0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (1,388 puan) tarafından
Kızlar gurbetçiyiz iş nedeniyle farklı ildeyiz bilen biliyordur kiramız 8den 14.500a yükseldi zar zor düşürdüm 17binden ev sahibiyle ben konuştum diğer günde ev sahibinin oğlu eşimi kapıda görmüş seneye evimden çık orası benim evim eşimde devletin kanunları var hayırdır demiş küfür etmiş devlete seneyede evimden çık demiş yoksa bela olurum sen memursun kendimi dövdürür senle eşinin üstüne atarım demiş eşimde eve geldi anlattı bizde zaten seneye çıkmayı düşünüyorduk ses çıkarmadık. Aradan birkaç gün geçti biz izne çıktık 20 gün dünde eve geldik daha kapının önünde leş gibi bir koku içeri girdik ki ne görelim ev kan gölü bizim ev sahibinin oğlu evdeki vanaları ve şartelleri alttan indirmiş evdeki şartellerde atmış ama birşey demediler yaptık diye  ama buzdolabı mefta hala leş gibi kokuyor dünyanın yorgunluğunu çektim eşimde yeter artık geçen bunu diyor bugün bunlar böyle çıkalım gidelim ya ben katil olucam ya da bunlar hergün bir sıkıntı çıkarıcaklar dedi bende baktım 9-10a evler var çıkarsam senelik 60bin daha az vericez ama nakliye o bu çok yorucu birde daha önceki sene taşındık öldük yani napsam bilmiyorum birde bu eve aidatta veriyoruz toplam kiramız 15.250 yapıyor birde hadi taşındım diyelim o adamda seneye şöyle böyle oldu çık derse napıcaz bilmiyorum kapıcı baya sıkıntılı komşuluk sıfır zaten onu saymıyorum bile yöneticide sapık eşime bu sene verelim seneyede arabayı satıp ev alalım dedim nasıl alıcaz dedi birde batıya gidince doğudaki evi nasıl satıcaz dedi kiraya veririz dedim o da biz yokuz kim ilgilenicek dedi bilmiyorum yarın sınavım var üzüntüden düşünemiyorum midem ağrıyor kimseye zararımız yok bilmiyorum bu insanlat ne istiyor gerçekten bela olmamak için tutuyoruz kendimizi onlarla aynı seviyeye inmiyoruz insek katil olucaz o kadar sıkıntılılar yani 

1 cevap

0 oy
(1,567 puan) tarafından
Valla şırnakta kiraciydik. Evler peynir ekmek gibi satılıyor düşün 2 milyona TOKİ dairesini sattı adam. Alabiliyorsan al her türlü satılır ev 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,144 göst.
31 Mart 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
10 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Sulemhmt (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 183 göst.
7 Mart 2023 Aile kategorisinde Sulemhmt (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
3 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Goncagull (1,154 puan) tarafından soruldu

403,693 soru

12,094,472 cevap

36,391 kullanıcı

...