0 oy
1,699 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden etikenlendirildi

Komşum musafim var sonra sana dönerim dedi. Misafir de bnm karşı kapı dakiler di taniyom onları da. Onu aramadan öncede çocuklarım kapıya çıkmıştı .

artık dedim tamm sonra görüşürüz.misafiri kalktı aradi gel dedi bende yok çocukları çıkardım biraz eve geçtim yorulduk başka zamana diye. Ama yüzüne diyecem yani onlar bizden cokmu değerli tamm yemeden içmeden degl yarım saat oturup kalkacakmt zaten :(

48 Cevaplar

0 oy
(132 puan) tarafından
Şakamısın :))))
-Reklam-
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Ben cagirilmadigim yere asla gitmem ki kaldı ki arayıp size gelicem dicem. Aslaaaa. Ve komşun gayet üslubu düzgün bı şekilde durumunu izah etmiş. Bence alınganlık eden sizsiniz
0 oy
(971 puan) tarafından
Kadının misafiri var siz tanıyorsunuz diye aynı anda ağırlamak zorunda değil kişisel algilamaniza gerek yok bence kendi fikri sonuçta sizin düşünceniz komşunuz için makul bir zemine oturnak zorunda değil ayrıca:)
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Kadın demek ki daha sonra çağırmak istedi öyle uygun gördü herkes size ayak uydurmak zorunda değil 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ev ev üstünde olmaz doğrusunu yapmış.kaldi ki sonrasında ayıp oldu diye aramış gel diye sen hala arkasından konuşup fitne fesat yapıyorsun .komşun senle gorusmemeli:))
0 oy
(211 puan) tarafından
Ben bu tarz şeyleri anlamıyorum benim burdaki komsularim bir birlerini ayrı ayrı tek tek çağırırlar ben birini çağırdım mi resmen post sahibi hanım gibi hepsi kendini zorla davet ettirir bende utanıp TM gelin diyorum bu sefer sinir küpü oluyorum en son gecen gün hepsiyle görüşmeyi bıraktım iki samimi komşumla tek görüşüyoruz artık 
0 oy
(544 puan) tarafından
Çok gereksiz komşusunuz
0 oy
(310 puan) tarafından
Yakında tuvalete giderken de buraya yazılacak şimdi biz buna napalım bazı şeyleri fikir almadan kendiniz halledin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 332 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 933 göst.
0 oy
6 cevap 551 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde mastikaa (534 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 361 göst.
7 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,859 puan) tarafından soruldu

408,918 soru

12,290,415 cevap

38,192 kullanıcı

Kategoriler

...