme madem değer vermiyorlar kal evinde konuşma.ailen diye konuşma zorunlulugun yok soğuk davran
(1,723 puan) tarafından
Ben ipler kopmasin diye cok uğrastim . 7senedir sadece yazlari toplasan parca parca 7gün kaliyorum .
 Gecen geldigimde resmen kovdu simdide sizin yuzunuzden evim dagiliyor gelen misafirden utandim dedi bana.
-Reklam-
0 oy
(1,765 puan) tarafından
Seni böyle düşünceye çeken nedir 
(1,449 puan) tarafından
Benim annem de böyle bende 1 yıl.oldu gitmiyorum gitmemde ararım ama gurbette olan benim arayan ben ama gitmem çok özlediyse gelir bosvrr
(1,723 puan) tarafından
Zaten hep toplayan pesinde koşan benim . Ben simdi eve gidince aramayi kessem biliyorumki beni asla aramaz. Ve dedigin gibi gelecek yaz yine koşa koşa gelmek isticem. . sevdigim kadar sevilmemek beni cok yoruyor
(1,765 puan) tarafından
Güzel bacım o zaman annenle konuş anlat derdini derim belki böyle davrandığının farkında değildir
(1,723 puan) tarafından
Farkinda işin kotü tarafi bu bi anlik sinir falan degil . Sanki mutsuz olup aglamam hosuna gidiyo
(1,765 puan) tarafından
Hiç görüşme canım o zaman sana değer vermeyen kişi için üzme kendini evet annen ama yapacak bişi yok sana iyi gelmiyor demkki sizde ona iyi gelmiyorsunuz
0 oy
(539 puan) tarafından
2 buçuk yildir aileme gitmiyorum babamla görüşmüyorum annem bana gelir kafam rahat benim çocuklarım esim önemli  gebersin o baba denecek i t  birgün selalar onun icin okunurmu kafir suratlının acaba sen kendi ailene bak istenmedigin yere gitme gözünü ac biraz 
(1,723 puan) tarafından
Sanirim yol ona gidicek bundan sonra insallah izinleri aile ziyareti olarak degil tatil amacli geciricem
Beni her sferinde heveslendiriyo güya gelcem diye gün sayiyo kizim icin ozellikle. Gelimce 3gün sigamoyorum evine
(539 puan) tarafından
Ana babanin hakki varsa seninde evlat olarak hakkın var herşey aile degil olsaydi boyle davranmazlardi eşine cocuklarina sahip cik izin ve tatil gunlerini ailenle eşinle geçir daha mutlu oldugunu göreceksin onun olsun evi barki o kapıdan bir kere ciktiginda ne anan eski anan olur ne de baban eski baba olur sende herkesi layik olduğu yerde birak cok mutlu olursun ailen için bile olsa üzülmeye degmez ben salakmişim da üzülmüştüm simdi mis gibiyim isteyen gelir istemeyen gelmez kimseninde büyük diye gitmek zorunda degilim  iki bayramda nasil agladim biliyomusun sonra dedimki ben nabiorum kim için ya kocasina beni değişen anam icinmi  amaaan bosver esine iyi ol sıkı sıkı baglan güzel davran ondan baska kimsen yok
(1,723 puan) tarafından
Biz uzakta oturuyoruz. Yani evladimiz bizi gormeye gelmiyo olsun istemedik. Ama dedigin yola doğru kayicam sanirim
(539 puan) tarafından
Benim annemle aram 20 dakika amaan bosver  oyle insanlarin aklina evladamiz gelmiyo diye bi cumle bile gelmez
0 oy
(155 puan) tarafından
Kimin olduğu farketmeksizin insan kıymet bilenin yanında değerlidir. Eğer sen bunu hissedemiyorsan hissettiremiyorlarsa uzaklaşmak gerek bazen. Çabalamak insanı çok yorar yıpratır... Sen sana değer verenlerin yanında çok daha güzelsin üzme kendini :) 
(1,723 puan) tarafından
İnsan annesinden deger gormeyince herkesten cok koyuyor ama. Annem beni doguran insam  bile sevmiyor kim sevsin deger versin kafasina giriyosun. Kalbimin acıdığını hissediyorum artik
(155 puan) tarafından
Çok önemli bir figürdür anne soruyorsundur kendine bunca zahmetle doğurup büyüttüğü evladına neden bu kadar değersiz hissettiriyor diye kalbini en çok acıtan da bu aslında arkanı döndüğünde onun olduğunu bilmemek yaralıyor seni bazı yaralar kapanmaz ama zamanla kabuk bağlar ne kadar izi kalsa da senin yaraların kabuk bağladığında acın hafiflediğinde daha güçlü ve iyi hissedeceğinden eminim
(1,723 puan) tarafından
Ve biliyomusun ben istenmeyen bebekmişim. Yani annem beni ogrendiginde aldirmak icin cok gecmiş.  Yani karnina dustugumden beri beni sevmiyo aslinda
 Ben bu yaralarin nasil kabul baglayacagini merak ediyorum . Her seferinde yanina gelince sanki tekrar kabugu kaldirim kanatiyorum .daha derinlesti
(155 puan) tarafından
Of çok üzüldüm belki biraz zor olacak ama gitme kendin için yap en azından annenden görmek istediğin hareketleri duymak istediğin sözleri kendi çocuklarına yap onların o anki mutlulukları sana iyi gelecektir sana daha iyi hissettirecektir sana verebileceğim tavsiye bu kadar bu kadar gelir elinden istediğin zaman yazabilirsin ben dinlerim seni kendini yanlız hissetme:)
(1,723 puan) tarafından
Zaten kizim yatmadan once bni optu anne sei yumusak yumusak opmek cok guzel dedi. Butun kalbim eridi. Evlatlarimiz iyiki var
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Neden gidiyorsun ki hiç gitme canım gerek var mı üzülmene 
(1,723 puan) tarafından
Biz uzakta oturuyoruz seneden sadece yaz izinlerinde geliyoruz ama her segerinde aglayaarak evime donuyorum
(13,618 puan) tarafından
Bu sene o gözyaşlarını dökme canım eşin ile plan yapın bi yerlere gidin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
26 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ptrck (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hasretis61 (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 512 göst.
16 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Mamaboy (614 puan) tarafından soruldu

412,634 soru

12,423,051 cevap

45,316 kullanıcı

Kategoriler

...