Eşimin ailesi ile yazın oldukça fazla görüştük. Esim istiyor diye 2 hafta onlarda kaldım. Neyse evimize geldik. 7 aylık hamileyim ve bel ağrım çatı ağrım oldukça fazla. Hamilelik sekeri de çıktı. Diyete başlattı doktor. Yemem icmem oldukca kısıtlandi. Bu zaten ayri bir sinir yapti bende.Gunde 4 kere kanımı olcuyorum. Evimi temizlemekten sıkıntı yaşıyorum. Psikolojik olarak da pek iyi değilim. Neyse konuya geleyim;
Eşimin ailesi evime 2 saatlik mesafedeki akrabalarına geldiler. Ama zorunlu işleri olduğu için geldiler. Yine onları görmeye gidicez. Eşim istediği için. Bende bugün dedim ki senden rica ediyorum. Oraya gittiğimizde bize davet etme. Kendileri gelir o ayrı. Ama sen özellikle illa ki gelin kalın deme. Çünkü ciddi anlamda bazı sıkıntılarım var ve bana asla yardım edecek eşim de yok. Çeşit çeşit yemekler tatlılar yapamam..şekerden zaten yiyemiyorum. O an ağzımızın suyu aka aka hazırlık yapamam. Bu benim ailem icinde geçerli dedim.Doğumdan sonra başım üzerine kim gelirse gelsin dedim. Ama şu süreçte senden rica ediyorum davet etme dedim.
Bağırma çağırma ben çağırırım bilmem ne. Bende altta kalan bir tip değilim o bağırdı ben bağırdım. Sonunda sustum çünkü hamileyim. Daha fazla bebegin etkilenmemesi için sustum. Ben hamile ve sıkıntı yaşayan bir insan olarak eşimden bunu rica ederek güzel.guzel istemişim. Hata mı yaptım?