+1 oy
2,158 göst.
Aile kategorisinde (78 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Selamünaleyküm kızlar aslında konu uzun da size Cuma günü neler olduğunu anlatmak istiyorum Bana akıl verirseniz veya fikir verirsiniz çok mu sevinirim benim eşimle aramda sıkıntılar var Ben Eşimin ailesi ile görüşmüyorum konuşmuyorum Kayınpederim hasta diye sürekli benim çocuklarımı görmek istiyor adam kanser hastası Kalp rahatsızlığı falan var neyse ha ben kayınpederimden bir kötülük görmediğim için çocuklarımı gönderdim Çocuklar 2 gün orada durdular ama ben sürekli eşimi arıyorum Hani çocukları getir çocuklar ne oldu çocukların sesini duymak istiyorum falan diye eşim sürekli erteliyordu işte şuradayım işte buradaymış işte müsait değilim falan diye gece 23.30'da tekrar aradım Dedim ki çocuklardan hangisi uyanıksa telefonu ver seslerini duyayım Bu da bana dedi ki ben dedi babamın evinde değilim dedi kardeşimin evindeyim orada kalacağım dedi Ben dedim kendi evine niye gelmedin o gün de ben doktora gitmiştim psikiyatriye bana dedi ki ben seni götürdüm gezdirdim ya daha ne istiyorsun Ben de dedim çocuklarımı getirdin getirdin getirmedin Ben polisi arıyorum Bu da kardeşini aldı geldi 2 tane çocuğumun gözü önünde beni dövdüler bacağımda kolumda Boynumda hep morluk izi var Ben de gittim darp raporu falan aldım Pazartesi günü işte çağıracaklar bizi mahkemeye çıkacağız şikayetçi oldum ben ikisinden de hem eşimden hem de eşimin kardeşinden eşime de uzaklaştırma verdiler ben şikayetçi oldum diye size eşimin kardeşine eşime Ceza gelir mi

29 Cevaplar

0 oy
(1,065 puan) tarafından
Canm benm bu yaptıklarina çok uzuldm hele kaynım ve kocan ne hakla seni dövüyorlar yaa sakın vazgeçme cezandan ağır ceza bile alırlar eşin seni arayamaz evine yaklaşamaz yaklasrsa polis tespit eder gelir ve bu sefer hapis cezası alırlar 
(78 puan) tarafından
İnşallah canım benim İnşallah alırlar
-Reklam-
0 oy
(350 puan) tarafından
Kaynın sana ne diye vuruyor orasını anlayamadım. 
(78 puan) tarafından
Canım benim Zaten bütün bu kavgaların da çıkma sebebi kaynımın yüzünden ya eşime diyor ki boşan Ben Allah'a havale ediyorum bizim konumuz çok uzun
(350 puan) tarafından
Tövbe yarabbim bazı kayınların da bir eteği eksik ne karışırmış. Boşan da kendinin mi gözü varmış bu kadar canla başla uğraşıyor
0 oy
(5,745 puan) tarafından
Kusura bakmayın eşiniz insan olsaydı o ve kardeşini döverdi ne hakla ne münasebet terbiyesiz adam 
(78 puan) tarafından
Canım benim şeref namus haysiyet olsaydı zaten kardeşini dövdürdüm evde hangi kitabı hangi adamla sığıyor bu
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Gelirse gelsin, dert etme. Haketmişler. Kadına el kalkar mı ya? Aciz bu insanlar. 
(78 puan) tarafından
Ben de zaten onlara ceza gelmelerini istiyorum Öyle bir ceza gelsin ki kafalarını kaldırmasınlar bir daha
0 oy
(9,653 puan) tarafından
Bu nasıl bir şey ya? Kardeşiyle gelip el kızını dövmek? Nasıl bir insan artığı bu 
(78 puan) tarafından
Bu ne adamla sığmıyor ne hiçbir kitaba sığıyor Bunlar şerefsizlerin önde gideni
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Yaptıkları pisliği kabul etme. Geri adım da atma. Senin eşin adam olsa el kaldırmaz. Azıcıkta şer.efi olsa kendi kaldırdı kaldırdı kardeşine izin vermez. Öyle bir adamdan da bir b.ok olmaz. Şikayetçi olma diye yarın öbür gün yalvarmalara başlar. Geri adım atarsan yarın öbür gün yine aynısını yapar. Çünkü bu böyledir. Bir kere yapan bir daha yapar, eli alışır, kolay gelir şiddet. Hele karşısında ki güçsüz bir kadınsa. Adi pi.slik
(78 puan) tarafından
Ben asla Şikayetimden geri çekilmeyeceğim Allah'a havale ediyorum benim vekilim Allah'tır en ağır cezalara çarptırılsınlar
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Ailene deseydin sahipsiz mi bulmuşlar da gelip dövüyorlar 
(78 puan) tarafından
Canım benim Allah'tan başka hiç kimsem yok
0 oy
(600 puan) tarafından
Canım bı de boşanma davası acaydin ama bu şer.efsizler çocuğu vermez dimi 
(78 puan) tarafından
Canım ben boşanma davası açmam o taraf açsın ki onlar suçlu duruma düşsünler
0 oy
(78 puan) tarafından
İnşallah en ağır ceza alırlar

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,396 göst.
26 Mart 2022 Aile kategorisinde Pollena00 (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,628 göst.
18 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
26 Mart 2022 Aile kategorisinde Pollena00 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,724 göst.
13 Temmuz 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Defnekokusu (80 puan) tarafından soruldu

407,219 soru

12,223,132 cevap

36,820 kullanıcı

...