0 oy
1,007 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Bugün dışarıda arkaşlarımla oturuyordum o civarda eşim de çalısıyor görüştük vs falan. Sonra bir baktım motosikletle arkasında bir kız var gidiyor msj attım tabi. Baya kaydım nasıl bindirirsin kendi gidemiyor mu gibisinden. Bana demez mi ya ne olacak o benim akrabam madem akraban ben niye bilmiyorum kim dedim. Dıdısının dıdısı işte çookk uzaktan akraba. Sonra yanıma geldi bayağı tepkimi koydum çok sinirlendim arkadaşlarım da çok abartıyorsun dediler hatta siz olsaydınız ne yapardınız aşırı modumu düşürdü bu olay.. 

28 Cevaplar

0 oy
(3,572 puan) tarafından
Tabii ki haklısın az bile yapmışsın motorsiklete oturma pozisyonunu hepimiz biliyoruz sonuçta dip dibe birbirlerine yapışık şekilde gidiyorlar ayıp yani eşinin evli bir erkek olarak bunu düşünmesi lazım
(50 puan) tarafından
Evet ama benim öküzde suç düşünemiyor gerizekalı hâlâ sinirim geçmedi ya
-Reklam-
0 oy
(3,422 puan) tarafından
Bizdede motor var görsem büyük kavga çıkar haklısın canimcim sen hem akrabaysa SENİNDE tanınan lazım 
(50 puan) tarafından
Aynen bende öyle dedim madem akraban ben neden bilmiyorum
0 oy
tarafından
Hiç arkasını bırakma araştır valla. Kuşkulandırmak istemem ama insanlar kötü maalesef 
0 oy
(576 puan) tarafından
Gormeseydin haberin bile olmazdı öyle görmek benimde sinirimi bozar
(50 puan) tarafından
Evet işte en çokta bu deli ediyor beni. Ya görmeseydim. Demek ki ilk değildi ve son da olmayacaktı.
0 oy
(674 puan) tarafından
Asla istemezdim ve baya da tepki gösterirdim 
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Kim dıdısının dıdısı uzak akrabayı motosiklette arkasına bindirir ya.Az daha mantıklı yalan atsaydı
0 oy
(2,748 puan) tarafından
Motor da samimi olmak için çok müsait bir araç. Kendisi görse ne tepki verirdi bende rahatsz olurdum 
0 oy
(520 puan) tarafından
Ağzının içine si.çardim 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 296 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 396 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 627 göst.
14 Şubat 2020 Aile kategorisinde ÖmerinAnnesi_06 (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 987 göst.
24 Mayıs 2019 Aile kategorisinde Birmeraklıanneyim (332 puan) tarafından soruldu

406,284 soru

12,181,321 cevap

36,680 kullanıcı

...