0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (2,261 puan) tarafından

biz görümcemle görüntülü konuşurken, gelin bizde yemek yiyelim dedi bizde geldik , eşim ile eniştesi dışarıya gittiler bizde kız kıza kahve keyfii yapıyoruz. sizde ne var ne yok

image

image

13 Cevaplar

0 oy
(35 puan) tarafından
Çok kötü sistit olmuşum sancıdan duramıyorum:(
(1,181 puan) tarafından
Ne bileyim körmüsün yazmış birisi üzüldüm
(9 puan) tarafından
ozur dilerim uzmek istemedim ters bi animdi hakkini helal et bazen kendimden nefret ediyorum
(1,181 puan) tarafından
Canım benim yorumuna çok üzüldüm hakkım helal olsun rabbim sıkıntılarını gidersin estegfurullah
(9 puan) tarafından
canimsin allah senden razi olsun asil allah senin kalbinin guzelligine guzellik katsin yardim etmek icin yazdin ben slk gibi atladim. iste bazen suursuz olabiliyor insan tekrar cok ozur dilerim
(1,181 puan) tarafından
Kuzum ne olur üzülme artık ***** felan sus kız bı ablan olarak kizacagim sana Allah sendende razı olsun sevdiklerinle iyi geceler
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

Çok uykusuzum gece hiç uyutmadı ulaş sağolsun şimdi de uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum ailemleyim anneannem ve annemin halası var bir de kuzenim var onlar mutfakta çene yapıyor ben de ulaş öğle uykusuna yatmışken yanına yattım :D heyecanlı bir olay yok :D tip böyle hdjdjdnnd

(2,261 puan) tarafından
hshsh gözlerin uykum varr diyor:)) zor yaa Allah yardımcın olsun canım
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Biz de denize gidelim dedik. Yağmur yağdı. Kayinvalidemlere çevirdik rotayı 
(2,261 puan) tarafından
bendeki şans tam da böyle:))
0 oy
(6,941 puan) tarafından

Kızçe babası ile çıktı bende fırsattan istifade kötü olan tokalarını ayıklayıp atayım düzenleyim dedim görünce attırmıyor ☺️

image

(2,261 puan) tarafından
ay çok severimm tokalari, kızımın saçları bi uzasaa da bende alsam:)) zar zor şöyle küçük bişey buluyorum
0 oy
(4,295 puan) tarafından

Standart pazar tv kahve hemşireler 

Afiyet olsun 

image

(1,560 puan) tarafından
Kuzum sen normal yemek yiyemiyor musun?
(4,295 puan) tarafından
Tanesiz çorba pedibor bisküvi filan Hoşaf püre cnm oda bisküvi leri içeceğin içine sokup yumuşatıp o şekilde sadece oda sayıyla
(2,261 puan) tarafından
sanada çok geçmiş olsun canım Allah rahatlık versin
0 oy
(2,066 puan) tarafından

image

bnde kendi kendime kahve içtim   koca işte kiz evde salicak  biniyor ufaklık oyuncak ile oynuyor    birazdan mutfağı toplayıp  yemek yapicam  afiyet olsun 
(2,261 puan) tarafından
sanada afiyet olsun canım
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Yazlıktayız, oğlum uyuyor ben de kendimle baş başa kahve keyfi yapacağım :)) 
(2,261 puan) tarafından
afiyet olsun canım
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Herifle atıştık bilmem Kaç kilometreden bile birbirimizi yemeyi becerebiliyoz ama haklıyım diye sesini çıkaramadı bende sanki cok gittim üstüne 3 4 saat gecsin sakinleşince ararım 
(2,261 puan) tarafından
aynen canım sakin sakin konuşursunuz sonra
0 oy
(5,623 puan) tarafından
Bizde aynı eşim iş görüşmesine gitti bende oğlumu yatırıyorum mide bulantısı var hiçbirşey yapasım gelmiyor 
(2,261 puan) tarafından
geçmiş olsun canım,hamile misin
(5,623 puan) tarafından
Evet canım 24+4 Allah razı olsun bir türlü bitmedi bu bulantılar ya
0 oy
(310 puan) tarafından

image

bir yandan kızıma çorba bir yandanda kahvemi yudumluyorum:)
(2,261 puan) tarafından
afiyet olsun canım
0 oy
(177 puan) tarafından
Eşimi ise yolladım banyoya girecem oğlumu da alıp onu banyo yaptirir bn yaparim sonra arkadaşımın düğünü var kayinbabm götürürse ona gidecem
(2,261 puan) tarafından
ne güzel, iyi eğlenceler canım
0 oy
(674 puan) tarafından
Bizde uzun aradan sonra ilk kez maaile tek kaldık onun tadını çıkarıyoruz:)
0 oy
(2,724 puan) tarafından
B.ok gibi geçiyor eşime dışarı gidelim gezeriz sonra dışarda yemek yeriz dedim dediğime pişman etti ,yok para çok gidiyormuş tartıştık şimdi oturuyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

408,335 soru

12,267,539 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...