0 oy
108 göst.
Aile kategorisinde (102 puan) tarafından
Hanımlar bebeğim 25 Nisan'da tam 4 aylık oldu fakat gündüzleri hiç durmuyor sürekli kucak istiyor sanki çok geç emekleyecekmiş gibi duruyor hiç yani hareket etmiyor sürekli kucak istiyor sürekli ağlıyor bir iş yapana kadar burnumdan getiriyor geceleri Sadece biraz düzeliyor Geceleri saat 9.30'da falan uyuyor ama gün içerisinde hiç durmuyor bazen geceleri öyle ağlıyor ki sanki patlayacakmış gibi ben yıprandım Yani resmen ilk çocuğum Lütfen yardım edin Böyle olan var mı Ne yapmalıyım Arkadaşlar falan okut Belki biraz durur diyorlar bilmiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(1,126 puan) tarafından
Daha bu sabah instahram da polina diye anne bir fenomen var bebegi simdi 2 yasinda.Ona annelikte en azorlandiginiz zaman ne zamandi diye sormuslar.4.Ay da delirecegimi sandim diyor.Benim kizim da oyle olmustu 4.ay da bir kriz donemi var nedense bu 4 ay cok zor.Sabredin gececek netten arastirin 4.ay atagi diye.
-Reklam-
0 oy
(14,578 puan) tarafından
ayni benim kizim da oyleydi 4. ayda bi problem var herhalde kucagimdan inmezdi aksama kadar 
0 oy
(1,512 puan) tarafından
4. Ay atağındasınız geçici bir süreç bu bırak işi gücü yapma bebeğinle bol bol ilgilen ona müzik aç kitap oku oyunlar oynayın ce eee oyununu çok seviyorlar mesela olsun tut kucağında bu ay baya sancılı geçiyor benimki şuan 6 aylık 4. Ayında öyle bir atak geçirdiki düzenli uyuyan çocugum uyumaz oldu geceleri ağlayarak uyanıp mama istiyordu ama normal bir aglamada değil yani bagıra çagıra bende o ay baya yıprandım ama çok şükür geçti gitti sürekli kucak istedi Benimkide arabasına koyup hep gezdirdim çimenlere götürdüm yeşilligi ve agaçları izlemeyi seviyo sakinleşiyo inan hiç bir işimi yapmayıp o ay 7 24 sadece ona odaklıydım 
0 oy
(3,268 puan) tarafından
Benimde 26 nisanda doğdu 4 ayına girdiğinden beri öyle benimkide geçen gün ateşi çıktı doktora gittim hiçbir şey çıkmadı diş çıkarıyor büyük ihtimalle seninki ne zamandan beri öyle 
(102 puan) tarafından
Benimki de işte hemen hemen bu 4 ayına girdiğinden beri sürekli ağlıyor hiç durmuyor kucak istiyor Sürekli yerde durduğu Yok ben de şüpheleniyorum acaba Diş mi çıkarıyor diyorum Çünkü sürekli ağzımda
(3,268 puan) tarafından
Benimki de öyle salyalari çok akıyor zorlu sürece girdik galiba
0 oy
tarafından
Bizde dordun icindeyiz fazlasi var eksigi yok milim şaşmıyor
0 oy
(2,229 puan) tarafından
Şuanda 4 ay atağında. Ama artık hareketlenme başladı ve yeni şeyler keşfediyor. Artık sakin günler gelmez. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 111 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Y (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
0 oy
5 cevap 138 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde birerkekannesii41 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.

401,156 soru

12,005,815 cevap

36,192 kullanıcı

...