0 oy
972 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Bugün dışarıda arkaşlarımla oturuyordum o civarda eşim de çalısıyor görüştük vs falan. Sonra bir baktım motosikletle arkasında bir kız var gidiyor msj attım tabi. Baya kaydım nasıl bindirirsin kendi gidemiyor mu gibisinden. Bana demez mi ya ne olacak o benim akrabam madem akraban ben niye bilmiyorum kim dedim. Dıdısının dıdısı işte çookk uzaktan akraba. Sonra yanıma geldi bayağı tepkimi koydum çok sinirlendim arkadaşlarım da çok abartıyorsun dediler hatta siz olsaydınız ne yapardınız aşırı modumu düşürdü bu olay.. 

28 Cevaplar

+5 oy
(1,598 puan) tarafından
Motosiklet de öyle bir şey ki anacim ne diyim bilemedim akraba da olsa binilmez ya sarmaş dolaş olunuyor gibi 
(50 puan) tarafından
Valla baya tepki verdim herkes bize bakıyordu ağlamaya başladı bir daha yapmayacağım diye ama yok hiç bir şekilde soğuyamıyorum
(1,598 puan) tarafından
Aboo adamı ağlattın mı kız :) olsun hak etmiş ders olmuş işte ancak böyle anlarlar laftan
(50 puan) tarafından
Aynen ama haketti arkasına kız almak nedir ya. Alıyorsa da böyle sonucuna katlanır eşyalarını kapının önüne koydum zaten eve giremesin de aklı başına gelsin
(1,598 puan) tarafından
Allah huzur düzen versin canım belli ki çok pişman olmuş sende sıkma artık kendini
(3,285 puan) tarafından
Yürü kız kim tutar seni :D jsjsjsjs
-Reklam-
+2 oy
(4,870 puan) tarafından
Az bile yapmışsın bence akrabaysa herkes yerini bilecek dip dibe binmek nedir? Akraba olduğuda şüpheli geldi bana
(50 puan) tarafından
Gerçekten çok sinir oldum hayır madem akraban ben neden bilmiyorum dimi
(4,870 puan) tarafından
Tabi cnm sen binsen akrabam desen kabul eder mi? Akrabaysa niye tanımıyoruz benim tanımadığım kişinin yanında ısı ne o zaman
(50 puan) tarafından
Ayyynen öyle herkes haddini bilecek ama bugün giremeyecek eve
+1 oy
(18,991 puan) tarafından
Az bile. Akrabaymis zırt pırt ben anlamam. 
(50 puan) tarafından
Valla çalıştığı yerde rezil ettim ağladı zırladı ama nafile. Bu konularda aşırı hassasım gittiği yere kadar gider.
(18,991 puan) tarafından
Ağlaması ayrı şüphe uyandırıcı zaten. Neden ağladı rezil olduğu için mi yakalandigi için mi.
Sen yapsan böyle biseyi o ne yapardı acaba
(50 puan) tarafından
Tamam artık yapmıcam uzatma özür dilerim vs diye ağladı ama asla içim soğumadı zaten. Ben yapsam boşanmaya kadar giderdik kesin ama ben onu ondan da beter etcem
(18,991 puan) tarafından
Sonucu yaz merak ederim
0 oy
(310 puan) tarafından
Araba olsa neyse motor bu dip dibe ben olsam bende çok kızardım
(50 puan) tarafından
Evet ya çok sinir oldum valla
0 oy
(494 puan) tarafından
Eşimin iş yerinden kadın arkadaşları vardır hepsini tanırım eslerini falanda tanırım öyle kıskanç biriside degilimdir ama geniş biride değilimdir böyle bir durumda aşırı sinir olurdum haklısınız 
(50 puan) tarafından
Olunmayacak gibi değil ki aşırı tilt oldum
0 oy
(8,523 puan) tarafından
Yok ben kızardım canım öyle bişey yapsın kapının önüne koyarım annesi    kardeşi olur ama öyle tanımadığım  binerse kıyameti koparım ben mesela motorda eşime sarılmam bile ben eşim der nasıl sarılmadan gidibiliyon ben böyle rahatım derim 
(50 puan) tarafından
Valla aynen bende öyle yaptım kıyameti kopardım yanıma geldi sesim yükseldi herkes bize bakıyordu ama umrumda değil arkadaşlarım sakin ol artık dediler
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Ümüğünü sıkarım rahatlığa bak. Onlar bizi bir adamın arkasında motorda görse ne yapar 
(50 puan) tarafından
Evet anında bizi boşamaya kalkarlar ama ben onu ondan da beter etcem
0 oy
(20,307 puan) tarafından
Bence bindirmemeli tepkin çok çok haklı
(50 puan) tarafından
Evet davamda haklıyım. Benden başka asla kimse binemez oraya dedim özür diledi falan ama nafile demek ki hep yapıyordu bunu aklıma geldikçe hâlâ sinir oluyorum ya
(20,307 puan) tarafından
Ben asla kabul etmem gazlamak için demiyorum ben mağaramda mutluyum ya valla
(50 puan) tarafından
Bende etmedim eşyalarını kapıya koydum zaten eve giremesin de aklı başına gelsin gidebildiği yere kadar gitsin valla
(20,307 puan) tarafından
Sürünsünde bida yapmasın
0 oy
(5,700 puan) tarafından
Kimse kusura bakmasın bu devirde ne geliyorsa akrabadan geliyor çok haklısın.
(50 puan) tarafından
Aynen öyle devir zaten almış başını gidiyor hiç bir şey olmamıs gibi yapamazdım eşyalarını koydum zaten kapının önüne
0 oy
(10,048 puan) tarafından

Oha gerçekten akraba da olsa anası danası kardeşi olmadığı sürece asla binemez ..

(50 puan) tarafından
Bende öyle diyordum bu erkeklere asla güven olmaz tesadüf eseri görmesem hiç bilemeyeceksin. Ama dünyasını yıktım başına eve giremesin de aklı başına gelsin
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Ağzına bipbiribpbip yaniiii 
0 oy
(2,932 puan) tarafından
Araba olsa bıle ben yokken akrabası şu-su busu binemez ne haddine. Birde motosiklet insan arkadan tutunmadanda gidemez
(50 puan) tarafından
Evet düşündükçe deli oluyor insan
0 oy
(17,205 puan) tarafından
Benim dışımda motosiklete bindirebileği insanlar : kız kardeşi annesi belki teyzeleri ama teyze hala kızları bile bu listede yok. Ki kıskanç bir insan olduğumu düşünmüyorum 
(50 puan) tarafından
Bide bana çok kıskançsın diyor bencede onlar dışında kimse binemez
0 oy
(75 puan) tarafından
Abartmamışsın bacım biz ne akrabalar gördük iyi yapmışsın 
(50 puan) tarafından
Bu devirde akraba falan tanımıcaksın ne geliyorsa onlardan geliyor zaten
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Kız ben gece gördüğüm bi rüya yüzünden adama günü zehir ettim bide motorda arkasında kızla görsem ortalıgı toz duman ederdim az bile yapmıssın abartmıyosunda ay düşününce bile dellendim 
(50 puan) tarafından
Ortalığı bende toz duman ettim canım şuan eve bile gelemiyor gerçi gelse de giremez
(1,619 puan) tarafından
Eve al ama yüz verme erkek milleti belli olmaz
0 oy
(4 puan) tarafından
Bencede abartmışssın yuh yani 
(3,351 puan) tarafından
Sen ne ayaksın bıde herşeye yorum yapıyosun çoğu kişi senın erkek olduğunu bile bilmiyor sonradan ben erkeğim diyosun saçma sapan şeyler yazıyosun zaten adminin bu konuya el atması lazım hadı bır kere yazdın ki burası en son sorulacak yer olmalı senın için ama sen baya baya abarttın bıde mılletle sohbet etmeye çalışıyosun..
(1,982 puan) tarafından
Sen anan için post açmadın mı?  Niye milletin postuna abuk sabuk yorum yapıyorsun? Pis sapık. Utanmıyorsun da. Bir de erkeksin.
(3,351 puan) tarafından
Utanma olsa zaten bıde sohbet etmeye çalışmaz tam bir pislik
(1,982 puan) tarafından
Terbiyesiz ya. Hadi ilk başta dedim annesine bakmak için yakınında da soracak kimse yoksa diye post açmıştır diye düşündüm. Ama tam bir sapık mikrop . Kazık kadar adam.
(3,351 puan) tarafından
Bıde başka sitede de annesının ağzından yazmış bu soruyu artık nasıl pis zihniyete sahipse Allaha havale ediyorum bunun gibi kişileri
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Kusura bakma canım yanlış anlama ama akraba olduğu ne belli. Sonuçta tanımaz etmezsin. Allah etmiş denk gelmişsin, ya denk gelmesen sana diyecek miydi. Dıdısının dıdısıysa şahsen arar kızı bulur bu ne hadsizlik diye ortalığı ateşe verir duramaz insan
(50 puan) tarafından
Akraba ama çook uzaktan öyle hatta direkt köylüsü diyebiliriz ama yinede bunu yapmamalıydı bedelini ödeyecek valla
0 oy
(333 puan) tarafından
Aşırı mı abartmışsın bence arkadaşların seni yatıştırmak için demiş. O kızın ana babasını arayıp kızınız kocamla motorlarda geziyor derdim ben olsam eşime de dünyayı dar ederdim
(50 puan) tarafından
Dünyayı dar ettim zaten canım sıkıysa bidaha yapsın
0 oy
(719 puan) tarafından
Canım az bile yapmışsın kız nasıl sakın kalmışsın ben olsam önüme gelen ilk taksiye atlar takip ederdim vallahi
(50 puan) tarafından
Oğlum vardı yanımda 10 aylık. Arabası falan derken onu yapamazdım asla
0 oy
(2,955 puan) tarafından
Araba içinde bile akrabası yanına oturmazken motorda gtüne yapışık gidecekkk.. yolarım
(50 puan) tarafından
Ayy güven olmaz yeminle bunlara

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 296 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 396 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 627 göst.
14 Şubat 2020 Aile kategorisinde ÖmerinAnnesi_06 (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 987 göst.
24 Mayıs 2019 Aile kategorisinde Birmeraklıanneyim (332 puan) tarafından soruldu

406,231 soru

12,179,924 cevap

36,675 kullanıcı

...