+3 oy
359 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,221 puan) tarafından

Ayaklarına ellerine 2 gündür böyle kaşıma falan yok neden acaba biliyor musunuz acile götürdük geçer bişey olmaz dedi ama artınca endişelendim 

image

8 Cevaplar

0 oy
(1,431 puan) tarafından
Ee canım benim el ayak hastalığı çıkarıyor çocuğum büyük ihtimal ateşi de 39 küsüre çıkacak haberin olsun ılık suyla duş aldır kesinlikle yaralarını kaşımasın iz kalıyor ve ağzında bademciğinde de çıkacak bu gece birazcık temkinli uyuyor
(6,221 puan) tarafından
Ya öyle mi ateşi 2 gündür yok hiç kaşıma da yok teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Bu ne ya birkaç posttur görüyorum cilt hastalıkları yani bunları gördükçe Yusuf Güneye hak veriyorum bilgim yok maalesef 
(709 puan) tarafından
El ayak hastaligi benimde gecenlerde iki kizim atlatti 10 yas alti cocukta cikiyor genelde
(1,114 puan) tarafından
Yani bu kadar sık görmüyordum duymuyordum o yüzden biraz Yusuf güneyin dedikleri geldi aklıma bakın sizde isterseniz izlemediyseniz
(709 puan) tarafından
Inanki artik basimiza gelen hic biseye sasirmiyom
(1,114 puan) tarafından
Haklısınız çok kötü yere doğru gidiyoruz
0 oy
(13,105 puan) tarafından
El ayak hastalığı. Ağzına ve genitale yayılacaktır ateş de yapar 10 güne geriler
(6,221 puan) tarafından
Oğlumun afedersin pipi yanlarinda bikac gün önce vardı da geçti hiç bilemedim el ayak hastalığı olduğunu ya kötü bişey olmaz değil mi
(13,105 puan) tarafından
Yok canım ilacı yok zaten ama bulaşıcı diğer çocuklar ile temas etmesin on güne dediğim gibi geçer
0 oy
(95 puan) tarafından
İki kızımdada çıktı 2 gün önce halada gitmedi. Ayakları kolları sırtı her yerlerinde var çokda kaşınıyo. Aglıyorlar kaşımaktan yarın hastaneye götürücem bende. 
(709 puan) tarafından
El ayak hastaligi korkulacak bisiy degil canim gotur ilac veriyor 1 hafta 10 gune geciyor
0 oy
(11,376 puan) tarafından
El ayağa benziyor bizim ilk genitalde çıktı sonra ağzında yaralar oluştu el ve ayaklarında çok az bunlardan vardı ateş de dahil olmuştu bi haftaya atlattı fakat hastalıktan sonra elleri ayakları soyuldu nedendir bilmem geçmiş olsun size de
(6,221 puan) tarafından
Teşekkür ederim ilk genitalde çıktı snr elleri ayakları diye devam etti inşallah ağızda çıkmaz ya umarım ateşi fala çıkmaz ya
(11,376 puan) tarafından
İnşallah çıkmaz valla
0 oy
(183 puan) tarafından
1 yaşındaki oğlumunda doğduğundan beri böyle benziyor yani cildiyeye götürdüm geçici egzama dedi nemli tutun dedi çıkan yerleri 
(6,221 puan) tarafından
Hmm tmm cnm teşekkürler
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Bu el ayak ağız hastalığı. Boğaz bölgesinde ve bez bölgesinde de artmalar olabilir. Ateşi çıkabilir, birkaç gün hiçbir şey yemeyebilir ağız ve boğazında da olursa. Ama 4. günden sonra kendi kendine azalmalar başlıyor şikayetlerde. Bu sivilce gibi şeyler de 1 hafta 10 gün sonra azalmaya başlıyorlar. Bize doktor çinko vermişti, çünkü bildiğim kadarıyla tırnaklara da etki ediyor, güçsüzleştiriyor bu hastalık. Kaşıntı olursa diye de fucidin vermişti ama kullanmamıza gerek kalmadı hiç. 2 hafta önce oldu bizde de. Şimdi hiçbirşeyi kalmadı şükür. İzler vs de gitti. Siz bir doktora daha sorun ek bir vitamin vs verir belki. 
(11,376 puan) tarafından
Benim kuzumun el ve ayak tırnakları hep soyundu hiç vitamin vermedi ama doktor ya
(4,495 puan) tarafından
Bize doktor direk yazdı biz de bilmiyorduk ama her doktor da farklı görüşte işte.
0 oy
(86 puan) tarafından
Cnm pgluma dedikten sonra dikkatli ol olurmu damada bulasa bilir lokanta kullan oglumda sirkeli su ile yıka cnm durulama suyuna 1 cay bardağı sirke koy dökünsğn cıkart el ayak hastalığı büyük ihtimalle sirke canlı bakterileri öldürür baska yerinde çıkmaz cnm bilgin olsun 
(6,221 puan) tarafından
Teşekkür ederim üzüm sirkesi var fark eder mi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 271 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Canan.yasar (3 puan) tarafından soruldu