0 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde (267 puan) tarafından
Bıktım artık yemin ederim bıktım eşim iş yerinde çalıştığı kızı motorla eve bırakmış arkasına oturmuş gece 11 de çıkıyorlar bu normal değil diyorum evet ama kız istedi diyor bende evliyim diyemiyormusun dedim kız belinden tutmamış yemin ediyor ama ben çıldırdım yeter artık bıktım gerçekten 

21 Cevaplar

+2 oy
(11,095 puan) tarafından
Kız istedi diye herşeyi yapacak mı?
tarafından
Hah aradigim yorum. Yani açayım yorumu: kız dese ki ben istiyorum gel yatalim dese gidecek mi kocan ? Sonuçta kız istiyo ??????
(11,095 puan) tarafından
Açıklaması bile fiyasko adamın
tarafından
Tam bunu yazmaya gelmistim
(11,095 puan) tarafından
Yormadım seni :)
-Reklam-
0 oy
(2,873 puan) tarafından
Haklısın bende olsam delirirdim o kızda evli olduğunu bile bile neden bınmek istiyo 
(267 puan) tarafından
Suç benim eşimde evliyim eşimin hoşuna gitmez dese kız zorla binmez
(2,873 puan) tarafından
Tabiki öyle eşinde açık kapı bırakıyo tavrını sert dille koysa asla buna çüret edemez kızda
0 oy
(1,395 puan) tarafından
Çok saçma kiz istediyse o da etik olmaz ben evliyim desin
0 oy
(539 puan) tarafından
Senin kocan ***** bacim sende oyle adami dogru yola sokamazsin erkek adam oyle haller yapmaz bak büyük konusmayim o motoru suremiyecek hale getiririm  esim erkek arkadaşını bile alamaz arabasina otur adam akilli konuş yoksa ben anlayacaginiz dilden anlatirim de
(267 puan) tarafından
Kalkmış üstüne küfür ediyor abar
(539 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun seninkinin mayasi cımbıldamış
0 oy
(562 puan) tarafından
Kız belinden tutmamış diye hosgorecek halin yok hem tutmadan nasıl gelmiş yalan bence tepkini göster 
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Bunu size eşiniz mi söyledi
0 oy
(2,186 puan) tarafından
Karşı taraf kuyruk sallamış kocan da sallamasını beklemiş resmen bunun daha açıklaması yok yani işte böyle adamı evden ****** edeceksin suratına dahi bakmıcaksın. Dünyanın çivisi çıktı parkta cadde de sevişiyolar artık o yüzden kimseye güvenmeyin. Bazı kadınlar da kuyruk sallamaya başladı yoksulluktann
(2,186 puan) tarafından
Diğer postlarına da baktım da eşinn hep karı kız peşinde ne diye daha yanında duruyorsun sen bu adamın?
(267 puan) tarafından
Boşanmak istedim herkes beni suçladı o diğer postta anlattığım kız gelip herkesin karşısında konuştu aramızda birşey yok diye ben tekrar eve döndüm
(2,186 puan) tarafından
Herkesle ne işin var senin ya zaten haklı iken senin yanında olmayan insanları sil at hayatından onların senin hayatında yeri yok. Neyse gerçekten akıl vermek olarak mı algılarsın fikir vermek olarak mı algılarsın bilemiyorum lütfen beynimizi KULLANALIM
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Benim işim var deseymis eşin. oda meraklı arkadan bindirmeye.
0 oy
(2,988 puan) tarafından

Pardon bisey soracam belinden tutmayıp neresinden tutmuş bayan sonuçta motora binildimi illa biyerden tutulmalı eşiniz bence bilerek isteyerek kadına sizi bırakayım demiştir ;)

(267 puan) tarafından
Kendisi demiş zaten motorunun arkasında sepet var bende tutmuyorum ama binerken kolundan tutup biniyorum
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Ayda bir vukuatı olmak zorundamı bu adam. Yok hiçde ders almıyor. Sık dokuyup ince eleyeceği yerde birde yaptığına bak. Geçen meseleden ucuz yırttı belli ki. İflah olmaz..
0 oy
(716 puan) tarafından
Bu isin sonu kotu
0 oy
(553 puan) tarafından
Böyle postlar görünce çok üzülüyorum 2 çocukla kapana ksılmış gibisiniz yani eğer arkanızda duran bir anne babanız varsa boşanın çünkü eski postlara baktım hep dert hep sıkıntı şu genç yaşta sizi mahvetmiş bi adam ve hala onu dert edip burda post açan siz. Size bişi diyemiyorum çünkü yaşanılanlar gerçekten üzücü ve başka çareniz yoksa en acısıda burası. Bişi diyemiyorum maalesef:( inşallah yolunuz açılır ve kurtulursunuz bu adamdan
(267 puan) tarafından
O kadar ağladım ki bu onun umrunda olmadı gidip uyudu
(553 puan) tarafından
Değer verme sende canım sana fiziksel şiddeti yoksa eğer vurdum duymaz ol başka çaren yoksa
0 oy
(50,783 puan) tarafından
hani arabayla olsa neyse de motor sıkıntı ya haklisin
0 oy
(9,366 puan) tarafından

Var ya tam kıyameti kopartmalik gelde delirme asla izin vermezdim olay cikartirdim kızı arardım ben deliyim böyle şeylere 

Geçen yaz eşimin arkadaşına gittim bize yakın 10 dakika mesafede adamın motoru var oğlumda ila motora bincem dedi adam dedi yenge bindereyim evin kapısında seni bekleyelim tmm dedim baktım karısı ila kocamın arkasına otur dedi daha neler dedim hayata olmaz dedim beline tutma kenardan tut demez mi kadında saf mi manyakk mi anlamadım ölsem binmem dedim ne olacak ne var bunda dedu lütfen ısrar etme dedim binmedim 
(267 puan) tarafından
İyi niyetliyim diyor ama ben kabullenemiyorum böyle şeyleri deliriyorum kendimi kaybediyorum
(9,366 puan) tarafından
Böyle şeyin iyi niyeti mi olurmuş sonuçta namahrem yabanci
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Diger postlarina baktimda kuzum senin esin ya cok genis yada cok capkin baska aciklamasj yok.
0 oy
(68 puan) tarafından
Güzelce kıza yaz bence.Bir daha böyle bir şey istemiyorum eşime de söyledim sana da söylüyorum.Bizde motor kullanırız yazın eşin hiç kusura bakmasın de belinden tutmasa dahi belli bir temas oluyor zaten bacak kısmında ayrıntı da vermiyim isterseniz.Ama kız en en en uca oturmuşsa bilemem.Öyle motorda arka arkaya oturupta yok belimden tutmadı yok şöyleydi diye keklemesinler insanı.Fren gaz geçişlerinde bile arkadakinin göğsü öndekine değer 
(267 puan) tarafından
Bana babanın kiziysan yazarsın dedi
(68 puan) tarafından
Sende babanın kızı ol yaz.Ne korkuyorsun. Anlatırım ailene de.Eminim kızın ailesi de evli barklı adamın gecenin köründe kızlarını evlerine bırakmasından hoşlanmazlar.Bu saatten sonra da emin ol bırakmaya devam eder ama sana söylemez benden demesi.Baksana eşinin de hoşuna gittiği için seni bastırıp bir taraflarını yırtıyor
0 oy
tarafından
Esinde bütün suc
(267 puan) tarafından
Evet biliyorum kız istese bile eşim ben evliyim eşim hoşlanmaz demesi lazım
0 oy
(135 puan) tarafından
Senin eşin aldatmadan bı nevi bekarlık donemlerinde flörtümsu şeyler yaşayınca hoşuna gider ya insanın  evlenince o heyecanı arar özler insan eşin tam olarak bu tavırları ile o duyguyu yaşamak istiyor anladığım kadarıyla . . . Bı ara birine abla dediği halde konuşması farklı yine kayan kadın mi bu da aynı kisi mi 
(267 puan) tarafından
Hayır aynı kişi değil
(135 puan) tarafından
Kadınlarla mesafeni koru de  birşey yapacaksan eşim yapsa benim zoruma gider mi önce bunu düşün öyle hareket et de
0 oy
(6,365 puan) tarafından
Senin kocan böyle zaten eltin ne derse yapıyor çalışan kız ne derse yapıyor iyiymiş 
0 oy
(388 puan) tarafından
Eşin mi söyledi bunu ?
(267 puan) tarafından
Evet eşim söyledi
(388 puan) tarafından
Söylemese haberin bile olmazdı kuzum dürüstlük edip söylemiş sen de tavrını koyarsın bir daha olmasn de gerekirse iş arkadaşı kimse git konuş hoş değil evli birinin arkasına binmek.ben şahsen o yolu yürür genede binmem gerekirse taksi tutarm kadında da var
(267 puan) tarafından
Kadına mesaj attım bide yaşça küçük benden sen benim muhattabim değilsin yazmış bana

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 245 göst.
16 Eylül 2024 Aile kategorisinde Semrak (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
9 Haziran 2024 Aile kategorisinde nurr001 (2,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 415 göst.