+1 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (233 puan) tarafından
Bebeğim neredeyse 7/24 uyuyor. Sarılığı var ve korkuyorum. Ayaklarıyla, elleriyle vs oynayıp bir şekilde (1 saat sürüyor uyandırmak resmen) uyandırıyorum. Memeye geldiğimizde uyuduğu yerde azcık süt çekiyor ve geri uyuyor. Doyduğunu sanmıyorum. Bu zamanla düzelir mi yada napmam lazım öneriniz var mı?

Şimdiden cvp veren herkese çok teşekkürler. 

3 Cevaplar

0 oy
(2,301 puan) tarafından
Sarılığı varsa neden hastane de değil çocuk tedavi görmesi lazım 
(233 puan) tarafından
Hastanede yatacak düzeyde değil çünkü. Kontrole gidiyoruz sarılığa bakıyorlar. İlerlerse diye korkuyorum sadece
(2,301 puan) tarafından
Benim bildiğim sarılık olan bebekler de tedavi bitince eve yollarlar benim kızım 15 gün yattı sarılıktan dolayı
(2,313 puan) tarafından
Belirli bı sınırı var canım, benim kızımda sarılık olmuştu bariz belliydi ama değeri 10 çıkmıştı yatış yapmaya gerek yok demişti doktor
(14,491 puan) tarafından
Sınırı var kuzum belli düzeyin altindakini emzir geçer diyolar.
O düzeyin ustundeyse fitoterapi
-Reklam-
0 oy
(1,627 puan) tarafından
İşte sarılığı olduğu için uyku bastırıyor bir şekilde uyandırcaksın saat başı emzirmen lazım yoksa sarılığı ilerler canım ayaklarını gıdıkla üzerini soy burnunu sık bir şekilde uyandır emdir emerkende çenesiyle burnuyla gıdısıyla falan oynaki uyumasın hemen 
(233 puan) tarafından
Canım ne yapacağımı şaşırdım. Ama memeye gelince azcık çekip uyuyor
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Önce Dr a götür hiç evde bekleme ama eğer sabırla devam edeceksen saat başı soy üzerini bezini aç gerekirse şırınga ile ağzına ver sütü ama ne yap et saat başı emzir saati geçmesin ki anca toparlar bide emmiyosa eğer kendi üzerini ve bebeği soy öyle ver memeyi arkadaşım ancak öyle emzirebiliyordu ha bide hurmanın suyunu ver kaynat suda her emzirmeden sonra birer çay kaşığı ver canım bu iyi geliyor çok geçmiş olsun 
(233 puan) tarafından
Canım şırıngayla veriyorum zaten. Acaba şırıngaya alıştığından mı memeyi çekmek istemiyor
(1,602 puan) tarafından
Ayy olabilir ya memeye zorlasan azıcık yada uyurken falan emzik versen emme kabiliyeti güçlense bir dene bakalım ama şu dönem biberondan uzak durmaya çalış memenin yüzüne bakmaz yoksa . Bak bir arkadaşım da şırıngada ki sütü memedeyken bebek az az bırakırdı bebekde süt geldikçe çekiyordu
(233 puan) tarafından
Yok biberon vermem de bizdede uyuduğu yere memeden çekiyor ama soyuyor mu bilmiyorum
(1,602 puan) tarafından
Bebekle beraber ikiniz soyununca memeyi tutuyor işte arkadaşım bir müddet öyle yaptı da alıştırdi bebeği memeye. Söylediğin şekilde de komşum anlatmıştı oğlunu sadece o şekil emzirebiliyordu. Canım sen ve bebeğin alışana kadar deneye deneye öğreneceksiniz Allah yardımcın olsun ne olursa olsun sadece içini ferah tutmaya çalış o kadar kolay oluyor ki her şey stres yaparsan ancak içinden çıkılmaz hâl alıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
31 Ocak 2021 Aile kategorisinde Necla Tekin (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 557 göst.