+1 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (2,597 puan) tarafından
Sürekli bir memnuniyetsizlik var ve haddini aşma kaldı ki bizi yetiştirenler bizim sakız çiğnememize bile kizarken ay çocuğun psikolojisi bozulur diyorlar ne çocukluğumuzu bildik ne anneligimizi

7 Cevaplar

+1 oy
(353 puan) tarafından

Evet ebeveynlerimizin tek amacı bizi hayatta tutmak olmuş ha bide millet ne der diye ona buna kızıp bizi bastırmak. Şimdi bacak kadar çocuğun hakkını savunduğunu görünce kendi yaptıklarına toz kondurmuyorlar da bilinçli anne babalara sallıyorlar. Kim ne derse desin, şımarmak çocukların en büyük hakkı insan sevildiğini vazgeçilmez olduğunu bilince şımarır bunları çocuklara aşıladıysak ne mutlu bize. Küçük bir bebeğim var imkanlar dahilinde ona sunacağım en güzel hayatı ve bolca sevgiyi veriyorum şımarması bile beni mutlu ediyor canım çocuğum benim<3

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bizler anne babalarımiza ebeveynlik yaptık çocuklarımıza da ebeveynlik.yapiyoruz nesil olarak hiç çocuk olamadık :)
0 oy
(4,570 puan) tarafından
Ayy sorma aynen öyle bı söz vardı instada annelerin sözü geçerken çocuktuk çocukların sözü gecerken anneyim diye gerçekten öyle 
(2,597 puan) tarafından
Aynen öğle bugun artık çok bunaldim
(4,570 puan) tarafından
Sorma bende babasıyla dışarı postaladim
0 oy
(7,114 puan) tarafından
Benim annemde babamda bize çok özenli davranırdı elbette eksikleri vardı ama benimde eksiklerim vardır illaki olsunlar yani yok demem 
(2,597 puan) tarafından
Hepimiz kusurluyuz ama insan az çok yapılanı görmeli ve benim çocuğum büyük birde bu çok kalbimi incitiyor kusurunu tabiki buraya yazmayacağım ama beni çok üzüyor
0 oy
(13,399 puan) tarafından
bir ortası yok. eskilerin baskıcı olması da iyi değil şimdikilerin de benim çocuğum özgür olsun diye yaptıkları iyi değil. orta yolu bulmak lazım 
0 oy
(3,107 puan) tarafından
Canım zaten bizim zamanimiz anne babalarının baskısından bu durum ortaaya çıkıyor bana göre smdiki anne babalar biz gormedik onlar görsün bizim olmadı biz yemedik biz giymedik diye diye smdiki çocuklar bu hale geldi doyumsuz özgür bilmemm neee
0 oy
(14,865 puan) tarafından
Vallahi öyle ben çocukluğumda ne sinemaya gittim ne eğlence parkına annem dün kızımı aldı avmye oyuncaklara götürdü oynattı akşama kadar yemek yedirip getirdi diyorum bana yapamadığını benim kızıma yapıyorsun ama anneme de hak veriyorum yokluk çoktu istediği hiç bireyi yapamadı bana:( 

Şimdi kızıma bakıyorum bi eli yağda Bi eli balda bana kafa tutuyor 4 yaşında kızıyorum yalan yok haddini aşmasına asla izin vermem nasıl alışırsam öyle gider yoksa saygısız olacağına ben kötü olayım diye düşünüyorum 
(14,865 puan) tarafından
evet maalesef suan 4 yasindaki oyle sanki ergen gibi basimda kaynana yemin ederim kucuk 1 aylik bakip diyorum buyuyunce agzima edecen diye :D
(2,597 puan) tarafından
Küçüklerle sorunum yok benim ilk cocugunla sorunlarım var çok kırıcı ve çok eleştiriyor ama sadece beni
(14,865 puan) tarafından
kac yasinda
(2,597 puan) tarafından
Yirmibir yaşında
(14,865 puan) tarafından
oooooo baya buyukmus 4 nere 21 nere
Allah kolaylik versin konuyu bilmedigim icin tabi bi yorum yapamam :/

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Linkin (20,073 puan) tarafından soruldu
0 oy