+1 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (470 puan) tarafından
Bebislere uyurken iş yapıyor musunuz, ben yapmıyorum, bebek uyanıkken yapmaya çalışıyorum ve gece mutfak odalar her şeyi toplayıp yıkayıp sonra uyuyurum gündüz bebek uyuyunca bende oturupta keyif yapıyorum:⁠-⁠)

13 Cevaplar

+1 oy
(442 puan) tarafından
Bende genelede uyduğu zaman kafa dinlemeye çalışırım:)
-Reklam-
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Önceden öyleydi sen gibi ama artik o uyurken yapiyorum herşeyi. Ben benden geçiyorum o uyanana kadar. 
0 oy
(14,218 puan) tarafından
Uyuyunca oturuyorum valla kafa dinlemek iyi geliyor
0 oy
(13,205 puan) tarafından
Ay bende uyudularmi oturuyorum valla hicbisey yapmiyorum bende dinleniyorum. Uyanikken yapabildigimi yapiyorum zorlamiyorum
0 oy
tarafından
Besigin başından ayrılınca uyaniyor. Beşik sallayarak dolma sardigimi biliyorum. 
0 oy
(2,931 puan) tarafından
Bende bebegim uyurken is yaparm canm.o uyanikken mutafk toplayamam makineye giriyor saolsn ev silemiyorm kovanin icine girmeye calisiyor.toplamak zaten eziyet topluyorm arkami bi dönuyorm ayni oyizden onun uyumsani bekliyorm bazi islerimde.malesefki oturup dinlencek vaktim olmuyor sadece gece uyursa gece dinleniyorm
0 oy
(3,534 puan) tarafından
O an ihtiyaç neyse onu yapıyorum. İş yapılması lazımsa iş, uykum varsa uyku, keyfim yoksa keyif :)) 
0 oy
(3,913 puan) tarafından
Uyur uyumaz yemek yapıyorum onun dışında temizlikte uğraşmıyorum pek
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Bebegim 2 defa uyuyor öğlen ben evde olmuyorum çalışıyorum ikindi uykusunda ancak yemek yapıyorum .ama evde olsam da o uyurken yapmaya çalışırım uyanıkken onla ilgilenmeye çalışırım .eşim evdeyse o ilgilenir ben iş yaparim yada eşim iş yapar ben bebeğe bakarım :) eşime yarım saat çocuk bak diyeceğime tüm evi sil süpur desem daha kolay geliyor direk ben işi yapayım sen bak diyor :)
0 oy
(19,823 puan) tarafından
Ben kaos seviyorum bebek uyurken uyuyorum o oynarken oynuyorum sonra o paçamda iş yapıyorum :)
0 oy
(670 puan) tarafından
Aynen bu ben :)) uyanık olduğu zaman işlerimi halletmeye çalışıyorum uyuyunca bir şeyler yiyip içerek masterchefi izliyorum 
0 oy
(102 puan) tarafından

Uyudu diyorum kalkıp işe başlayım derken bir ses ve başa sariyoruz :D

0 oy
(340 puan) tarafından
Senin bebek ne kadarlık bilmiyorum ama benim oğlan uyanıkken iş yaptirmaz

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
0 cevap 116 göst.
11 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hilaleylul (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 342 göst.
6 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,370 soru

23,649,233 cevap

308,362 kullanıcı

...