+1 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından
Eskiden annemler gün falan yaparlardı arkadaşları arasında eğlenceli olurdu. Şimdi ben kendime bakıyorum doğru düzgün arkadaşım bile yok bırakın gün yapmayı sürekli evdeyim eşimde çok çalışıyor evde durmuyor pek. Sizin var mı toplantı günleriniz tek sorun bende mi yoksa:(

9 Cevaplar

0 oy
(6,447 puan) tarafından
Gün yapıyorum günlük olarak görüştüğüm komşularım var gerçi şuan ikiside izne çıktı hainler yarın dönecekler inşallah olmadı kızımı alıp geziyorum ders çalışıyorum sıkılacak vaktim yok bu ara 
(167 puan) tarafından
Bende hamileyim kızımı bekliyorum hayırlısı ile gelsin inşallah onunla gezerim:)
-Reklam-
0 oy
(13,465 puan) tarafından
Bizim de komşularla ve oğlumun kreş anneleri ile günümüz var ki her akşam günün her saati komşularla birlikteyizdir bir an da toplanırız bazen sadece kahve içeriz bazen kısır poğaça pide olayına gireriz en büyük şansım komşuluk olan bi mahallede yaşıyor olmam 
(167 puan) tarafından
Maalesef oturduğum yerde genç kimse yok yaşlı teyzeler kendi aralarında gruplaşmış :))
(13,465 puan) tarafından
Canım bizimde öyle gün grubumuz bizim kafa yapılarımız uyduğu için belkide iyi anlaşıyoruz :)
0 oy
(778 puan) tarafından
Çocuğun varsa al parka git ne bilim annemlere kaynanlara akrabalara kendine aktiviteler bul . Temizlikliktir, çocuktur sıkılmaya pek vakit yok
(167 puan) tarafından
Bebeğimi bekliyorum o gelince değişecek inşallah herşey olumlu anlamda :)
(778 puan) tarafından
İlk bebek galiba  bnde yeni evli olduğumda sıkılıyordum düğünde sonra çalışmaya başladım.İyi bakalım ☺️
0 oy
tarafından
Annemin günleri olurdu bayilirdim şimdi onlar bile yapmıyor artık arkadaşlık kalmadı..
(167 puan) tarafından
Evet valla onlar.bile yapmıyor bende severdim pasta yapmayı bile :)
0 oy
(14,665 puan) tarafından
yok aslinda tek sorun sende degil benim de oyle gorustugum kimse yok aile disinda. aileyle de ayda bir denk gelirsek. bilmiyorum ben skilinca kizimla geziyorduk parka pazara felan markete giderdik simdi oglum oldu 1 aylik oyle gezmeye gitmedim bile 1 aydir hastane felan harici bu ara bende gezmek istiyorum arkadas olmasa da olur kendinle mutlu olmaya calis 
(167 puan) tarafından
Sen kaç yaşındasın yeni nesilde bu sorın var bence
0 oy
(973 puan) tarafından
Sıkılmaya vakit bulamıyoruz malesef iş ev işi bebek derken .arada arkadaşlarla gidip geliyoruz o kadar gün yapmak sanırım biraz daha eskide kaldı çok yapan yok artık.mesela biz okulda kendi aranızda gram altın günü yapıyoruz ama öyle eve gitme yok ayın 15 inde maaş günü alıp veriyoruz o kadar 
(167 puan) tarafından
Zamanınız yok diye demekki ben gezmeyi çok severim illaki fırsat bulurum ama arkadaş ortamı yok :)
(973 puan) tarafından
Benimde arkadaş çok ama zaman olmuyor koştur koştur okula koştur koştur eve.bebis biraz büyüsün de rahatlarim sanırım :)
0 oy
(10,629 puan) tarafından
Yeni nesil asosyal gercekten 
(167 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor teknoloji gelişince sosyallik asosyalliğe döndü
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Bizim cuma günü sohbet gurubumuz var dönüşümlü devam ediyor eskiden hayat daha sıkıcı idi annem baskıcı biriydi o yüzden çocukluğumu hiç özlemiyorum bugunumle mutluyum halk eğitim merkezi kursları oluyor onlara katil hem çevre edinirsin hem hobi
(167 puan) tarafından
Bende de tam tersi annemin evinde daha çok eğleniyordum sanki
0 oy
tarafından
Evet eskiden hayat böyle sıkıcı değildi her gece dışarıdaydım sabahları uyuyordum falan hdjdjdjarkadaşlarımla birbirimizde kalıyorduk eğleniyorduk şimdi kafam şişiyor çocuk bakmaktan jdjdjdj arkadşsım olsa oğlum durdurmayınca dışarı da çıkamıyorum anca park bahce 
(167 puan) tarafından
Bende öyle sürekli çıkardım şimdi yemek falan çıkamıyorum. Çocuk bekliyorum henüz gelmedi bakalım gelince bahçeye gidecez mi :)

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 677 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra05 (2,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 415 göst.
14 Eylül 2021 Aile kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 446 göst.
21 Haziran 2020 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,702 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 515 göst.