0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kullanarak zayıflayan var mı 22 yaşındayım 90 kgyim boyum 1.68 delirecem artık o derece kafama takılıyor zayıflamak istiyorum ama mutfakta birşey görüncede yemek istiyorum çok iştahıyım 

4 Cevaplar

0 oy
(398 puan) tarafından

Yiyip yiyip kilo alamayan ben:angel:

tarafından
35 kg ücretsiz verebilirim keşke bende öyle olsam
(398 puan) tarafından
Ver vallahi alırım :⁠-⁠D:⁠-⁠D
-Reklam-
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Canım o çaylar gerçek olsaydı ortada kilolu insan kalmazdı. :(( sağlığınla oynama. Bir diyetisyene git. Sağlıklı sağlıklı kilonu ver
tarafından
Diyetisyene gittim ama yicek az vardı dedim ben aç kalırsam olmaz bide denedim 1 gün çok dirençsiz kaldım çocuklara bakarken bile zorlandım açlıktan gözümün önü kararıyordu
(5,470 puan) tarafından
Tamam gün içince neler yediğini özelden bana detaylıca yazsana aç bırakmadan sana bir şeyler yapabiliyor muyuz görelim bakalım. :))
tarafından
Yazdım
tarafından
Bana yardımcı olacaktın müsaitsen
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Ben zayıfladım hamilelik girince de hooop fazlasıyla geri aldım kinoali yeşil çay içtim ben 
tarafından
Bende çabuk zayıflarım ama sürekli birşeyler yiyesim geliyor kendini tutamıyorum
(3,553 puan) tarafından
Bendeeee heleki iki gündür hamurla ugarsirik gözlemleri gomuyom valla :D
tarafından
Yaa çayla mis olur
(3,553 puan) tarafından
He valla oluyor ama artık yemeyecem yarın diyetw devam :)
tarafından
Ahaha en derin yaram bende hergün sabah başlıyorum lafta
0 oy
(236 puan) tarafından
Aserola çayını içtim inan 1 ayda 7 kilo falan verdim ama bıraktığım gibi fazlasıyla geri aldım yani çaylar da faydasız
tarafından
Genelde öyle oluyormuş biraz araştırdım da

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 72 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde eylul123 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
22 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensesAnnesi1903 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
13 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sirin__ (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 202 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,641 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...