+2 oy
1,371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (78 puan) tarafından
Kızlar Benim Hikayem az çok bilenler biliyor eşim tarafından darp edildim kardeşi tarafından darp edildim eşim uzaklaştırma aldı şikayetçi oldum her ikisinden de şimdi benim sormak istediğim şey şu beş kuruş param yok cebimde adam da asla yardım etmiyor bana ve ben diyorum ki çocukları ona bıraksam iki tane çocuğum var kendim gidip bir işe girsem acaba bunu delil olarak mahkemede bana karşı kullanırlar mı Hani çocukları bakamıyor boşanma dilekçesinde falan bana delil olarak kullanırlar mı Kızlar bana bir akıl verin Ne olursunuz

42 Cevaplar

0 oy
(3,594 puan) tarafından
Benimde kızım var

İsmi Hiranur 

Kızım geldi gözüme 

Lütfen öyle bir şey yapma
-Reklam-
0 oy
(456 puan) tarafından
O ne yapacak evde oturup çocuklarama bakacak , oda salacak ortalığa gidecek işe veya gezmeye sonra Allah korusun çocukların başına bir şey gelecek , asla bırakma lütfen sonra senin durumun kötü babanin iyi diye de mahkeme sana vermez ama sen zaten velayeti babaya vermeyi istiyorsun bilemem , ama erkek evde oturupta bakmaz çocuğa milletin elinde kalırlar çocuklar , bende ayrıldım kızım daha bir yaşındaydi aldım asla vermedim vermem , zor mu evet zordu ama kafam ve kalbim rahattı , ailen peki destek mi sana

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 286 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anneyim&& (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 543 göst.
22 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.

412,638 soru