+1 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,240 puan) tarafından
Sebze bakliyat falan ne yediriyosunuz nasil yapiyosunuz direk yiyomu mesela sebzeleri pisirince

5 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
Havuç brokoli soğan sarımsak pırasa bunları çorba yapıp yediriyorum diğer türlü tam gördüğünde asla yemez bazende havucu eline veriyom kemirir
(863 puan) tarafından
Evet hepsini yediriyom valla
(13,240 puan) tarafından
Iste taze fasulyeyi falan yesin butun istiyorum yok agzina surmuyo. Bende çorba yapiyorum kirmizi mercimege katiyorum her sebzeyi oyle yiyo. Kqbak brokolidende sütlu çorba yapiyrm onuda oyle yiyo.

Tam 4 yasindami kizmi erkekmi :)
(863 puan) tarafından
İki tane kızım var:))
(13,240 puan) tarafından
Masallah canim Allah bagislasin benimde bi kiz bi oglan. Iste gonul istiyoki herseyi yesinler ama :)
(863 puan) tarafından
Aynen bitanem öyle valla sağlıklı olsunlarda varsın az yesinler:))
-Reklam-
0 oy
(905 puan) tarafından
Taze fasulye yiyo bamyayı ekmek bandırıp yediriyorum.nohut kuru fasulye helede bombay fasulye bayılır. Ama sevmediği olursa yemez mesela pırasa hiç yemez . Önceden brokoli çorbası severdi şimdi sevmiyo büyüdükçe huyları değişiyo. Taze soğanı ekmeğe dürüp yiyo hastası resmen. Kurusoğanı sucukla az salçayla kavuruyorum ona bayılıyo. 
(13,240 puan) tarafından
Kuru soganla taze sogani bizimkide salata yiyo. Yagli limonlu seviyo. Ama taze fasulye ispanak yesin istiyorum mesela yok oyle yemiyo yemegini
0 oy
(8,057 puan) tarafından
Havuç salatalık domates patates çiğ patlıcan bunları seviyor kabağı mücver yaparsam yer taze fasulyenin falanda suyuna ekmek banar 
(8,057 puan) tarafından
Bayılır çiğ patates ve patlıcana domateside elma gibi kemirir ama pişmiş patlıcan yemiyor karnıyarıkta sadece kıymasını yer mesela çok etçil babası kılıklı ☺️
(13,240 puan) tarafından
Anaa kiz zararli degilmiymis baktinmi :) bziimkide kuzukulagi yiyo bisey yemez onu yiyo :D
(8,057 puan) tarafından
Yok baktım dr una da sordum bende yerim dedi güldü ama patates çok verme kurt yapar dedi kızartma yaparken beni lafa tutar kaş göz arası iki çubuk yutar illaki ☺️
(13,240 puan) tarafından
Haha yerim ya masallah :) hangi ay dpgumluydu seninki
(8,057 puan) tarafından
Temmuz 2020 canım
0 oy
(3,144 puan) tarafından
Taze fasulye yer, brokoli karnabahar yer, ıspanak kavurması yer seviyor sebze yemeği 
(13,240 puan) tarafından
Masallah ya :) bende istiyorumki yemegi direk yeain ama yok. Sebzeleri hep çorba yapiyrm
(3,144 puan) tarafından
Pazardan kendisi alır :) benim oğlan bebekken çorba şeklinde yerdi
(13,240 puan) tarafından
Kiz benimkide hemen hemen 2 yasina kadar çok guzel yedi. Koca tabak yogurtlu ispanak yerdi. Ama simdi yok
0 oy
(20,807 puan) tarafından
Bamya taze fasulye seviyo. Kabak da yiyo biraz. Kışın kapuskayi.cok.sevmisti. ıspanak semizotu yemeği de yer. Patlıcan sevmez. Pırasa da sever. 
(13,240 puan) tarafından
Ya bamya patlicani gectim keske taze fasulye ispanal yese yemek olarak :) masallah bu arada
(20,807 puan) tarafından
Öğlenleri genelde tek çeşit yapip yanına yoğurt koyarım. . Öyle öyle alıştı aslında biraz. Akşam yanına pilav makarna falan bı çeşit daha olur ama alışsın diye bu şekilde yaptım. Bakalım kızım da yiyecek mi. O daha 1 yaşında ve pek bişey yemiyo. Yemedimi yemiyo valla. Oğlum da naptiysam yumurta yemez.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 274 göst.
6 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
4 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 240 göst.
0 oy
34 cevap 920 göst.
12 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,658 soru

23,668,551 cevap

309,389 kullanıcı

...