+1 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (8,357 puan) tarafından

Kizlar kızım göbek deliği çok dışa doğru normalmi sizce 

image

9 Cevaplar

+1 oy
(1,628 puan) tarafından
Bana normal geldi canım 
-Reklam-
0 oy
(158 puan) tarafından
Fıtık var sanki bi doktora götürün
0 oy
(483 puan) tarafından
fıtık var canım
0 oy
(2,440 puan) tarafından
Kızım üç yaşında onun göbeğide böyle 
(8,357 puan) tarafından
Benimki de 1 yaşında ay yeni gördüm yorumları bı seninkine yazıyorum suanda fıtık diorlar doktor deiller tabiki ama dışa doğru  çok olunca korktum şimdi googlede fıtık Dior ya
(2,440 puan) tarafından
Benim kızımın doğduğundan beri var,düzenli bir şekilde doktora kontrole de götürüyordum doktorlar bütün vücuduna bakıyordu fıtıkla ilgili birşey demediler,şimdi üç yaşında hâlâ göbeği öyle,eğer fıtık diyorlarsa bende kızımı götürecem doktora maksat içim rahat etsin
0 oy
(542 puan) tarafından
Fıtık var gibi canım 
0 oy
(3,371 puan) tarafından
Ortasını bağlamanı lazım.  Düğün göbeğin üzerine gelecek şekil de.

Benim bebeğimin 1aylık kontrol unda dr fark etti. Daha çok yeniydi. Eczaneden korse almamı söyledi. Aldım kullandım. 2ayında bebeğim çok kilo aldığı için o korseyi kullanamadım. Ara ara bezle bağladım ortasını. 2buçuk ayında kontrol götürdüğüm de geçmişti. 
(8,357 puan) tarafından
1 yaşında canım genede yapiyimmi dedigini
(3,371 puan) tarafından
Bebek çok ağlayınca ve kabız olunca ve çok gazı olunca olur genelde. Yeni doğulduğu zaman bunların karşısını anlamadığımız için bağladı. 2ayında gaz problemi de gitti. Onunda faydasi oldu yani. Ağlamadı gitti. Sende bunlar varsa o süreçte bağlaya bilirsiniz ki derinleşmesin.  Yoksa kendiliğinden düzelir zaten
0 oy
(1,149 puan) tarafından
Bence normal görünüyor 
0 oy
(203 puan) tarafından
Benim oğlum iki aylık gazından dolayı çok ağlıyordu onun göbeği de böyle oldu. Doktor fıtık var dedi. Biz bozuk parayı kolonya ile dezenfekte edip bez yara bandı ile göbeğinin üzerine bantladik her banyoda değiştirdim. Baya faydası oldu 
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Post çıksın kizlar ya 1 yaşında kızım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 168 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde seoz (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Merve Eroglu (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu

403,627 soru

12,092,874 cevap

36,386 kullanıcı