+1 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (300 puan) tarafından
Benim ikinci hamileliğim.ve ilkinde bu kadar hasta değildim.bu kadar rahatsızlık çekmedim.ama bu sefer en başından beri çok hastayım sürekli karnım ağrıyor belim ağrıyor aşırı halsizim.bir iş yapamıyorum.cocugumla ilgilenemiyorum fazla.suan 13 hafta bitmek üzere.doktora söyledim normal diyor.dinlen diyor.valla ben açıkçası korkuyorum düşükten korkuyorum.mesela bugün geceden beri aşırı derecede yorgun ve hastayım karnım yine ağrıyor.kahvalti ettim daha da bir şey yemedim bu saate kadar.su tek içtim.midem bulanıyor.bir de oturamiyorum.uzanamaiyorum.ayakta duramıyorum çok hasta oluyorum.ama tek rahat ettiğim şekil yüzüstü yatmak onu da bir iki dk sonra kalkıyorum tehlikeli diye .

6 Cevaplar

0 oy
(1,661 puan) tarafından
Kan tahlillerine bak değerlerin düşüktür. Bende senin gibiydim değerlerim düşmüş meğer
(300 puan) tarafından
Değer düşerse ne olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
25 haftalık oldu ben hala uyku arası yüzüstü yattığım oluyo. Şayet riski bi hamilelik geçirmiyosan yüzüstü yatmanda sakınca yok, hala yatabiliyoken yat. Ben o haftalarda nerdeyse tüm geceyi yüzüstü yatarak geçiriyodm
0 oy
(300 puan) tarafından
...................
0 oy
(134 puan) tarafından
İlk gebeliğim müthiş geçmişti şuan ikinciye hamileyim 37 haftalıga kadar nasıl geldim bir ben bir allah bilir yine de sükür diyorum o sağlıklk olsunda bütün vitamnlerm düşmüş kanım 8 e düşmüştü ondan böylesin dediler kan takviyesi aldım yine aynı yani doğdugnda inşallah geçer 
(300 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah bir de yanlış anlamazsan cinsiyet farklı olnuca böyle farklı hamilelik oluyor dedi biri .sizin cinsiyet farklı mi
(134 puan) tarafından
İkisi de erkek ama birinde hiç kusmadım çok güzeldi ikincide çok kustum ve çok zordu
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Kız bebek bekliyorsundir
0 oy
(46 puan) tarafından
Kan tahlili yaptir bence herşey çıkar 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 63 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ahdjdkdjdj (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.