0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (4,321 puan) tarafından
Kızlar kızlar burda okur geçerdim de başıma gelince anladım bu süreç çok meşakatliymiş Yaa henüz ikinci gündeyiz tam anlamıyla dün başladım ama Bi kez bile tuvalete denk gelmedi sürekli götürüyorum ama yok yani çok hevesli ve zamanı geçiyor diye kış gelmeden halletmek istiyorum küçük de değil 2.5 yaşında hani hazır mı değil diye derseniz eğer dün hep altına yaptı bugün sabah duş alırken duşta çişini yaptı sonraki götürmelerimde hiç yapmadı bana öneri tavsiye ne verirsiniz ha bu arada bol bol sabır da dileyin lütfen ☺️❤️

7 Cevaplar

0 oy
(14,123 puan) tarafından
Ben napam ilkinde hic zorlanmadik bu usak bir inat etti gitmiyor :)
(4,321 puan) tarafından
Yaaa ilkinde yaptıkların işe yaramıyor mu kuzum seninki ne kadarlık sanki aynı zamanlardı bizimkiler değil mi :)
(14,123 puan) tarafından
Ilkin de hali bile kaldirmadimki coktan halletmistik ocakta 3 yasina girxek bi inat etti gitmiyo cocuk beze yapcam diyo
(4,321 puan) tarafından
Benimki de 28 şubat doğumlu hemen hemen aynılar canım ya benimki bezi de istemiyor alt açma örtüsüne deli oluyor serme altıma diye ama iki gündür de tuvalete denk gelmedi daha ya
(14,123 puan) tarafından
Alisir gidiyosa benimki tuvalete gitse accam hemen oraya gitmicem diye inatlasmis durumda su an
(4,321 puan) tarafından
Bizim de bugün sıkıldı gibi gitmemek için ağlıyor insallah ters tepmez bakalım :(
-Reklam-
0 oy
(388 puan) tarafından
Çok normal ilk zamanlar tutturamaz siz takip edeceksiniz her 10 dakikada bir götürün iki gün sonra yarım saatte bir bunlari yaparken çişin varmı diye sormayın direk tuvalete götürürken cisin varmı diye sorun mutlaka oyun yapın kim önce koşacak falan diye oturup kaka yada çiş yaparken konuşun anlatın durumu burası tuvalet çişini buraya yapmalısın gibi ibareler kullanın 
(4,321 puan) tarafından
Tüm dediklerinizi yapıyorum oyun haline getirme koşa koşa hadi anne hadi diyor sanki çok çişi var da üzerine yapacak gibi ama Bi gidiyoruz oturuyor oturuyor gelmedi deyip kalkıyor Bi daha
0 oy
(18,444 puan) tarafından
Kız üzülme böyle böyle ogreniyolar ☺️ hevesi varsa hiç üzülme. Önemli olan çocuğun klozetr ya da lazimliga oturmamak için aglamamasi tepki göstermemesi. O zaman olmuyo. Diğer türlü seninki gibi olduğu zaman gör bak bir iki güne tutturursunuz bir iki kere tuvalete. Her 15 20 dk da bir götür tuvalete. Kap götür. Cisin var mı diye sorma. Çünkü bilemiyolar. Yaptıkça anliyolar ne zaman cisleri var ne zaman yok. Boyle devam et yani
(4,321 puan) tarafından
Yok çok şükür bizde kendi hevesliydi hep tuvalete ben giderken huzur vermeyip geldiği için sürekli derdi bende buraya yapacağım diye kendi kendine şortunu indirirdi hemen böyle oldugu için bende zamanı da geçmeden halledeyim dedim seneye yaz dört yaşa yakın olacak nerdeyse kalsın istemiyorum eşime kalsa ne olacak çocuk hazır değil demek ki boşver bezi ben alıyorum nasılsa diyo beni sinir etti ikinci günden hevesimi kırıyor ben zaten tüm günü tuvalette geçiriyorum aman çocuk öğrensin diye gerginim sanki kendi uğraşıyor gibi etkilendi süreçten bide gel de sinir olma :))
(18,444 puan) tarafından
Eşine bakma. Ben ne zaman eşimin sözüne baksam pişman olurum ahdvdhsh. Çocuk eğitimi gelişimiyle ilgili iki satır okuduysa o zaman konuşsun. En ufak bilgileri olmadan akıl vermeye kalkıyorlar ☺️ sen böyle devam et. Böyle böyle öğrenecekler. Oğlum böyle öğrendi yani yarım saat içinde 5 kere altını islattigini bilirim. Hatta bı keresinde bı baktı çiş pacadan akmış. Yaaa yine mi yaaa demişti ahshshdh. Ama öğrendi bile ☺️
(4,321 puan) tarafından
Ayy yok bakar mıyım yerimde başka biri olsa belki aman bezi alıyo madem böyle diyor kalsın seneye aklı tam erer falan der ama olmaz vaktini geçirmek istemiyorum ya :(
Benimki normalde bez dolduran çocuk tuvalet eğitime başladı başlayalı işemez oldu yaa :)) bugün iki kere duşta çişini yaptı iki kere de üzerine koca gün başka yapmadı her tuvalete gidişte boş döndük Bi ara baktım kaka yapacak gibi hemen tuvalete gittik yine yok şey düşündüm kakasını hep ayakta Bi yere tutunarak yapan Bi çocuktu acaba ondan oturunca kaçıyor mu hemen ne oluyor bilemedim canım ilk günler böyle olması normal mi yani
(18,444 puan) tarafından
Normal normal merak etme. Devam et ☺️
(4,321 puan) tarafından
Bugün üçüncü gün hala aynı hadi bakalım umudumu kaybetmemeye gayret ediyorum :)
0 oy
(1,377 puan) tarafından
33 aylık, birkaç kez teşebbüs ettim ama başarılı olamadım. Bu hafta yine denedim, rüyasından bağırarak uyandı "tolete yapamam" diye baktım altına kaçırıyor. Bıraktım ben de. Rüyasına girecek kadar dert edecekse canı sağ olsun varsın bezli dursun az daha dedim 
(4,321 puan) tarafından
Yaa benimki öyle değil Allahtan kendi hevesliydü sürekli tuvalete yapacağım derdi ama iki günde hiç mi denk gelmez ben mi acele ediyorum ki acaba eşim de bırak çocuğu stres etme diyo ya dedim daha iki gün oldu çocuğun hevesi de var ne yapayım hemen bez mi takayım diye
0 oy
(84 puan) tarafından
İki aydır alıştırmaya çalışan ben . Hesabına gelirse söylüyor yada pijamasina yapıp sonra söylüyor..
(4,321 puan) tarafından
İki ay mı :(( Allah yardımcın olsun canım ya ben de sürekli videolar izledim işte üç günde alıştı Bi haftada alıştı vs diye öyle Bi umutla başladım ama iki gündür daha hiç wc ye denk gelmedi
(84 puan) tarafından
Aliıştırmaya başladığımilk  zamanlarda söylüyordu çok sevinmiştim hemen alışır diye , zaman geçtikçe söylememeye başladı ama biliyor anlıyor inşallah en kısa zamanda öğrenir .
(4,321 puan) tarafından
İnsallah insallah canım sıkma canını elbet öğrenecek
0 oy
(49 puan) tarafından
İlk çocuğumu babası alıstırdı aynı anda gece ve gündüz bır anda bıraktı maşallah barekallah ama ıkıncı öyle mı sayamıyorum kaç kez halıları sıldıgımı temızledıgımı mahvoldu ev yrnı yıkanan tüm halılar battı bende pes ettım seneye yaza 
(4,321 puan) tarafından
Şu an kaç yaşında ikinci çocuk canım ben halıların bir kısmını topladım eğer süreç uzarsa da yıkamaya yollarım diye düşündüm
(49 puan) tarafından
2 yas 1 aylık. Yenı yıkamadan gelmıstı ev tasıyınca vermiştim tertemiz serdım ama mahvoldu
(4,321 puan) tarafından
Ben topladım valla canım ya herkes topla dedi bugün ikinci gün de geçti daha tuvalete yapmadı hiç bizim de
0 oy
(562 puan) tarafından
Hemen öğrenemez her çocuk farklı benimkide 2 buçuk yaşındaydı öğrendiğinde yaklaşık iki hafta içinde tamamen bitirdik şükür 
(4,321 puan) tarafından
Neler yaptınız peki bu süreçte
(562 puan) tarafından
Valla odanın ortasına sictigi bile olduğu afedersin ama alıştı mecbur yani yapacak bişey yok:)
(4,321 puan) tarafından
Sanırım ben sabırsız davranıyorum o zaman iki günde Bi kere bile tuvalete yapmayınca nerde yanlış yapıyorum telaşına düştüm direk koca gün iki defa duşta yaptı iki defa da üzerini ıslattı büyük tuvaletini hiç yapmadı Bi kere yapacak gibi oldu hemen götürdüm onda da kaçtı sanırım ayakta yapmaya alışkın hep oturunca tuhafına mı gidiyor nedir anlamadım
(562 puan) tarafından
Ya zaten altina yaptıkca bu durumdan rahatsız olup kendi soyleyecek biraz sabır gerekiyor
(4,321 puan) tarafından
Ay insallah hadi bakalım üçüncü gün hala aynı durumdayız

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 145 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 390 göst.
21 Eylül 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 284 göst.
2 Eylül 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,455 puan) tarafından soruldu