+1 oy
113 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Herkese merhaba iyi günler diliyorum Belki çok Alakasız olacak ama bir çaycım vardı benim aslında çok kullanmadım Her zamanki gibi rezidansına dikkat ederek yıkadım ama nedense Dün biraz çalıştı Sonra çalışmamaya başladı sizce neden su kaçmış diyor eşim çok iyi kuruladım sabaha kadar da durdu baktım çalışmıyor sizce neden olmuş olabilir daha yeniydi Ya neden böyle oldu anlamıyorum daha önce de yıkadım hiç böyle sorun olmamıştı ama Dün biraz daha iyi yıkadım yani su kaçmamasına dikkat ettim ama belki su kaçmış olabilir Biraz sizce bir iki gün sonra çalışır mı

2 Cevaplar

0 oy
(3,387 puan) tarafından
Benim çaycım da aynı öyle olmuştu ters çevirdim yani düğmesi alta bakacak şekilde altına havlu serdim bir iki günde kurumuştu ama Güneş gören bir yere koyarsan daha iyi olur çabuk kurur. Rezidansı yanmadıysa tabii
(77 puan) tarafından
Herhangi bir yanık kokusu veya Duman çıkmadı sadece birden bire çalışmamaya başladı dediğiniz gibi sabaha kadar ters çevirdim ama hiçbir işe yaramadı Sanırım bir iki gün dursa O zaman belli olur
(3,387 puan) tarafından
Ben de çok dikkatli yıkamama rağmen bir ara aynı şekilde çalışmadı hatta şartel attırıyordu düğmesine bastığım zaman birkaç gün ters çevirdim mutfak masasının üstüne koydum altına havlu serdim Güneş gördü sonra bir deneyeyim dedim baktım çalıştı
-Reklam-
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Çok çabuk bozulur böyle şeyler ya 
(77 puan) tarafından
Biraz markası dandik Evet ondan olabilir

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 657 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Haddibee (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 539 göst.