0 oy
785 göst.
Aile kategorisinde (97 puan) tarafından
Ben hep bu söze inanarak kocamla istemediğim halde münasebetimiz olurdu günah vs diye ama bakıyorum ki eşim de  ne bi parfüm sıkmak var ne işten gelirken bi duş almak var leş gibi sigara kokuyor Red ettim az önce istemiyorum duş al bi parfüm sık dedim en azından biraz değer verdiğin belli olsun diye odada sigara içip hayatı sorguluyor suan günahsa günah

20 Cevaplar

+5 oy
(206 puan) tarafından
İlişkide günah sevap biliyorsun ama günahsa günah demenin de şirk olduğunu bilmiyorsun.
(989 puan) tarafından
Pardon avukat misiniz?
(442 puan) tarafından
Ben değilim ama siz öylesiniz sanırım. Kadının yorumuna gereksiz yorum yapan sizsiniz. Ki gayet haklı bir yorum. Madem dini İslam. Günahı sevabı düşünüyor. Kocası için yada kendi rahatlığı için, kalkıpta günahsa günah diyemez. Allahın yasak kıldığı şeyi böyle hafife alamaz. Bu yok saymak tır farkında mısınız?
(206 puan) tarafından
Nazlı siz nesiniz savcı mi ?
(989 puan) tarafından
Hı hı evet
(477 puan) tarafından
allah neyi yasak kildi anlamadim mesela istemesek dahi mecbur muyuz kocamizla birlikte olmaya ? riza olmadan iliski yasamak ne anlama geliyor ? kole miyiz biz ? bu nasil zihniyet ?
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Eskiden erkekler hep derdi ki kadın bakimsizsa ağzı kokarsa erkek tabi dışarı bakar hakkidir diye peki erkek bakimsizsa kadında mi dışarı baksin ama yoook hersey kadından beklenir erkek pisse pistir o erkektir hersey haktır dünyada hersey kadına yasak sadece 
(97 puan) tarafından
Eskiden neyse derdim artık diyemiyorum
(966 puan) tarafından
+++katılıyorum
+3 oy
(3,013 puan) tarafından

Sevgili günlük ... bugün de bu kadar:D

Kız Allah aşkına napalim yani 

(97 puan) tarafından
En iyisi uyumak
(14,756 puan) tarafından
arkani donme lanetlenirsin :D
+1 oy
(14,491 puan) tarafından

Sorgulasin arada adamlara pat diye konuşmak iyidir.

+1 oy
(12,915 puan) tarafından
Eş eşlik görevini yerine getirirse yalnız bu geçerli. Adam da hoş davranmak zorunda kadını incitmemek zorunda ona latif yaklaşmak zorunda. Yoksa İslam dini kadını zora koymaz benden iyi bilen muhakkak vardır ama bir hanım hocamız sohbette bunu böyle izah etmişti
0 oy
(148 puan) tarafından
Niye bitek kafina mı gunah
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Şuan sırtımı eşime dönmüşken okudum yazılanları ...

Düğüne gitme mevzusu varda ondan
(97 puan) tarafından
Hak ediyorlar ama
(1,820 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(7,060 puan) tarafından
Sigara gerçekten kötü kokuyor.  O yüzden evlenirken sigara içmeyen birini istedim
(97 puan) tarafından
Sonra dan içti önce den yoktu
0 oy
(618 puan) tarafından
Temizlik te imandan gelir canim. 
(97 puan) tarafından
Bende çok dikkat ediyorum birazda o etsin
(618 puan) tarafından
Hakkindir canim şöyle açıkça dikkat etsin tabiki.
0 oy
(1,639 puan) tarafından

Bence erkeğe de günah.

Sen haklısın yatağa girmeden önce bir duş, diş fırçalama, parfüm deodorant sıkabilir bunlar karşı tarafa saygıdan yapılır.
(97 puan) tarafından
Bende bu yüzden kırıldım ztn
(1,639 puan) tarafından
Nasıl kadından sexi gecelikler cilve bekliyorlarsa,erkekte bakımına özen göstersin,bunu tatlı dille söyle canım tepkili bir şekilde değil,belki sen söyleyince dikkat eder eşin bazılarına hatırlatmak gerekiyor.
0 oy
(2,990 puan) tarafından
Koku önemli ya ağzını da fırçalamaz aboo eziyet etme kendine biraz da önemsenmeli
(97 puan) tarafından
İlk kez böyle bir şey dedim ona pişman değilim
(1,639 puan) tarafından
İlk kez dediysen utanmış sıkılmış olabilir
0 oy
(418 puan) tarafından
Benım eşim kızımlA bende oğlumla uyuyorum   kafa rahat hıc koca kahrı çekemem canımız isterse salonda buluşuyoruz napalım anacım ikiside bebekler aynı odada bir o aglıyoe bı diğeri  sabahlar olmuyor en ıyısı odayı ayırduk
(97 puan) tarafından
İnan artık içim den bi halt yapmak gelmiyor
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Balkonda içsin zikkimi evin içinde içilir mi çocuk yokmu evde 
(97 puan) tarafından
Var çocuk benim eşim bilmiş cahillerden
0 oy
(792 puan) tarafından
Çok iyi demişsin insan biraz kendine bakmalı çok istiyorsan bir duş al temizlen öyle iste. Bu ona bir uyarı olmuştur umarım 
(97 puan) tarafından
Öküz uyarıdan ne anlar
0 oy
(516 puan) tarafından
Karısına sırtını çeviren erkeklere ne oluyormuş peki? Bütün hak ve hukukların erkeklerin işine geleceği şekilde yorumlamak niyedir. Böyle şeyleri duydukça o kadar sinir oluyorum ki.

Kadın kadar erkek de kendine bakmalı, özenmeli. Bu konuda haklısınız. 
(97 puan) tarafından
Haklı olmak istemiyorum sadece anlaşılmak vede biraz saygı bekliyorum
0 oy
(2,343 puan) tarafından
Hayatı sorgulamak zor olmasın şimdi ona git yardımcı ol beraber sorgulayın :D
(97 puan) tarafından
Bu saatt oldu hala uyumadım oğlumun ateşi var o hiç bi sey yapmadan gelip yattı gamsız
0 oy
(218 puan) tarafından
son cümleye kadar iyi gidiyordun aslında
(97 puan) tarafından
Tüh bi dahakine artık
0 oy
(1,425 puan) tarafından
Oda kendine baksın 
0 oy
tarafından
Haklisin tabi kadin nasil dikkat ediyorsa erkekde etmesi gerek ama bunu daha once daha sakin kirmadan dedinmi o da var ayrica istemedigin halde münasebet yerine esine istemiyorum dediginde uateliyormu o zaman kendine eziyet ediyosun ki oda burda patlamıs olabilir rahatsizlik duyuyorsun ki bu durumda aklina o geliyor 
(97 puan) tarafından
Eşim o kadar midesiz ki mesela o lafım dan sonra yine duş almadan gelip yatağa uyudu onda kalp yok ki kırılsın
tarafından
O zaman senin isin zor kendi dusunmesi lazim öncelikle sirf iliski icin degil disarının pisini yatağa sokuyor
0 oy
(3,533 puan) tarafından

Abuuuu biz evlendiğimizden beri *** göre uyuruz :D 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,672 göst.
18 Nisan 2019 Aile kategorisinde biranneadayıyımm (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,180 göst.
23 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Bicirik1 (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 558 göst.