0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Kızlar çok çok yakın bi arkadaşım in düğünü var  akşam olacak eşimin vardiyası da akşam a denk geliyor gidecek kimsem yok yakın da deil tek de gidemem (eğlencesine gittim) işe gitme desem olmaz bu arada kızın nikah şahidiyim (nikahı bı ay önce kıyıldı) o da bnm nikah şahidim liseden beri arkadaşız baya samimiyiz akıl verin ya gitmem lazım düğüne ama gidecek kimsem ya da biseyim yok napacam bn 

10 Cevaplar

0 oy
(1,181 puan) tarafından
Önceden tarih belliyse eşin vardiyasını değiştirseydi keşke 
(178 puan) tarafından
Eşimin is yeri çok yoğun o yüzden olmadı
(178 puan) tarafından
Kayinbabm ve kaynanam götürdüler cnm
-Reklam-
0 oy
(2,856 puan) tarafından
Çok mu uzak gideceğin yer taksiyle gidilmez mi 
(178 puan) tarafından
Yok akşam vakti taksiye binmeme izin vermezler akşam başına bişe olur derler bunu eşim demese ailem der
(2,856 puan) tarafından
O zaman en iyisi yine tanıdık taksi ya da seni getirip götürecek birilerini ayarlamaları. En azından onlar organize etsin
(178 puan) tarafından
Eşim annesiyle babasına söyleyecek onlar götürürler se giderim goturemezlerse de ararım konuşurum durumu anlatırım evine giderim elimde olan bişe değil anlayışla da karşılar bnce bnm de düğünümde çocukluk arkadaşım gelememiş ti eşinin isi nedeniyle olur böyle deyip sıkıntı yapmamıştm inşallah o da anlayışla karşılar
(178 puan) tarafından
(2,856 puan) tarafından
Çok iyi olmuş sağ olsunlar, sevindim adına
0 oy
(7,241 puan) tarafından
Taksi yokmu canım olduğun yerde 

Baban kardeşin kayınbaban bırakıp alacak kimse yani 
(178 puan) tarafından
Gece gece taksiyle eşimde ailemde izin vermez herkes kızar guvenemezler yani
 Babamgil yaylada inemezler toprak kayması falan oluyor hava yağmurlu diye kayinbabbmgil de götürür mü bilmiyorum yağmurlu havada çıkmaz kayinbabm bilmiyorum cnm
(178 puan) tarafından
0 oy
(2,114 puan) tarafından
Taksi en kolay yolu
(178 puan) tarafından
(178 puan) tarafından
0 oy
(102 puan) tarafından
Taksi çağırırım yine giderdik çok yakınsa.
(178 puan) tarafından
(102 puan) tarafından
İyide dugun gece mi oluyor sende gündüz git erken git.
(178 puan) tarafından
(102 puan) tarafından
Çok sevindim canım
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Neden kendini ı gidemezsin ki canım elbet vardır oraya giden bi aralık ya da taksi ile gidebilirsin gitmesen çok ayıp olur arkadaşın üzülür
(178 puan) tarafından

Arabamiz yok eşim olsa kayinbabm in arabasıni alıyor duk bı yere giderken bn isteseem vermezler zaten ehliyetim var ama yıllardır araba kullanmıyorum kullanabilir miyim onu da bilmiyorum cesaret edemem kayinbabm a desem hava yağmurlu der götürür mü bilmiyorum yağmurlu havada çıkmaz bı yere
(13,611 puan) tarafından
Kayınvaliden ile birlikte git canım hem çocuğun varsa kayınvaliden onunla ilgilenir sende eğlenirsin
(178 puan) tarafından
Onlara dedim ama bilmiyorum götürürler mi kaynanam oğlumla ilgilenmez ama bı yere gideceğim zamn eşim olmadığında onlar götürürler bugün yağmurlu yağmurlu havalarda çıkmayı sevmiyor kayinbabm inşallah götürürüm der ya
(178 puan) tarafından
0 oy
(13,651 puan) tarafından
arkadaşım da benim düğünüme gelemedi, eşi hastalandı covid zamanı, test yapıldı falan. aynı şekilde nikah şahidimdi ama imkanlar el vermedi gelemedi
(178 puan) tarafından
Bnm de çocukluk arkadaşımin eşi tirciydi eglenceme geldi düğünüme gelmedi dediğin gibi imkanlar el vermedi bn sorun etmedim ama bu arkadaşım sorun eder mi bilmiyorum
(13,651 puan) tarafından
gerçekten yakın arkadaşınsa sorun etmez
(178 puan) tarafından
12 13 yaşından beri arkadaşız şimdi 25 yaşındayız o bnm herseyime geldi ama dediğin gibi imkanlar el vermeyince bazen ne istersek isteyelim olmuyor
(178 puan) tarafından
0 oy
(1,692 puan) tarafından
Benim arkadasın ki baska sehirdeydi kınasıda ddüğünüde o yuzden gidememiştim aramıstım konusmustuk uzun uzun gidemicemi bildiği için küsmmemişti seneye yanına gidicem hediyesiyle birlikte 
(178 puan) tarafından
Bnde gidemezsem aricam konuşacam anlayışla karşılar bnce
(178 puan) tarafından
0 oy
(5,523 puan) tarafından
Benim arkadasiminla dedemin ölüm yıldönumu catisti babaannemde kuran okuncakti gidemedim ben hediye alip evine gimeyi dusunuyorum merkezden onun köyüne gitmem gerekiyordu en az 1.5 saat yol vardi yani
(178 puan) tarafından
Benim 1 saat uzakta arabayla gidemezsem ararım konuşurum durumu anlatırım evine giderim
(178 puan) tarafından
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Taksiye bin git canım? 
(178 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 586 göst.
0 oy
19 cevap 2,672 göst.
0 oy
2 cevap 191 göst.
11 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatma1112 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Arzu arzu (345 puan) tarafından soruldu

411,642 soru

12,392,207 cevap

43,874 kullanıcı

Kategoriler

...