0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızlar biri 1.5 diğeri 2.5 yasinda çocuklarım var ,büyük olani bebekken çok kucağa almadım.simdi 15kilo,kucuk kız 10 kilo doğdu doğalı kucak,sabahlara kadar emiyor ,beni emzik gibi kullanıyor,dışarıda ikiside kucağıma çıkmak istiyor ,birini alsam diğeri kendini yere atıyor çok çaresiz kaldığım da ikisini de kucağıma alıyorum. Ama artık dayanamıyorum agrilarim çok oluyor kolum belim çok ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum ,çocukları nasıl kucaktan kurtarabilirim

4 Cevaplar

0 oy
(682 puan) tarafından
Evde küçük küçük kaçmalı oyunlar oynatıp yürümenin güzelliğini vurgulayabilirsiniz benim kızımda çok işe yaradı hep kucak istiyor doğduğu günden beri kucakçı ama dışarı çıktığımızda yürümek istiyor elini tutuyoruz ve yürürken oyun oynuyor Hop zıpladık gibi 
-Reklam-
0 oy
(265 puan) tarafından
Valla benimki bir ağladı iki ağladı bnde yürüdüm yoluma devam ettim. Şimdi hiç kucak istemiyor 
(16 puan) tarafından
Tebrik ederim ya ben almayınca insanlar bön bön bakıyordu sinir oluyordum. Hatta bi dönem yürümeyi geç babasına, arabasına nede kanguruyu istiyordu Allaha şükür geçti o günler
0 oy
(223 puan) tarafından
Benimde yaşları yakin 1 ve 3 yaşında Allah'tan 3 yaşındaki yurumeyi seviyo arada bir eşime gidiyo 5 dk sonra yuricem diyo yada kızım bebek arabasında durmazsa kucağıma alıyorum abisi biniyo ikisinide goturursem kızımı anq kucağına oğlumu elime alıyorum ve bu şekilde çok nadir cikiyorum ikisi bir zor oluyo diye
0 oy
(16 puan) tarafından
Bebek araban yok mu canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
3 cevap 128 göst.
4 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,100 soru

12,105,716 cevap

36,425 kullanıcı

...