+1 oy
326 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar anca kendine gelip bu postu açabildim söyle kısacık anlatayım doğumunu 39+3 günlükken cumartesi günü belimde hafif bir ağrı vardı banyo yaptım geçer ümidiyle sonra bacaklarıma vurdu ağrı zaten sürekli kasılıyor du bende acile gittim ilçede 4 santim açılma var dediler ama o derece çok ağrım yoktu sonra ambulansla hastaneye götürüldüm merkeze kadın doğuma burda 1 buçuk 2 santim dediler dogumhaneye attı beni doktor akşam 6 dan sabah 7 ye kadar bekledim ağrım aynı düzeyde 10 dk bir geliyor du 100 120 lerde ağrı oluyor du sonra doktor sezeryan dedi ve beni sezeryanla doğum yaptırdı hiç istemiyordum ama bebeğin başı gelmedi vs dedi ve oğluşum doğdu pazar günü 8 gibi oğlum doğdu çok şükür 3610 gram doğdu 50 santim doğdu ama minicik görseniz gözleri mavi değişir mi bilmiyorum anca anca kendime geliyorum akşam yürüdüm biraz şimdi tek başıma lavaboya gidip geliyor um şükürler olsun kızım evde çok özledim gerçekten dün akşam aradım görüntülü anne anne diye güldü ağlama derecesine geldi kuzum ilk defea ayrıldık kızımla yarın taburcu olcam ama sarilamiyorum bilmiyorum dua edin bana kızım abla oldu 3 kişilik girdiğimiz hastaneden 4 kişi çıkcaz inşallah minik bir aile olduk rabbim herkese nasip etsin inşallah <3

6 Cevaplar

0 oy
(949 puan) tarafından
Cnm hayırlı olsun nerelisin
tarafından
Samsunluyum canım çok teşekkür ederim
(949 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün inşallah kayseridede culha soyadı varda ondan sordum
tarafından
Heee olabilir canım samsunluyum doğma büyüme buraya da evlendim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun hemşerim Rabbim saglikla büyütmeyi nasip eylesin Hayırlı vatana Milletine hayırlı evlat olsun insallah❣️
tarafından
Amin canım Allah razı olsun inşallah
tarafından
Samsun'un neresindesin
tarafından
Asarcik canım sen
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 
tarafından
Amin gülüm sağol Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ailesine vatana millete hayırlı evlat olsun peygamber efendimizin ahlakı ile büyütmeyi nasip etsin rabbim ♥️
tarafından
Amin canım aminn inşallah hayırlı bir evlat olur
0 oy
(102 puan) tarafından

Doğumdan sonra telefonu eline açıp post açanlara hayret ediyorum. Ben çocuğu zor emzirdim. :)))) hayırlı olsun , sağlıkla büyüsün inşallah. 

tarafından
Ayy yok kız iyiyim su an
0 oy
(5,477 puan) tarafından
Gözünüz aydın ❤️ Allah analı babalı büyütsün ❤️
tarafından
Amin canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 223 göst.
0 oy
8 cevap 260 göst.