0 oy
441 göst.
Aile kategorisinde (136 puan) tarafından
Kızlar arkadaşimin ağzıyla yazıyorum!!! Ben 30 yaşındayım eşimden her öfke krizi geçirdiğinde şiddet görüyorum annem Yok ailem Yok eşim ölmüş anneme bile küfür hakaret ediyor ama benden onun annesine babasına saygı sevgi göstermemi istiyor şimdiye kadar ne saygıda ne hurmette kusur etmedim ama eşim hakaret haksızlık yapıyor sürekli bana ve benim dayak yememin tek sebebi kendimi savunmam asla küfür kullanmıyorum bu arada ve boşanmak istiyorum ama beni çocuğumla tehtit ediyor kadın sığınma evi sana bitane tutar ama ben bilyarlar harcarim en iyi avukatlari tutarim tüm devleti karşıma alırım sana da bidaha gostermem diye beni korkutuyor çocuğum 5 aylık benim işim ailem sığınacak bir limanim yok sadece kadın sığınma evi var daha önce de şiddetten defalarca kaldım Bilgi sahibiym ama korkuyorum eşim bebeğimi benden alabilir mi dava açarken nelere dikkat etmeliyim ne söylemeliyim evladımı almaması için avukata savsica nasıl bir dilekçe yazmaliyim lütfen bana yardımcı olun 

6 Cevaplar

+2 oy
(13,077 puan) tarafından
Öncelikle Allah yardımcısı olsun boşanma süreci hakkında bilgim yok ama anne yüz kızartıcı bi suç islemediyse ve kendi rızasıyla birakmadiysa cocuk her türlü annede kalır.

Diyelim ki baba aldı oaz da aldı diyelim bu sefer babanın gostermeme gibi bi hakkı yok kan bağı olduğu için cocuk kimde kalırsa kalsın bi diğerini belirli günler ve saatlerde vasisi göstermek zorunda
-Reklam-
+1 oy
(296 puan) tarafından
Sadece intihar olayına yorum yapicam dursun düşünsün onun imtihanı olan hayattan kurtulmak istiyor ve evladını geride o adamla bırakıyor evladı kime anne diycek kime sarılacak gözleri kimi ariycak
0 oy
tarafından
Çocuk 7 yaşına kadar anne de kalır bu kesin bilgi sonra baba almak isterse annenin kurulu düzeni be işi varsa devlet babaya vermiyor üstelik pedagoglar çocuk ile iletişimde mutlu olduğunu görürse velayeti net olarak anne alır korkmasın gö. Tünüde yırtsa o çocupu o anadan alamaz devlet anneye veriir bu şekilde aynısını dilekçeye yazsın kaleme gidip 
0 oy
(516 puan) tarafından
İlk başta canim darp raporu alcaksin sonra da o darp raporuyla acacaksin davayı bu bir ikinci olarakta bebek çok küçük daha emziriyorsun bezi var bunu baba yapamayacağı şeyleri çocuk n bu da senin için artı üçüncü olarqkta kadın sığınma evinde kaldığına dair yine belge alacaksın ve nedeni belli zaten eşinden şiddet görmen şiddet bağımlısı bir adama asla çocuk vermezler bunu dert etme hiç Allah yardımcın olsun ve polise gidip uzaklaştırma çıkar ki sana yine şiddet uygulamasin 
0 oy
(1,531 puan) tarafından
Sana şiddet uyguladığında kades uygulamasını indirip o anda kullanacaksın uygulamayı zaten sonra kadın sığınmaya yerleştiriyorlar. Bebek küçük. Sende kalır.  Allah yardımcısı olsun. Arkadaşının psikolojisi hiç iyi kardeşim. Doğumdan sonra normal insanın bile psikolojisi bozuluyor. Rabbim yardımcısı olsun . 
0 oy
(250 puan) tarafından
Daha çok küçük olduğu için anne de kalır eğer emziriyorsa baba alıp çocuğu götüremez tabi annenin de yüz kızartıcı suç islememesi lazım yoksa küçük de olsa babaya veriyorlar büyüdüğü zaman da baba velayet davası açarsa düzeni ve psikolojisi anneden daha iyi olursa da babaya veriyorlar buna da pedagoglar bakıyor her iki tarafı da geziyorlar sorular soruyorlar çocuğun odası var mı yok mu diye bakıyorlar rapor hazırlıyorlar hâkim de kararı veriyor ömür boyu yanında kalmasını istiyorsa şartları iyi olması lazım çocuğuna iyi bakabilmesi lazım hem maddi hem manevi 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 655 göst.
5 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Poyrazuraz (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 993 göst.
26 Nisan 2023 Aile kategorisinde Miraysu (2,919 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Serennn (1,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina (2,686 puan) tarafından soruldu

403,378 soru

12,083,344 cevap

36,360 kullanıcı

...