0 oy
219 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (208 puan) tarafından
2 katlı ev var inşaat halinde temizliği yapılacak camlar dolap içi dışı yerler kapılar falan 4+1 ev ikisi de birini 3-4 günde yapsam birinide aynı 3-4 günde yapsam sizce tek başıma yetisirmiyim elim hizlidir temiz yaparım ona güveniyorum da eşim ille biri olsun yanında diyor ev kendimizin ama ben kimseyi istemiyorum gün geliyor yaptığı iyiliği yüzüme vuruyor çevremde herkes 

4 Cevaplar

0 oy
(953 puan) tarafından
Çocuğun var mı canım? 
(208 puan) tarafından
Var 4 buçuk yaşında kızım var bide 1 yaşında oğlum var ama ikiside öyle eziyetli değiller kendi kendine oynarlar yanımda diye düşündüm
(953 puan) tarafından
Canın çıkar. Yani yaparsın tabi ki yapamayacağımız şey yok da, en azından çocuklara birisi baksa iyi olur. Ev de büyükmüş mahvolursun
(208 puan) tarafından
Bilmiyorum ya beceririm dedim bayağı güvendim kendime ama dediğin gibi oracıkta can verirsem:D
(953 puan) tarafından
:D Allah korusun, birisi olsa çok iyi olur cidden. Tek bir taş için yeri gelecek yarım saat harcayacaksın...
(208 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Canım eğer durumun varsa temizlikçi kadin falan tut ya da beraber yapın tek başına çok zorlanırsin.Ben kiraya sıfır eve çıktım 2 +1 ama inşaat pisliği duruyordu.kendim yaparım dedim isin icinden çıkamadım.Temizlikci kadin tuttuk mecbur bende kimseden yardım almak istemedim dedigin gibi lafı oluyor herseyin
(208 puan) tarafından
Hiç istemiyorum birileriyle iş yapmayı bı denerim olmazsa beceremezsem dediğin gibi yaparım
(106 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(1,706 puan) tarafından
İnşaat temizliği ama nasıl bir inşaat, yerde boya alçı vs kalıntıları varsa onların kazinmasi çok zahmetli.sadece toz pislik varsa yapılır.ama ağır leke gibi şeyler varsa yapamazsin
(208 puan) tarafından
Hmm anladım teşekkür ederim o zaman bı çaresine bakacaz
0 oy
(3,609 puan) tarafından
Canım tek başına olacak bisey değil heleki çocuğum var diyorsun 

Çok ama çok yorulursun yetisemezsin. Biz bile kac kişi zor bitirmistik öldük öldük dirildik sen tek yapmaktan bahsediyorsun
(208 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim mecbur birilerini cagircaz

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 706 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde sukursebebimm (2,597 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 473 göst.
23 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ❤Uğur"böceğim❤ (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 409 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (569 puan) tarafından soruldu

410,791 soru

12,361,688 cevap

41,607 kullanıcı