+1 oy
306 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (210 puan) tarafından

Çok övülüyor alıp denemek istiyorum saçlarım çok dökülüyor kullanan var mı hiç

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,794 puan) tarafından
Abim kendisine bundan 2 adet almış 1 tanesini de bana verdi daha kullanmadım :)) şurada bekliyim bende 
(2,794 puan) tarafından
Kullanmamış canım daha bu sana attığım başka bişey ben kendim marketten almıştım şampuanımın içine dökmüştüm ve kepek çok çok azaldı saçlarım da 2 3 tel anca dökülüyor o sana attığım yağ ile
(210 puan) tarafından
Büşra bu kullandığın yağ ekstrem mi adı
(2,794 puan) tarafından
Ekstra değil kızzz 1 aydır kullanıyorum ben o yağı URBAN şampuan olmadan önceden beri kullanıyordum onu demek istedim devamlı kullandığım şampuanımın içine o yağın yarısını döktüm kullandım Urban şampuan ile alakası yok yani umarım anlamışsındır canım :))
(210 puan) tarafından
Kız şampuanı sormadım ben saçına kullandığın yağın markası ne diye sordum :))
(2,794 puan) tarafından
Resminii attım ya canım gelmedi mi a101den almıştım
-Reklam-
0 oy
(1,192 puan) tarafından
İyi bir markadır ama dökülmeye etkisi olurmu bilemem .ablamın da saçı dökülür 500 TL lik şampuan bile fayda etmiyor .ben bu markanın diğer ürünlerini kullanıyorum 
(210 puan) tarafından
Ben bunun sıvı saç kremini kullanıyorum kırmızı olanını güzel kokuyor saçlarım dökülüyor diye bu resimdekini kullanıyım dedim şimdi boşuna para vermeyeyim diye sordum burda :)
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Bioblas üzerine şampuan tanımıyorum 
(210 puan) tarafından
Bioblasın hangi çeşidi canım benim saçlarımın uçları çok kuru nemsiz cansız saçlarım genel olarak
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Ben bioxin kullaniyorum memnunum şimdilik. Ama asıl saç arttırmak için bade naturel in  biberiye suyunu aldım her gün sıkıyorum diplerine. Yeni başladım ama kullananlar memnun bir araştır istersen. 
(210 puan) tarafından
Biberiye suyunu duydum hatta baya viral olmuştu bi ara herkes kaynatıp suyunu sıkıyordu saçına :) ama uzun vadede kurutuyormuş saç diplerini. Yine de araştırayım canım bu markayı da teşekkür ederim
0 oy
(4,665 puan) tarafından

Bu bakim kremi şampuan değil 

(210 puan) tarafından
Hayır resimdeki şampuan canım
0 oy
(2,794 puan) tarafından

Bu canım dediğim yağ 

image

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 334 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,219 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 429 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde nilanka (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
7 cevap 345 göst.
7 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu

412,093 soru

12,405,756 cevap

44,599 kullanıcı

Kategoriler

...