+1 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (321 puan) tarafından

image

bugün kan idrar verdi ikisindede çıktı enfeksiyon dünden beri ateşi iniyor çıkıyor hemen polikliniğe götürdük evde de tedavi olur yatirabilirizde dedi bende ev de tedavi edelim dedim geçmezse gel dedi yanlış mı yaptım ceftinex verdi 

3 Cevaplar

0 oy
(13,248 puan) tarafından
crp çok yüksek değil ben de evde dursun derdim duruma göre geçmiyorsa yatırırdım
(321 puan) tarafından
Tamam canim 1 ay memleketteydik hiç hasta olmadı yolda az bi ateşi oldu 2 gün sonra inatçı bi ateşle baş gösterdi
-Reklam-
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Dün 39.9  ile acile gittik. Crp 115 çıktı. Bugünde çocuk doktoruna gittik bi ilaç içirdi hastanede o kadar iyi geldi ki. Rabbim herkese şifa versin inşallah
(321 puan) tarafından
Canım bizimki o kadar yüksek değil neden bu kadar etkiledi onu idrarinda da olduğu için mi acaba
(1,882 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım oğlumun boğazları çok kötü olmuş. O ilaçtan sonra çok şükür daha ateşi çıkmadı.
(321 puan) tarafından
Darısı başımıza canım ya hastaneye yatmak bişey değil damar yolunu elinde birakmayacak ağlayacak vs. :(
(1,882 puan) tarafından
yatıracaklar mı. Oğlumun 115 çıktı hiç yatırma teklifinde bulunmadılar.  Damar yolu zaten bizide maf etti. 2 kolundan damar aradılar içinde iğneyi o kadar oynattılar oğlum ağlaya ağlaya bi hal oldu. Ateşi zaten vardı heptene tavan yaptıydı. Şimdi neyse ki iyi çok şükür. Rabbim sizlerede şifa versin inşallah
(321 puan) tarafından
Amin canim evde de tedavi olur diyince evde tedavi olsun dedim canım benim hastanede yatması bisey değil benim için ama damar yolu ağlamak derken mahvolacaz
(1,882 puan) tarafından
Anladım canım. Rabbim tez şifasını versin
0 oy
(172 puan) tarafından
Biz de aynı durumdaydık evde tedavi olduk canım
(321 puan) tarafından
İnşallah bizde evde tedavi oluruz daha iyi bakarım ona evde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 241 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde 2KizAnnesi (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
13 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
2 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu

410,400 soru

12,342,825 cevap

39,795 kullanıcı

Kategoriler

...