+2 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde (5,928 puan) tarafından
Bir hfta olacak doğmuş da dyor hep uyuyor doktir demiş topuğuna falan vur uyandır gbisinden acaba doymuyor yada gazı var dye mi uyuyor normal değil gbi szce size sorayım dedim

14 Cevaplar

0 oy
(12,237 puan) tarafından
2 saatte bir beslenmesi lazım sarılık olur. uyandırsın bir şekilde bebek bu uyur zaten ama beslesin muhakkak 
(1,126 puan) tarafından
Birami ben içmem kesin süt içinmi
(12,237 puan) tarafından
alkolsüz bira canım o yüzden içmende sıkıntı yok, alkollü bir şeyi zaten emziren kadın içmemeli süte geçer.. malt içeçekler süt artırır ebebekte falan satılan promalt da alkolsüz bira. onlar çok şekerli sadece
(1,126 puan) tarafından
Ben genel olarkada her şeyi yiyip içen degilim o yüzden mesle mestlak damala onu bile zor içtim sonra baktım tadı su gibi kulandim bu u huymu hiç sevmiyom koku yada denemdgim hiç içmediği mi şeyi hayta icmem peki bu dedikelriniz tadı nasıl yada süt çok arttyormu
(12,237 puan) tarafından
ilk zamanlarda göğüs sert olur ve emzirirken diğerinden akar ya, düzenli içersen evet öyle olabiliyor. süt arıtıcı damlaları hiç önermiyorlar zaten.
tadına gelirsek asitli bir içecek maden suyu gibi değil ama kokusunu alırsan tadını az çok tahmin edebilirsin. hiç alkollü bira kokladın mı bilmiyorum ama koku olarak da tat olarak sa birbirlerine çok benziyorlar. alkolsüz olduğu için daha hafif sadece, içebilir misin bilemem ama bu kadar takıyorsan içemeyebilirsin. Maltana var onu da derler ama çok çok az malt içerir gerisi ful şeker
(1,126 puan) tarafından
Damalyi bı kere kulandim zaten bıraktım ha evet o kokuyu bilyom işte içe bilsem bu aralar sık emiyor gündüz ilk zamnaalrki gibi göğsüm dolmuyor gün içerisinde
-Reklam-
0 oy
(5,729 puan) tarafından
Yeni doğan bebekler günün 20 saatini uyuyarak geçirir sarılık yoksa tabiki.
(5,928 puan) tarafından
Dimi sarılık var dedi
(5,729 puan) tarafından
Sarılık varsa sık sık emzirsin canım. Artı gece odada beyaz lamba kullansin.Sabaha kadar hiç söndürmesin ama.Benim 4. Çocuğum sarılık olmuştu bu sayede atlattık biz doktor önerdi banada.
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Sariliktir kız sen tecrübelisin az çok bilmion mu sarilikken uyanmazlar..

Uyandırıp emzirsin
(651 puan) tarafından
Nerden çıkardınız benim kızımda hep uyurdu uyandiramazdik uykuda emerdi hiçte sarılık olmadı
(1,612 puan) tarafından
Uykuda emiyormus işte beslenmezse demek istemiş arkadaş
(5,928 puan) tarafından
Sarılık varmış dedi ama hep uyuyor uyanmuyor dyor kız neblm 4 yıl oldu kızım da sarılık olmuştu ama civak civak agliyordu hep bol bol emzdrdim iki hftaya gecmisti
(14,491 puan) tarafından
Nerden çıkardınız demişsiniz de bı bildiğim var ki diyorum :) keza sarilikmis :)))))))

Simsek21cim sen anlamışsın gülüm izah da etmişsin teşekkür ederim ♥️♥️

Rabiaaaaa uyanmaz yavrum sarilik bebe uyanmaz benim  ikisi de uzayan sarılıktilar..
Gıdıklamayla topuğa vurmayla uyanmiyor demiştim doktor yanımda çocuğun topuğunu bı sıktı sert şekilde,işte böyle de olsa uyanfirmalisinndemisti
(5,928 puan) tarafından
Yaa oylemi syleyecem smdi cnm çok saol sarılık var dyor
0 oy
(7,060 puan) tarafından
Yenidoganlar genelde hep uyur . Uyandırsın sarılık olmasin
(5,928 puan) tarafından
Sarılık var braz dedi ama uyanmuyor dyor
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Sarılığı var büyük ihtimalle 
(5,928 puan) tarafından
Sarılık var evet
(1,122 puan) tarafından
Bol bol anne sütü içirmeye çalışın. Satılığa en iyi anne sütü geliyor
0 oy
(86 puan) tarafından
2 parmağı ile cnm corabı çıkartıp 4 5 kere vurucak ayak altına burun sıkma işlemi yapsın 2 saniye sıkıp bıraksın büyük ihtimal doydugu içinde uyur bebek sütü yok tutuyodur veya sarılık olmuş ola bilir ozaman uyanmak istemez uyandırdım 30 DKK 20 dkk bir emzirsin
(5,928 puan) tarafından
Bende syleyeyim parmağı ile vursun ayak altına burnunu sık dye
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Gazi olsa uyuyamaz yeni doğan sarılığa yatkın olduğu için uykuya tutturur. 2 saatte bir en geç 3 saatte bir emzirmesi lazım topugunu sıktırsn vursun biraz ağlasın sorun olmaz 
(5,928 puan) tarafından
Evet syledim insalalh gecer
0 oy
(750 puan) tarafından
Benim kızda öyleydi Dr çok sıcak tutma sıcaktan uyuyor demişti bide hafif burnunu siksin
(5,928 puan) tarafından
Benim kızımda oyledi bol emzdrmistim gecmisti
0 oy
(523 puan) tarafından
Gazi olsa ağlar uyuyamaZ aç mi ona dikkat etsin bı de sarılık olmasın Allah korusun ona dikkat etsin 
(5,928 puan) tarafından
Sarılık var zaten dyir
0 oy
(5,206 puan) tarafından
Sarıliktandir emzirmesi lazim uyandirmasi lazim sekeri dusüyordur
(5,928 puan) tarafından
Valaaa ayy dyorim bol bol emzdir dye
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Benimki de ilk günden beri uyumuyor. Uyku nedir bilmiyor. İki durum da zor uyandırsın zorla emzirsin sekeri düşer Mazallah
(5,928 puan) tarafından
Allah korusun şeker mi düşüyor oyle
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Sekeri düşüyor çocuğun sariligida artar ,tehlikeli anne 2 saate bir emzirmeli ,uyanmiyor diye birsey yok ilk 28 gün sık beslenme sonra gelişimine göre aralikalri açılıyor.

Uykuda kafasını hafif yukseltsin oyle direk emzirsin

Yanağını parmağı ile oksasin, göğsüne yaklaşırsın.Topugunu sıksın vs ama olmuyorsa Dr gidecek tehlikeli.

Birde sütü var mi kontrol etsin olmadı mama destekli emzirsin vs.
(5,928 puan) tarafından
Dimi bende oyle syleyeyim senin dediggini ses atayım çok saol cmm
0 oy
(602 puan) tarafından
Sarılık i yüzden uyuyor bebek  ne kadar çok emerse o Kadar çabuk sarılıgi atsr mama dâhi vere bilir 2 saatte bi geç olur ayağının altını gıdıklasin versin memeyi 
(5,928 puan) tarafından
Valaha kizimdada oluyordu dediğin gbi mama veriyordum emzdryordum sarılığı baya vardı geçmişti bol bol emzdryordum dediğin gbi mama da veriyordum
(602 puan) tarafından
Ben de iki kuzum da yaşadım biri küveste bile yattı ikinciye Taha tecrübeli olmuştum sürekli mama emzirme yapıyor dum üstelik beşiğinin her yerini simsiyah yapıp mavi ışık takmış tim bir hafta ışıkta kaldı.sukurler olsun geçti şimdi 15 günlük bebeğim var sürekli emziriyorum yarım saatte bı.kaldiriyorum 3 defa mama.veriyorum günde şükürler olsun sarılık olmadi
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Sarılık olduğu için uyuyor gerekirse duşa soksun ama uyutmasin en geç üç saat derler asla o kadar beklemesin hatta uykuya düşmüşse saat başı emzirsin geçmiyor yoksa . Hacı hurması varya hani ramazan da oruç açıyoruz onla onu suda kaynatın suyunu her emzirmeden sonra birer çay kaşığı versin sarılığa bu iyi geliyor 
(5,928 puan) tarafından
Çok saol cnm sarılık var zaten dyor hep uyuyor dedim ayak topuğuna vur hafif vur dye bol.bol.emzdr dye kızımda da öyle olmuştu ya
(1,602 puan) tarafından
Topukla falan uyanmazlar canım altını açsın üzerini çıkarsın ne yapsın etsin uyandırsın çok Zor gerçekten uyandırmak uyanınca emmez o ayrı dert Allah yardımcısı olsun

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 263 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 313 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
16 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eymen Alim25 (1,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 529 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu

407,120 soru

12,219,115 cevap

36,811 kullanıcı

...