+1 oy
812 göst.
Aile kategorisinde (11 puan) tarafından
gercekten kaynanayla 2 ev ust uste nasil yasiyorsunuz allah dusurmesin kimseyi ama bana garip geliyor 

38 Cevaplar

0 oy
(635 puan) tarafından
Var ben Şubat'ta 5 yıl olucak 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onlar köyde biz şehirdeyiz Allahım o günlere düşürmesin inşallah 
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Yazdım.yazdim.geri sildim bende birlik oturuyom
(11 puan) tarafından
allah yardimcim olsun cok zor
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Ben maalesef mecburluktan depremden dolayı evlerimiz ayrıydı deprem oldu evimiz yıkıldı enqkzda kaldık o sıra da çok yeni hamileydim köye müstakil ev yaptıralım dediler bende kabul ettim çok sağlıklı düşünemiyodum eşime de 1 yıl otururum daha fazlasını bekleme dedim ama iş uzadıkça uzuyor tokiler teslim edilince ayrılacak evler 
(11 puan) tarafından
com gecmis olsun allah yardim etsin
0 oy
(2,241 puan) tarafından
Var olmazmi ve im çevremde tam 3 gelin var 
(2,241 puan) tarafından
Bu arada kaynanamla 12 ay oturdum toplam ama bana öyle zararı olmadı
0 oy
(325 puan) tarafından

Benim gibi salaklar var maalesef :'(

0 oy
(4,297 puan) tarafından
Var ben mesela ama çok zor diyeyim ben sana Allah bana sabır versin yardımcı olsun demekten başka elimden bisey gelmiyor çekilecek Bi çile değil inanki çevremdeki herkese sakın birlikte oturmayın diyorum başıma geldiği için 
0 oy
(901 puan) tarafından
Alt ust benden kalsa şimdik cıkarım her kavgada tartışmada kaynana kızlarını arar tartıştılar diye 
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Ben yaşıyorum hemde 10 yıldır. söyle düşün para verim bakıcı tutmuyorum veya temizlikçi her işi bölüşüyoruz ikimize de kolaylık. mesela kocamla baş başa istediğim her yere giderim iki çocuğum evde aklım kalmaz yedirir uyutur ilgilenir. ama bakıcı olsa hem para verecem hem aklım kalacak. Garibim valla çocuklarımın kıyafetini alır benden ayrı çıkartır gezdirir yemeğe götürür daha ne isteyim ben
(250 puan) tarafından
Ne güzel bizde altlı üstlü oturuyoruz ben oğluyla çıksam sinir krizi geçiriyor iki gün kendine gelemiyor garibim fesatliktan
(1,964 puan) tarafından
Ayy yok kız maşallah her yaz bi tatile yollar kadın bu yaz bi yere gitmedim içi yandı para birliktir git der.  kışın aldı beni doğu turuna çıkarttı. ama bende ona çok çok iyiyim kahvaltısı yemeği ilaç saati bebek gibi bakarım bi misafiri gelsin koştururum
(250 puan) tarafından
Ne güzel bizimkide oğluyla tek kalmiyim diye habire görümcemi yollar başımıza çay içmeye bile gitsek kardeşin de sizinle gelsin oğlum der görümcem de benle yaşıt zebani gibi başımızdan ayrılmıyor
0 oy
(8,369 puan) tarafından
Ben yaşayamam benim teyzem yaşıyo  köyde anlasıyolarda 
0 oy
(435 puan) tarafından
Eşimin aile tarafında yaşayan çok hatta bizide bir yaşarız diye düşünmüşler bide ben yabancı gelinim onlara göre baya yadırgayan oldu köylerindede hep birlik yaşıyolar gelinler hep bana kıskançlıkla bakıyorlar kaynanam kaç sene 4 eltiyle kaynanayla birlikte yaşamışlar ben çektim gelinim rahat olsun demiş Allah razı olsun ondan
0 oy
(9,409 puan) tarafından

Eltim :) Allah kurtarsın 

0 oy
(323 puan) tarafından
Bende 9 yıldır aynı evdeyim benimki çalışıyor allahtan akşamdan akşama görüyorum:)))) ne kadar iyi olursa olsun aynı evde olmuyor iyi taraflarida var kötü taraflarida zor yani 
0 oy
(2,226 puan) tarafından
İster iyi ister kötü olsun ev üstüne ev olmazzz. Mahremiyet olsun rahatlık olsun. Ben yapamam
0 oy
(12 puan) tarafından
Niye elestirir gibi yazdin onu anlamadim. Imkani olmayanlar, esi hödük olanlar mecbur yasiyolar iste 
0 oy
(970 puan) tarafından
Kız kardeşim yaşıyor :((şükür tayini çıktı da taşınıp kurtulacak
0 oy
(2,682 puan) tarafından
4 yıldır birlik otturuyoeuz yılla ne alakası var sonuçta kimse keyfi birlik oturmaz ama anne baba düşkün oldugunda mecbur oturuyorsun tabi kendi evinin olması kendi zevkinke dosedigin eşyalarının olması hoş ama yapacak bişe yok isteyince gidilmiyor
0 oy
(650 puan) tarafından
Keşke 2 ev üst üste olsa aynı evin içindeyiz bir tek yatarken yüzünü görmüyorum:))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 295 göst.
0 oy
25 cevap 3,525 göst.
20 Şubat 2019 Aile kategorisinde Eymen kuşum (7,104 puan) tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 469 göst.
8 Ağustos 2021 Moda kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 369 göst.

402,007 soru