0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından

Kızlar 37 haftalık hamileyim normalde haftaya cumaya gün verdi ama bugün ikindi vakti çok az kan geldi gittik yatırdılar sancımda var biraz ciğer geliştirici iğne yapıldı bebeğin beslenmesi için serum takılıyo sürekli 2800 kg olmuş bu haftada doğum yapıpta bebeği küveze girmeyen varmı kızımda bana refakatçilik yapıyo 

image

12 Cevaplar

0 oy
(14,745 puan) tarafından
niye yapildi ki anlamadim 37 erken bi hafta degil normal bi hafta sayiyor doktorlar 

ben 36+3 de dogum yaptim 2420 kuveze de girmedi ciger gelistirici de yapmadilar 
(361 puan) tarafından
Bilmiyorum ki küçük gördü heralde şuan 4. Serumum takılı beslenmesi için
(14,745 puan) tarafından
girecegini sanmam anormal bi durum olmazsa
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
(361 puan) tarafından
Amin canım inşallah teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,354 puan) tarafından

Ah canimnm Allah kolaylıkla sağlıkla kavustursun bebeğine <3

(361 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim cümlemizi inşallah
0 oy
(673 puan) tarafından
Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben de kızımı 37 de doğurdum. Erken doğum riski vardı o yüzden ciğer geliştiriciyi 34 te vurmuşlardı. Ama küveze falan girmedi. 
(361 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim benim herşey normaldi bi sıkıntım yoktu sezeryan olacağım için de haftaya cumaya gün vermişti zaten bugün kanamam olunca yatırdı ciğer geliştirici iğne yaptı
0 oy
(531 puan) tarafından
37+2 d ciğer geliştirici yaptilar ne olur ne olmaz diye 37+2 de sezeryan la aldılar.   Kuveze girmedi 3 kl xogdu sağlıkla al kucagina 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım iyiyiz şimdilik çok şükür kanamam durdu gece eğer bi aksilik olmazsa akşam üstü taburcu olacağım inşallah
(531 puan) tarafından
Masallah saglikla kucagina al az kalmış doguma
(361 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
0 oy
(7,450 puan) tarafından
Bnmkide 37+4 Doğdu 4kilo Doğdu.  Enfeksiyondan yattı kuvozde 1 hafta 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah acılarını göstermesin ciger geliştirici yapıldı gecede bebek rahme tutunsun diye iğne yapıldı tekrar kanamam durdu bi aksilik olmazsa akşam üstü taburcu olacağım
(7,450 puan) tarafından
Hadi hayırlısı inşallah düzelirsin. Teknoloji ilerledi
(361 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(811 puan) tarafından
2 kilo üzeri kuvöze girniyor
(3,334 puan) tarafından
Ablam 35. Haftada doğurdu 2550 girdi canım 8 gün. Bebek 10 gün ilerideydi hatta
0 oy
(2,266 puan) tarafından
benim 30 haftada erken doğum riskim vardı canım ciğer geliştirici iğne falan kac gün hastanede yattım en son 37 haftada doğum yaptım, bebeğim 2500 gram doğdu minnacıktı , çok şükür hiç bir sorun yaşamadık,kuveze de alınmadı.

sende sağ Salim alırsın kucağına inşallah ❤️ 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ciger geliştirici yapıldı gecede bebek rahme tutunsun diye iğne yapıldı tekrar kanamam durdu bi aksilik olmazsa akşam üstü taburcu olacağım
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al inşallah canm iyiyi düşün iyi olsun hem kilosu falan da iki üzeri girmez inşallah kuveze falan 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ciger geliştirici yapıldı gecede bebek rahme tutunsun diye iğne yapıldı tekrar kanamam durdu bi aksilik olmazsa akşam üstü taburcu olacağım
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Niye acaba benm iki santim acilmam vardı ama benim bebek asagidaydi baya doktor iki hfta öncesi ciğer gelistrici iğne vurulmuştu kuveze grmedi hiç bnada suni verdiler kasik agrisyla gtmistim bende Allah yardımcin olsun 
(361 puan) tarafından
Haftaya cumaya gün vermişti zaten canım bu 2 . Sezeryanım olacak bebek 3 kiloyu görsün diye bekliyorduk hem ciger geliştirici hem rahme tutunsun diye iğne yapıldı birde 5 poşet serum takıldı bebeğin beslenmesi için evet çok fazla baskı var dün sürekli ıkınma hissim vardı bugün o geçti ilaçlardan sonra benim büyük tuvalet değilde idrara çok çıkıyorum
(5,961 puan) tarafından
Smdi sezeryanmi olacak ama kanala inmişse nasıl sezeryan oluyor kiz
(361 puan) tarafından
İnan bende bilmiyorum canım ama normal imkansız çünki daha 3 yıl önce sezeryan oldum ve kalp hastasıyım sancıyı kaldırmıyo kalbim
(5,961 puan) tarafından
Evet sezeryan sa sezeryan olursun dediğin gbi braz imkansız hayrlisi inşallah Allah yardımcın olsun
(361 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(84 puan) tarafından
Rabbim hayırlı kapılar açsın sana .. 36 haftalık doğum yaptım bebeğim küvese girmedi . Haftan gayet iyi bebeğin kilosu da iyi önlem amaçlı mı iğne yapıldı acaba..
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ciger geliştirici yapıldı gecede bebek rahme tutunsun diye iğne yapıldı tekrar kanamam durdu bi aksilik olmazsa akşam üstü taburcu olacağım her ihtimale karşı iğnemizi yapalım dedi ama bilmiyorum artık
0 oy
(3,334 puan) tarafından
Girmez inşallah canım benim geçmiş olsun
(361 puan) tarafından
0 oy
(1,094 puan) tarafından
2.600 doğdu oğlum .ama kuveze almadılar ..insalah sağ salim alırsın kucağına 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
27 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvanur1 (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
+7 oy
71 cevap 2,802 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 852 göst.
30 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,179 cevap

37,572 kullanıcı