0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (119 puan) tarafından
Kizlar 5 ay önce doğum  yaptım.  Ve kondom ile korunuyoruz  . Doktorlar nasıl oneriyrsa öyle kullanıyoruz .

Normalde adet düzensizliğim yoktu  ilk doğddan  sonrada  olmadi düzenli oluyordum 

2. Doğumdan sonra düzensizlik basladi ama son zamanlarda aşırı stres yaşadım sütüm bile kesildi mama veriyorum  neyse  baslarda 2 haftada bir leke lenme oluyordu.  Sonra ayda 1 e düştü  dedim tmm düzeldi adetim gecen ayda 2 gün uzadı adetim 

Konuya gelicek olursak dün adet olmam gerekiyordu .olmadım ama dünden beri karın ağrım  var  ,hele bugün tam adet gibiyim karnım hafif ağrıyor ayaklarım üşüyor  akinti var ama şeffaf az önce kanama basladi sandım Pet aldim wc ye gitim tık yok  

Korkuyorum 

Yarın da olmasam test yapicam da Korkuyorum 

ZATEN evliliğim  bu aralar inişli çıkışlı  5 ayda toplasan  5 veya 6 kez birliktelik olmuştur  . İstemiyorum  korkuyorum

3 Cevaplar

0 oy
(524 puan) tarafından
Kondom erkek takar adet düzensizliği doğumla alakalı. Vücut 1 senede toparlanir
(119 puan) tarafından
İnşallah hamile değilimdir. Hiç hiç hazır değilim. Şu 5 aydır neler yaşadım bir ben bir Allah biliyor .kaldıramam hamileligi
-Reklam-
0 oy
tarafından
kondomum kadınlara bir etkisi yoktur. doğumdan sonra afet düzensizliği normal. 
0 oy
(664 puan) tarafından
Kızım 6 aylık ve bej daha adet olmadım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 350 göst.
0 oy
1 cevap 142 göst.
0 oy
1 cevap 169 göst.
26 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,756 soru

23,723,600 cevap

313,107 kullanıcı

...