+1 oy
212 göst.
Aile kategorisinde (1,078 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hiç cabalamiyo. Odasından bişey almasi için gonderiyorum bulamadım diyo öyle tepeden bakıyo bakmıyo hatta. 

Oyuncak oynarken labutlari dizmesini istiyorum sen diz diyo bende birlikte oynuyoruz sen diz ben vuruyim diyorum sırf sorumluluk kazansın diye yok aglıyo yatıyo bi kenara. Oyuncaklarini toplamiyo bana sen topla diyo. Bu hareketler bu yasin bi özelliği mi yoksa kızım tembel mi :)

Oyun grubuna göndermek istiyorum belki azcık sorumluluk kazanır beni bi salar belki diye ise yarar mi sizce 

7 Cevaplar

0 oy
(8,634 puan) tarafından
Küçüklükten asilamadin mi yeni yenimi yaptırmaya calisiyosun 
(1,078 puan) tarafından
Yo aslında eskiden bi sepeti toplamadan başka oyuncağa gecirmezdim sonra duzenimiz bozuldu ev taşıdık o süreçte memlekete gittik geldik derken rutinini unuttu sonrada inat çağı geldi catti
-Reklam-
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Oyun grubu ise yarayabilir benim de 4 buçuk yaşında götürüyorum arada çok seviyor değişiyor böyle huyu sakın oluyor . Çok değil haftada 1 götürüyorum 1 aydır gidiyoruz ama o bile farkediyor bence götür değişiklik olur 
(2,101 puan) tarafından
Seneye bı daha gondercen keske devlet alsa da göndersem
(14,586 puan) tarafından
evet ama 1 senesini telefonla gecirmesini istemedim tek basina cok skiliyor
(2,101 puan) tarafından
Ben ilgileniyorum canım zaten az daha çalışmam lazım annem buraya gelmez köyde de yok 5 yaş alıyor orası da bakalım arada goturcek annem konuscam annemle götürsün gruba
(14,586 puan) tarafından
Yok sen ilgilenmiyorsun demedim yanlış anlama benim kızımdan için demiştim aslında
(2,101 puan) tarafından
Maddi olarak göndermem canım yok yanlis anlamadım
0 oy
(555 puan) tarafından
Benimki de 2 yaşında o da öyle. Mesela yerdeki oyuncağı bile koltuktan inip almaya inat ediyor. Benden istiyor. Ben de vermiyorum dediğin gibi kendisi yapsın istiyorum ama yok. Vermeyince de kendini yerlere atıyor çığırıyo. 
0 oy
(14,586 puan) tarafından
ayni kizim da oyleydi mecbur yaptirdim yani dedim eger toplamazsan oynamana izin vermem felan tabi yine arada toplamadigi oluyor 4 yasinda 
0 oy
(274 puan) tarafından
Benim kızımda öyle 3 yaşında canı istedimi güzel güzel yapar ama istemedim yanı başında suyu almaz gel ver der
0 oy
(5,905 puan) tarafından
Benimkide aynı dün talan etti odayı hatta bir postta anlık atmıştım topla dedim scooter sürmeye kaçtı kapı önünden bağırıyorki oda toplumu ona göre eve geçecek hayır gel buraya dedim topladı ama dersin taş taşıyor elim yoruldu karnım ağrıdı acıktım 3 kere tuvalete gitti kalkmadım kahvemi içtim baktı kaçış yok topladı sabahta atölye var oraya götürdüm toplamışlar çıktı diyorki öğretmene yardım ettim çok güzel yardım etmek e sıpa benle zorun ne 4 yaşında benimki ☺️
0 oy
(1,503 puan) tarafından
Benim oğlana komşunun oğlu erkekler dağıtır kızlar toplar demiş o gün bu gündür asla toplamıyor önceden toplardı oyuncaklarını şuan habire o lafı deyip duruyor çıldırıyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 340 göst.
10 Ocak 2024 Aile kategorisinde Beyzanur (902 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 165 göst.
31 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 254 göst.