0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,256 puan) tarafından
Kzlar ilk gebeligim de vurmuştum kolum 2 haftada ancak iyilesmsti Bn vurulmak istemiyorum vurulmayan varmi 

8 Cevaplar

0 oy
(1,256 puan) tarafından
Vurulmasa ne olur
-Reklam-
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Kzlar cvp lütfen
0 oy
(380 puan) tarafından
İlk gebelikle ikinci arasındaki süre nedir? Gebelikte durum değişir mi bilmiyorum yanlışta yönlendirmek istemem ama benim bildiğim aşının 10 yıl koruma süresi var. Takipli olduğunuz ebeden daha doğru bilgi alabilirsiniz asla yanlış yönlendirmek istemem
(1,256 puan) tarafından
2 buçuk yıl var cnm ve evlenmeden önce ayağıma çivi batmıştı o zmnda vurmuştum 6 yıl olmadı
0 oy
(450 puan) tarafından
3 gebeliğimin hiçbirinde vurulmadım
0 oy
(436 puan) tarafından
İlk kızımda çok bilgim yoktu yaptırmadım bilmiyordum , doğumdan sonra aşırı enfeksiyon iltihap vs oldu normal doğum yaptım, ikinci hamilelikte sağlıklı ocağında eve dedi yapalim , ilkte yaşadığım sorunu anlattım, ebe dedi tetanoz aşısı doğum sırasında kullanılan malzemelerden kalacağın enfeksiyon dan bile korur , yaptım iki doz , sezaryen oldu ikinci Allah'a şükür bir sorun yaşamadım, tabi şu da var tetanoz aşısı korur ama bir şeyin olacağı varsa olur bizim ki sadece tedbir 
0 oy
(18 puan) tarafından
Ben geçen sene iş sebebiyle tek doz vuruldum o nedenle normalde aşı olmayacaktım ama bu sabah sağlık ocağına gittim, doktorum tek doz 2 seneye yakın korur yine de ne olur ne olmaz bir doz daha vuralım dedi. Geçmişte 2 doz olmadıysanız size de gerekebilir belki, en iyisi doktorunuza danışın.
0 oy
(412 puan) tarafından
Ben vurdurmadim hic sadece sağlık ocağında kat da imza artırdılar o kadar hiç de bişey olmadı bebeklere dogar doğmaz vuruyorlar zaten aşıyı
0 oy
(6,828 puan) tarafından
Diğer gebelikte hepsini yaptırdıysan tamamladıysan bunda gerek yok ama sadece 1 tane vurulduysan yaptır bence ne olur ne olmaz makas vs kullanılabilir

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 262 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
29 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmh (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 297 göst.
0 oy
5 cevap 155 göst.

410,686 soru

12,356,729 cevap

41,076 kullanıcı

Kategoriler

...