+2 oy
396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,308 puan) tarafından

Günaydın hanımlar nasılsınız başına gelen varmı bilmiyorum ama sormak istedim ne iyi gelir doktorlar hafta sonu daha gelmedi o yüzden size sormak istiyorum 

AFEDERSİNİZ KALÇALARIM SIRTIM BU ŞEKİLDE FİTO SÜRÜYORUZ AMA PEK FAYDA ETMİYOR GİBİ 

image

10 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin . Benim bı bilgim yok umarım başka biri yardımcı olur sana 
(4,308 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Bilgim yok canım post yukarı çıksın geçmiş olsun 
(4,308 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(2,285 puan) tarafından
Canım el yapımı kırmızı kantaron yağı sür ilerlerse baticgrass yara örtüsü satılır medikal lerde onlardan temin edip pansuman yapabilirsiniz ama doktorunuza bactigrassı sor canım 
(2,285 puan) tarafından
Ha canım birde şuan medikalden farmisol alabilirsin antiseptik sprey dir yara vs iyi gelir hastaneye de sor bazen hastane oluyor temin etmeye çalışıyorlar
(4,308 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm
(2,285 puan) tarafından
Birşey değil canım yara bakım hemşireliği yaptım bir süre aslında şuan yara bile diyemeyiz tam net ama ilerlememesi önemli sende biliyorsundur zaten ne kadar erken önlem okadar sizin için kolay olur havalar sıcak malum güzel bir bakımla toparlar hemen
0 oy
(608 puan) tarafından
Canım sayfama girip bı bak daha önce sormuştum pek çok kişi yorum yazmıştı ama bence senin ki yatak yarası değil sıcaktan pişmiş nemlendirici sursen bide duş aldıktan sonra sürekli nemlendir iyi gelir 
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Yengemin kizkardesi yatalaktı devamli nişasta  sürerlerdi hiç yara olmamıştı . Nişasta dene istersen. Geçmiş olsun tekrar 
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun dostum. Rahmetli dedemin yatak yarasına anneannem hep tahin in yağını surermis. Ertesi gün geçmişti dedi. Sen de bı dene istersen.
0 oy
(101 puan) tarafından
Hemşire yada doktordan rica eden yatağınızda değiştirsin yada durumun varsa eczaneden havalı yatak alın. Deriye nefes aldıran yatak var 
(101 puan) tarafından
Surekli pozisyon değiştirmeye calis. Allah yardımcın olsun.
0 oy
(420 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun silverdin kullan mutlaka yatak yarası için birebir şiddetle tavsiye ediyorum Rabbim tez zamanda ayağa kalkmayi nasip etsin inşallah 
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canim hametan kremi denemeni tavsiye ederim
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Fito ve Furacin canım benim. İkizim yatalak kalmıştı bunları doktor yazmıştı 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 771 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ankakusuu (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 84 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (996 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.
21 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.

408,400 soru

12,269,951 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler