0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından
Günaydınlar güzel kadinlarimizz gununuzz ay gibi parlasın üzerinizdeki kötü enerji kalksın inslahhhh  ogustosun son günü Rabbim bugunden sonra evinizde huzuru bereketi sağlığı Sabri eksik etmesin 2cocugum uyuyorken eşimde ise gitmisken kalkıp evi dip köşe temizliğe giricem bakari süresi açarak evi sirkiliyerek evin kötü enerjisini atmak istiyorum bugün hade sizde benimlee yapinnn 

10 Cevaplar

0 oy
(8,634 puan) tarafından
Tek gözüm kapalı oğlan ağladı mirildandi cizgi flim aç diye sonra acmayacagimi anlayınca geri uyudu bende uyumak istiyorum inşallah uyurum geri 

Dün gezmeye çıkmıştık bugün ayaklarım tutmuyor yatarım hicbirsey yapmam bugun
(308 puan) tarafından
Bırak o telefonu hemen uyu yoksa burdan cikamazsinn :)))
-Reklam-
0 oy
(1,625 puan) tarafından

Günaydın amin canım sana kolay gelsin ben artık kız uyanınca yaparımmm :D

(308 puan) tarafından
Yaa çocuklar uyandığında onlarla ilgilenmekten temizlik kalıyor şuan bu telefonu bırakıp ise koyulmak istiyorum arada bir gelip kızlara cevap veririm :))
(1,625 puan) tarafından
İstesemde yapamıyorum nefes sesine uyanıyor ☺️☺️ bırak bırak ya Allah bismillah de başla ☺️
(308 puan) tarafından
Vala galiba uyucam:)))kendimi fiseklemwye çalıştım ama uyku daha çok bastırdı :(((((
(1,625 puan) tarafından
Havada kapalı zaten yat aşağı diye bağırıyor yat bacım yat iş güç hallolur ☺️
(308 puan) tarafından
Kız UYUMUSUM YENİ UYANDİM:)))
0 oy
(5,291 puan) tarafından
Size gunaydin bize iyi geceler kalkti 1.30da karbi aciyor elleri aciyor gozleri aciyormus hanimin anca uyudu :) 
(308 puan) tarafından
Rabbim güzel uyku versin kız bende uyuyakalmisim şimdi uyandim
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Kolay gelsin sana baya erkencisin. Ben uykuma tuvalet arası verdim şimdi geri uykuma dönüyorum;)
(308 puan) tarafından
Eşim işe giderken bende onunla uyanıyorum kahvaltı hazırlarım ona ve o gidince de genelde o saatte temizliğe girerim ama bu sefer uyuya kaldim
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Oğlanlar uyuyor misafir gelecek o yüzden ayaklandım ama çok uykum var gözlerim kapanıyor 

Evi toparlayıp süpürüp silmem lazım geceden WC banyo yıkamıştım temizlik bitince yemek hazırlığına bakacağım 
(308 puan) tarafından
Öğlene mi gelicekler canim
(1,757 puan) tarafından
Evet canım
(308 puan) tarafından
Kolay gelsin sana:))
0 oy
(257 puan) tarafından
Benim oğlan sağolsun alarm gibi her sabah aynı saatte ayattta alarm olarak erken kalkıyor yürüteç koydum bende temizlik yapacam nasıl yapacam diye dusunuyirum
(308 puan) tarafından
Vala ben uyuya kaldım şimdi çocukları doyuracam ama niyetliyim bugün temizlik yapmaya
(257 puan) tarafından
Yok canım benim uyku yok oğlan uyudu evi yapabildiğim kadar yaptım annemle konuştum sonra biraz yaptım komşu kahvaltıya çağırdı oraya gittim oğlanı ona bıraktım evi bitirdim bina temizlik günüm onu yaptım komşu dışarıya çıkardı bende eşyasını çıkardım o oynadı bizde oturduk
0 oy
(518 puan) tarafından
Bnde istiyorum onu. Bakara suresi açıp yerleri sirkeli suyla silmek. Hep uykum var benimde belki açılır 
(308 puan) tarafından
Kız bende uyuya kaldım:((
0 oy
(20,114 puan) tarafından
Günaydın yeni uyandım teyzemin kızının düğünü var oraya gidicez çamaşırı topladım çay koyucam kahvaltıdan sonra hazırlancam 
(308 puan) tarafından
Hade hayırlı olsun inslahhh
0 oy
tarafından

Günaydın canım amin inşallah vallahi 5 haftalık hamileyim tuvaletten çıkamıyorum gece erken saatte o yüzden uyandım eşim işe gönderdim 2 yaşında kızım da kalktı kahvaltı haziyliyroim<3:D

(308 puan) tarafından
Ooo Rabbim kolaylık versin çok zor yaa şimdiden bebeiss seni tuvaletten cikarmiyor
0 oy
(80 puan) tarafından
Günaydın misafirlikteyim kızla aynı yerde yatıyorum sipa o kadar deli uyuyor ki beni uyutmadi :)
(308 puan) tarafından
Belki yerini yadirgiliyordur
(80 puan) tarafından
Yok bacim deli yatıyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 139 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yunusemrem (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 389 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
+1 oy