+1 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ailesini Anlatırken sana kimse bişe demez derse de ben varımm yanında diyordu abisi ne dediyse duydu bayramda ablasının dediklerini anlattım annesinin dediklerini de anlattım döndü bana dedi ki üçüde boş konuşuyor hiçbirine cevap verme gereği bile duymadım sen kafana takma bunları dedi bende eşimin ailesine karşı beni savunmadıgını düşünüyorum hepsi uzakta ama bi araya gelince acaba ne laf söylesek derdinde çoğu bende üzülüyorum yakın olsak eşim yine seslenmez diye belki de uzaktalar zaten senede kaç defa geliyorlar diyip seslenmiyordur yakın olsak hepsini duraklatır belki bilmiyorum ama çok karışık telefonla kimse beni aramaz bende kimseyi aramam zaten bide dengesiz ablası eşimi arayıp beni niye hiç aramıyor bayramdan berli demiş bi zahmet kendi arasın benim dedem öldü gelme değil aramadı bile ablan dedim bide benden mi bekliyor bana söylediklerini yaptıklarını ne çabuk unutmuş dedim büyüğün ara dedi aradım açmadı geri de dönmedi 3 4 gün önce yine diyormuş niye aramıyor eşime de tepkimi gösterdim aradım açmadı geri de dönmedi sen hangi yüzle ablamı ara diyon ne zannediyor kendini dedim ara bişe olmaz diyor sen bunların aynısını ablana söyleyip abla seni aradı sen dönmedin geri artık sıra sende diyemedin mi dedim tartıştık 

4 Cevaplar

0 oy
(4,874 puan) tarafından
Senin gazini aliyo canim guya. Bi halt demez. Benimkide oyle duyma gorme bosver sen zaten bildigini okuycan e okuycam da bisey demeyince nasil olsa susuyo deyip iyice dirdir ediyolar. Gözleri kor mu beyinleri yok mu yapmıyorum dediklerini. Arama sende. Ablasinw kocan yalakalık yapsin madem sen degil. Hicbirini aramıyorum onlar da beni aramaz gerek de yok. Ogullarini arasınlar 
tarafından
Ne aricem ya araması gereken yerde aradım açmadı geri de dönmedi herkes kendi ağırdan satma derdinde topunu toplasan 5 kuruş etmezler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cevap verin lütfen 
0 oy
tarafından
Post yukarı 
0 oy
tarafından
En iyisi görme,duyma,konuşma bırak onlar ne derlerse desinler .
tarafından
Kendine neyse yaa sala.k ağzının payını alınca hiçbirşeye karışmaz oldu
tarafından
Görümce görmeyeyim ömrümce diye boşuna demiyorlar
tarafından
Hiç sorma örümcek oluyor kendinin görümcesi yok bilmiyor görümce nasıl
tarafından
Allah fırsat vermesin onlara
tarafından
Aminn

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 388 göst.
14 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.
30 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 363 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 492 göst.
11 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne1011 (52 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,365 soru

24,370,612 cevap

347,993 kullanıcı

...