Veli olarak uyanmak ne güzel
Heycandan çıldırıyorum
Toplantı var bugün ..
Veli toplantısı..
Veli
Haticeye bıraktım çocukları ben yallah okula
Veliyim de ben.. veli
Hatcen sana kurban olsun bal böreğin❤ teyzesinin paşası okullu oldu ay çok heyecanlı ❤
Şu konuyada deyinmezsem çatlayacam bacıma laf etmeden önce hangi konuda fikriniz soruldu ona dikkat etseniz haddinizi aşmasanız keşke. Açık birisine iyice açıl diyebiliyor musunuz. Kadın gelmiş kaç yaşına neyi nasıl yapacağını siz mi öğreteceksiniz allah aşkına. Heves etmiş güzel bir anısını paylaşmış insan gibi yorum yapıp geçmek zor olmasa gerek her bir halta burnunu sokanınnn ömrü kısa olurmuş nedendir acep hesabınıza gelmiyorsa yorum yapmayın başka puştlara gidin ne var yani insanların hevesine kırk kulp bulacaklar illaki kuzul kurt
Günaydın bende canparçamı okula bıraktım geldim 5 buçukta almaya gideceğim
Hahah ben ikna oldum en veli sensın
Bizide yarın çağırıyolar uyum haftasıylış bi heyecan yaptım anlatamam
Velilere hoşgeldik bende seneyede Ela Lale el eleyiz 1.sınıfta
Yaa ilk velilik günün kutlu olsun aşkm yavrum ❤️ heyecanın yüzüne vurmuş ama her zamanki gibi çok güzelsin
Hahah bende şimdi geldim veliyim ben veli diye bir girdim neyse tanışma fasti carti curttu derkn eve geldim valla
Kız Allah seni veli hanım
Veli veli . Bize de nasip olsun o günler ya. Yorumlardaki boş detayları umursamayacağını umarak, çocuğuna başarılar diliyorum
Darısı bana inşallah cnm tesettürlusunuz çokta güzelsiniz,bence tırnaklarınıza parlatıcı sürseniz çok hoş durur vereceğiniz cevaba açığım bu arada
1,492,910 soru
24,393,078 cevap
349,449 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın