+1 oy
238 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhabalar arkadaşlar size bı konuda soru sormak istiyorum hamileyim cinsiyet belirsiz ama isim konusunda herkes bişey söylüyor kayınvalidemin kız kardeşi kendi ismini ve kayınvalidemin ismini söylüyor ama halbuki kayınvalidemin ismi her iki torununda var ve bndende bekliyorlar kimseyi kırmadan nasıl bı yol izlemem lazım yardımcı olursanız sevinirim 

12 Cevaplar

+1 oy
(4,043 puan) tarafından
Ay yok artik kaynanayi da geçtiğim bide kiz kardesi cikti. Oyle bi ortamda kimseyi kirmama gibi luksun yok canim. Baştan sert olacaksinki çocuk dogdugunda herrrrkessss herrrrr konuda ota b.ka karismasin.
-Reklam-
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Yaşanmışlık koymak istemiyoruz deseniz. Ben de annemin babamın adını çok beğenirim ama ikisi de öyle çile çekti ki yaşanmışlık olan bir isim koymak istemedim. Aynı şekilde rahmetli kayınpederim de sakın adımı koymayın kaderi bana benzer demişti. 
(918 puan) tarafından
Ben bu isim kader ilişkisine inanıyorum gerçekten. Birde kimin ismini o niyetle koyarsan çocuğun karakteri de o kişiye benziyor
(4 puan) tarafından
Çok yaşanmışlık yaşamış bide var yani o yüzden kırmak da istemiyorum ama işte bişey diyemiyorum
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Ayy bu isim konusuna herkes laf demese olmaz çok sinir bozucu ya . Acıyı cefayi çekmeye gelince yalnizsin hadi kaynanani anladık kardeşine noluyor 
(4 puan) tarafından
Hep aynı şey oğlu şimdiden evli bile.degil bn bu ismi istiyorum diyo senin adını koymam diyor durup bize sarıyor
(2,101 puan) tarafından
İyi ya dış kapının dış mandalı ona noluyor koyma gerekirse sert bı dille de uyar yani
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Ben kendi seçtiğim ismi koyacağım de kimse kırılıp üzülür diye düşünme anne olan sensin senin kırılmaman lazım üstelik hamilesin biz ismi eşimle seçip karar vereceğiz de onların isminin konmaması içinde kriter belirle ben mesela çevremde olmayan ne çok saçma yeni isimler ne de çok eski isimler istemiyorum demiştim o şekilde de eşimle beğendiğimiz duyduğumuz güzel isimleri bir kağıda yazdık o neden olmaz bu neden olmaz derken ikimizin ortak tamam bu olur dediğimiz ismi koyduk ayrıca eş teyzesi ne alaka karışmaya ne hak görüyor onun ismi çocuğa neden konsun kafamda deli sorular :)
(4 puan) tarafından
Eşime söyledim bilmiyorum demişsin dedi konu kapandı dedi acaba eşimde mi istemiyor bilmiyorum hepte sormak istemiyorum
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Yuh az 10 torunda mı istiyor heralde doymuyor. 
(4 puan) tarafından
Kendisi şuan bisey demedi ama diğerlerini susturmuyor  ismim var onlar kendi bildiklerini yapsınlar koysunlar demiyor bunu bekliyorum sadece
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Kırarak yol izleyeceksin. Ben kendi istediğim isimi koyarım diceksin 
(4 puan) tarafından
Karakterim el vermiyor yapamıyorum
0 oy
(442 puan) tarafından
Canım senin çocuğun kimseye bu konuda fırsat verme. Benim çocukluğumdan beri sevdiğim bir isim var onu koymak istiyorum dersin. Kimsenin seni bu konuda yargılamaya yada sana kırılmaya hakkı yok ☺️
(4 puan) tarafından
Bn öyle bı konu konuştum annesiyle ama oralı olmadi pek hafif bı gülumsedi geçti dedim yani iki tane var bu da böyle olsun hatta espri yaptım bn bu kadar işte isim vermiyim uğraşamam dedim güldüm öyle
(442 puan) tarafından
Boş ver istediğin ismi koy sen isteyen istediği gibi düşünsün
0 oy
(861 puan) tarafından
Eşinle kız olursa şu, erkek olursa şu diye iki isme karar verin ve soranlara kız olursa adı bu erkek olursa bu olacak öyle karar verdik deyip geçin 
(4 puan) tarafından
Eşimde bişey diyor işte bişey dese net bişey bnde ona göre bı yol izlerim ama bidaha sorulursa eşimle bu konuyu tartışıyoruz zmanla da karar vericez diyip gecicem
0 oy
tarafından
Gayet sert bir uslupla butun yeni dogacak brbeklere sizin adinizimi koyacaz diyin kendiniz ne istiyorsaniz esinizle onu koyun kiz kardes ne alaka ayrica kendi torunlarina karışsin onuda olduramazsanız ismini koyduktan sonra diyeceksinizki biz bu ismi istedik bunu koyduk 
(4 puan) tarafından
Hiç oralı olmadım aslında hep sordu bacısı aslında sormadı soyledi bnde hihi diyip geçtim kısmet dedim zamanla bakicaz dedim anlamislardir herhalde bidaha da sormazlar inşallah
tarafından
Sorarlarsa sert tepki gosterin
0 oy
(10,686 puan) tarafından
herkesi dinlersen işin zor. bir erkek bir kız ismine karar ver ve kimseyi karıştırma 
(4 puan) tarafından
Eşim de ne o ne bu diyor annesinin ismini bile geçirmiyor hani
0 oy
(4 puan) tarafından
Arkadaşlar soru sorAmiyorum daha fazla bilgi verin diyor yazıyorum ama olmuyor 
0 oy
(4 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Cinsiyet tahmin alabilir miyim 

İlgili sorular