0 oy
227 göst.
Aile kategorisinde (78 puan) tarafından
Kayınbabam kayınvalidemle ne zaman aynı ortama girsek cocuğun uyumasını istemezler gece uyusun gündüz cok uyuması iyi değil deyip duruyorlar kızım 14 aylık olacak gündüzleri ister kısa ister uzun olsun anı saate uyur aynı saate uyanır gece uykusunda bi problem yok dememe rağmen yok uyumasın uyusa bile ses yapıp uyandırıyorlar. 

14 Cevaplar

0 oy
(3,364 puan) tarafından
Öyle şey mi olur canım daha çok küçük benim kızım 26 aylık olmasına rağmen her gün saat 2'de uyur. Kaynanama ve anneme göndersem bile saat 2 olduğu zaman ararım uyku saati geldi diye ve anlayışla karşılarlar yani
(3,364 puan) tarafından
Belki de çok görmedikleri için özlüyorlardır daha çok vakit geçirmek için yapıyor olabilirler yani
(78 puan) tarafından
Kayınbabamda televziyonun sesini acar yada sesli konuşur uyansın bi şey olmaz gece rahat uyur deyip hic o cocuğa saygı duymuyorlar
(3,364 puan) tarafından
Onu şu an bir düzeni olması gerekiyor nasıl devam ederse öyle gider. Benim de tam tersi yeri geliyor saati geçtiği zaman uyutmuyorum mesela saat 4.00 oluyor hastaneden gelmişim o gün uyutamamışım annem veya eşim kızar olsun uyut çocuğu geç de olsa uyut bir şey olmaz bu gece geç yatsın derler. Anne ve babanın düzenini bence dışardakiler karışmaması gerekiyor
(78 puan) tarafından
E sevseler bile uykusu aynı yeme icme tuvalet kisacası bedensel zihibsel ihtiyacları giibi ihtiyacı var buna saygı duyması gerekmez mi
(3,364 puan) tarafından
Tabii ki de saygı duyması gerekir ama herkes senin benim gibi düşünse her şey yolunda giderdi
-Reklam-
0 oy
(6,283 puan) tarafından
Aynı ortama girmemeye çalış 
(78 puan) tarafından
İla giriyon işte ya onlar bize gelir yada cağırırlar eşimde annem babam yaşlılar bu saaten sonra huylarını değiştiremem desemde bildiklerinden şaşmazlar sende idare et deyip duruyor.
(6,283 puan) tarafından
İdare etcen eskiler hep öyle.
0 oy
(536 puan) tarafından
17 aylık canim uyutrm as da olsa uyusun yeterki gündüz çok faydalı çok biliyorlar gene Allah'ım doggurup buyuttukleri yetmemis bunlara valla bak sende bir anasin illa burun sokucaklar
0 oy
(561 puan) tarafından
3 buçuk yaşındaki oğlum hala gündüz uyuyor bebek o daha uyuması gerek tabi
(78 puan) tarafından
Bnde o düşüncedeyim uyusun diyom gelde anlat
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Ayy en sinir olduğum, cümle. Özellikle gündüz az uyursa gece iyi uyur diyorlar ya. Benim kaynanam da çok diyordu, eşimde anne siz öyle diyorsunuz ama benim kızım öyle değil karışmayın dedi, şükür fazla yorum yapmıyorlar
0 oy
(18,720 puan) tarafından
Cahillikten başka bişey değil . Benim kızım da 14 aylık. Bazen 1 bazen 2 uyku yapar gündüz 
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Ay yazık cocuk dayanamazkı. Kızım 3 bucuj yasında gunduz uyumazsa aşırı huysuz oluyo 
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Paralarim benim çocuğumun düzenini benden iyi kimse bilemez bu sekildede bozamaz ben konuşturmuyorum heleki ses yapanı kendi evinden bile kovarım git gez uyanınca ararım diye 
0 oy
tarafından
Kendi egoları istekleri üzerine bebeğin duzenini değişmeye çalışan tipler. Nefret ederim. 

Benimde bebeğim akşam 8de uyur. Kayınbabamgile gidince ya da onlar gelince göremedikleri için sinirden kudururlar. Çok erken yatiriyosunuz çocuğu keyfiniz için mi dedi bir kez. Açtım ağzımı verdim paylarını. Hiç bir anne başkası için bebeğinin düzenini değiştirmemeli. 
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Benm babam bu çocuklar sürekli uyuyor demişti yanına gittimizde dedim onlar daha bebek tabiki uyuyacak senin keyfini beklemicekler baba dedim:) kendi babam bile yani :D
0 oy
(637 puan) tarafından
Ne değişik insanlar var gerçekten. 

Babamlardayken oğlum 3 saat uyudu gece uyumamısti doğru düzgün gidip gelip kontrol ettim noldu acaba oyun mu oynuyor diye . Babam gördü Bi seferinde uyandırırsan seni döverim dedi . Uyusun ne istiyorsun cocuk dedigin uykuda büyür dedi . Dedim gece uyumuyor bu sefer birsey olmaz dinlensin cocuk dedi . O gece hem 9 da uyudu hemde sabah 8 e kadar uyudu . Koy havası dinlendirdi .

Çocukları huysuzlastirip ne yapacaklar acaba  
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Oda bişey mi yeni doğum yapmıştım daha 1 haftalık falandı bebek kaynanam kayınpeder kızları bebek görmeye geldiler akşam saat 10 gibi bebekte yatak odasında beşiginde uyuyor neyse bunlar oturdular sohbet muhabbet aradan 2 saat geçti bana diyoki bebegi uyandır getir sevicez dedim uyuyan bebegi getiremem ne sevmesi daha dogalı 10 gün oldu dedim sonra baktım kayınpeder ayaklandı yatak odama gidiyor bebeği uyandırcakmış arkasından bagırdım odam müsait değil girme dedim nekadar ayıp dimi gelinin odasına girmeye çalişmasi okadar sinir olmuştum ki ben öyle diyince geri döndü sal.ak adam delirtiyolardı beni varya Allah'tan bir falan oturmuyorum bunlarla sürekli iki günde bir bebegin resmini istiyolardı eşimde diyodu ki baba nazar değiyo huzursuz oluyo diyodu 
0 oy
(3,323 puan) tarafından
Konuşup dursunlar çocuğun uykusuna da karışmasınlar bi ya. Bizimkilerde bazen söyleniyorlar 2,5 yaşında hala öğlen uykusu var. Eee çünkü ihtiyacı var çocuk istiyor o uykuyu bi şekilde. 
0 oy
(107 puan) tarafından
Sevmek istiyolardır ne yapsınlar daha fazla zaman geçirmek istiyorlardır
(78 puan) tarafından
İyimser bakıyorsunuz olaya yanlız insan sırf hevesi icin şuncacık candan ne ister ki bırak dinlensin saygı duyup hata ses etmemeye gayret eder

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 312 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Linammmm (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 907 göst.
0 oy
6 cevap 321 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 98 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde HilalF (8 puan) tarafından soruldu