+1 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (756 puan) tarafından
nasil degistirir?

7 Cevaplar

+2 oy
(14,491 puan) tarafından
Gel sana anlatayım..

Önce araba alınır,varsa değiştirilir.

Sonra evde kavga edince eskiden öbür odaya geçen adam o arabaya biner ve basar gider.

Yokluk zamanında yannda olan sen degilmissin gibi bişey hakkında konuşurken yüzüne fırlatır para,mevzu para bile değilken..

Biyere gidelim desen VERİYORUM GİT GEZ TOZ BENDEN NE İSTYSN demeye başlar..

Ben olmasam açlıktan ölürsün demelere başlar..

Yorgun gelse neyin var noldu desen SEN RAHAT HARCA DİYE ANAM AGLİYOR  der.. oysa sen sadece neresinin agridigini merak etmissindir..

Yüzün asik olsa NE OLDU PARAN Mİ BİTTİ demeye başlar oysa sen ilgi bekliyorsun dur..

Yokluk zamaninda birşeylerin fiyatlarına gelen zama birlikte sasirdigin adam sanki o değilmiş gibi LAN NE DUSUNUYSN AL İSTE deyp sohbet bile edemez hale gelirsin..

Kavgaliysan  eve para bırakmayarak seni terbiye edebileceğini düşünür ve bu en aşağılık olanıdır..
tarafından
İşte yine çok güzel bi yorum ve Merve ☺️
(14,491 puan) tarafından
Keşke bu post hakkında hiç bilgim olmasaydı da bu postta yorumum olmasaydi gülüm be
(1,602 puan) tarafından
Çok tanıdık .. ;((
(14,491 puan) tarafından
:(( Allah görsün ben bişi demiyorum
(1,602 puan) tarafından
Amin canım:((
tarafından
Okurken de gözlemden çok tecrübe gibi gelmişti maalesef öyleymiş. Boşuna dememişler erkeğin bi pantolonunu iki etmiyceksin diye. Allah gönlüne göre versin inşallah
(14,491 puan) tarafından
Yok yok keşke gözlem olaydı da aman bilmediğin ise burnunu sokma Merve diyip yorumsuz gecseydim ..
Zamanında da böyle olmuştu,battı insana dönmüştü.
2 3 senedir kanı bitlwndi gtu bktan çıktı gene
tarafından
Senden kısmıyosa borca sok. sürekli bişiy iste gerçekten fedakarlık yaramıyo bazılarına Allah çok verip azdırmasın az verip bunaltmasın
-Reklam-
0 oy
(838 puan) tarafından
Her yönden benım esımı ddgıdtırdıgı gıbı
0 oy
(2,313 puan) tarafından
En basitinden gücün kendinde olduğunu düşünür ve istediği gibi hareket eder 
0 oy
(1,425 puan) tarafından
Gözü kör olsun ....
0 oy
(101 puan) tarafından
Kadını yoklukta erkeği toklukta tanımışsın,  milli piyango kazanan çoğu erkeğin ilk isi genç kadinls evlenmek olmus.
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Eskiden asgari ücret alırdı kira filan amca yeterdi şimdi maaşı arttı mesai ile daha da artıyor aylardır mesai yapıyor. Ayda 1 kez izin kullanıyor onu da ailesine giderek değerlendiriyor. Ben bir şey isteyince parayı Zoe kazanıyorum olmaz. Kendi isteyince eşek gibi çalışıyorum tabi alacağım oluyor 
0 oy
(311 puan) tarafından
Paranın gücünü aldığı gibi aldatilirsin
(756 puan) tarafından
gercekten  mi ya her erkek aldatir mi parayi bulunca. bugun biri patronlarin %98i oyle dedi. cepleei az para gorsun ilk akillarina gelen bu. biz neyiz burada ne cabuk unutuyolar bizi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 321 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 485 göst.
2 Mart 2021 Aile kategorisinde Ayseyahya (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,020 göst.
16 Kasım 2020 Diğer kategorisinde 123-- (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 426 göst.